Top bedrijf

Deskundig, vakkundig en vriendelijk

Topadvies en vakwerk

Betrof onze eerste kennismaking met van Hoogstraten Wonen. Met 1 woord te omschrijven: zeer prettige ervaring. Tijdens het eerste gesprek onze wensen kenbaar gemaakt, waarna Rogier direct de do's en don'ts onderbouwd aan wist te geven. Tevens nam hij alle tijd. Aan de hand van zijn kundig advies gekozen voor 8 luxaflex plisse's, top/down bottom/up en in de woonkamer voor een luxaflex aluminium jaloezie. Afgelopen vrijdag heeft Rogier alles vakkundig en netjes geplaatst. Zeer tevreden met het eindresultaat. Van Hoogstraten Wonen is een absolute aanrader.

TOP!

Geweldig service, topmaterialen, denken echt met je mee. Ik ga nergens anders heen.

In een woord TOP!

Zw=eer goede en snelle service. Vakman pur sang!

Zoals altijd weer super tevreden!

Weer goed en vlot geholpen. Service ook altijd heel goed.

Fijn contact en goede service

We hebben een zeer prettig contact gehad met Rogier en zijn medewerkers. Een mooi bedrijf waar kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. Dit alles met een schitterend eindresultaat als gevolg.

Klantvriendelijk, snelle levering en afspraken worden nagekomen. Tijdens montage wordt er accuraat en netjes gewerkt. Zeer tevreden over het resultaat.

Top kwaliteit en uitstekende service

We hadden nu een tweede order (tapijt op beide trappen en overloop na de overgordijnen) en super tevreden over de inmeting, nagekomen afspraken, geleverde kwaliteit en maatwerk. Waar vind je nog zulke betrouwbare vakmensen. Echte aanrader.

Alsof de shutters al jaren hangen!

Rogier weet als geen ander waar hij mee bezig is van begin tot het eind. Van advies tot plaatsing. Hij neemt de tijd, dringt geen advies op, maar begeleidt je om de juiste keuze te maken. Onze verwachtingen waren hooggespannen, maar het is nog beter dan we konden bedenken. Meer dan tevreden. En weet je dat hij dan ook nog even het afval allemaal meeneemt. Top!

Prima adres

Veel keuze in de winkel. Deskundig, en alles wordt door Hoogstraten netjes thuis tot in de puntjes geregeld. Goede prijs/kwaliteit service. Wij zijn heel tevreden.

Prima bedrijf

Altijd een goed advies en correcte, professionele service.

vakman, beter kan niet

klantvriendelijk, stipt, nauwkeurig en efficiënt !

Uitstekende service

Netjes werk geleverd. De fabrikant was iets vergeten, woninginrichter gebeld en nog de zelfde dag is het in orde gemaakt. Prima.

Uitstekende ervaring bij aanschaf van plissé gordijnen en horren.

Rogier van Hoogstraten heeft ons uitstekend advies gegeven over de mogelijkheden van raambekleding en horren voor bijna alle ramen van ons huis. Alles is vlot door hem opgemeten en na enkele weken wachten voor de bestelling (waardoor we ook nog even de gelegenheid hadden de kozijnen aan de binnenkant te schilderen) werden gisteren bij ons de plissé gordijnen door Rogier gemonteerd. Aan de buitenkant kwamen horren die met veerstiften vastzitten en bij de tuindeuren kwamen dubbele plissé hordeuren. Ideaal. Alles past en is keurig en vlot gemonteerd, het effect is ook precies wat we hoopten.

Betrokken, kwaliteit en dicht bij de klant

Goede service en advies. Afspraken worden nagekomen en duidelijk gecommuniceerd. Het resultaat is erg netjes en vakkundig gemaakt.

Maakt waar wat ze beloven.

Fantastisch werk geleverd en exact volgens planning.

Heel klantgericht, fijn om zaken mee te doen.

Deskundig, klantvriendelijk en duidelijke afspraken waar je van op aan kunt.

Meedenkers, pietjes precies en vakidioten in de mooiste zin van het woord!

In onze zoektocht naar een nieuwe vloer heel fijn geholpen door Rogier van Hoogstraten, die goed mee denkt, zeer vakkundig is, fijn communiceert en helemaal gaat voor wat we willen. In een mum van tijd ligt er dan een pracht vloer, in ons geval PVC, die snel en prachtig gelegd wordt door Rogier en zijn vakbekwame en sympathieke leggers. Over alles wordt nagedacht en daarmee wordt een nieuwe vloer krijgen een fijn proces. Van Hoogstraten Wonen is een bedrijf waar je je als klant koning voelt en daar houden we van.

Geeft goed advies en komt alle afspraken na

Geeft goed advies en komt alle afspraken na. Klantvriendelijke behandeling met kennis van zaken

Duidelijk, eerlijk en oprecht.

Heldere uitleg over de sterke en zwakke punten van de jasno-shutters. Montage door Rogier netjes uitgevoerd. Afspraken keurig nagekomen.

Deskundig en alles volgens afspraak keurig afgewerkt.

In de showroom prettig geholpen en geadviseerd. Het inmeten en afleveren met plaatsen is perfect verzorgt. Onze complimenten.

Deskundig, goed meedenken, goede service

Deskundig, goed meedenken, goede service

Prima service goed advies met een juiste prijsstelling

Onze ervaringen met v Hoogstraten wonen, zijn uitermate positief. Van goed en gedegen advies, tot en met een snelle markt conforme offerte. De bestelling verliep volgens planning evenals de installatie. Correct en netjes. Kortom dik tevreden over onze nieuwe plissé hordeuren.

snelle en goede service met vriendelijkheid

advies op maat en goede service tot en met plaatsing. ook bij afwijkingen snelle reactie en oplossingen.

geweldig

Roger van Hoogstraten heeft een goede kijk op inrichten en voert hetgeen hij voorstelt ook perfect uit. Geeft daarnaast ook goede en extra service.

De Pinckart 9

5674CB Nuenen

Over Van Hoogstraten Wonen

Van Hoogstraten Wonen in Nuenen heeft een uitgebreid pakket aan woningstoffering die aan al uw specifieke woonwensen voldoet. Of het nu gaat om raamdecoraties, shutters, gordijnen, harde of zachte vloeren en horren, wij kunnen het u aanbieden. Wij hebben tal van inrichtingsmogelijkheden voor iedere smaak, voor ieder budget. U kunt bij ons dan ook rekenen op een deskundig advies, in een prettige sfeer. U bent op afspraak van harte welkom in onze zaak, ook als u zich alleen wilt oriënteren. Een afspraak om bij u thuis te komen adviseren is altijd mogelijk. Desgewenst kunnen we dan ook inmeten, voor een offerte op maat. Sinds januari 2010 is Rogier van Hoogstraten samen met zijn vrouw Irene eigenaar van familiebedrijf Van Hoogstraten Wonen. Samen runnen zij de interieurwinkel in Nuenen, vlak bij Eindhoven. Rogier is al 26 jaar werkzaam in de zaak en is de derde generatie die de zaak voortzet: in 1962 is de winkel opgericht door zijn grootvader en daarna succesvol overgenomen door zijn vader.