Goede formule! Blijf bij de spullen kunnen komen. Medewerkers zeer vriendelijk en behulpzaam.
Heb een super mooie old-timer motor. Nu staat hij lekker droog met dit hollandse weer
Doordat ik gedwongen moest verhuizen had ik ruimte tekort. Nu is het perfect opgelost !
Bedankt voor uw reactie!
Plezierig en zeer professioneel contact. Heb de geschikte ruimte gekregen voor mijn spullen en ze zijn altijd toegankelijk. Perfect!
prettig geholpen, goede uitleg, vriendelijk personeel, alles snel geregeld en ... niet duur ten opzichte van andere opslag bedrijven
Oordeel is: álles een 10, op het totaal na,..... Want ik heb 1 suggestie: In de laad en losplek zou een verzoek kunnen hangen zodat mensen hun auto uitladen in de karren en dan hun "auto weer buiten zetten Vóórdat ze naar hun box gaan" Met vriendelijke groet, M Tummers
Bedankt, we zullen hier naar kijken!
Heel klantvriendelijk, goede prijs/kwaliteit verhouding, topservice!
Erg behulpzame en aardige dame achter de balie die de tijd nam om uitleg te geven en zorgde dat ik direct een plek had. Aanrader!
Goed verlopen contact en de opslag heeft voor mij ook een perfecte ligging.
Prettig contact, heldere informatie, goede prijs kwaliteit, goed toegankelijke opslag, overzichtelijk en schoon.
Het zit wel goed ik ben tevreden over het personeel
Goed te bereiken, opgeruimd en schoon. Prettig.
als zeer prettig
Zeer vriendelijke dames, bieden verschillende opties aan
Prima lokatie waar de opslag zit en makkelijk bereikbaar, goedkoper dan de Shurgard met iets meer ruimte. Bekwaam personeel.
Voor mij is de winterstalling de uitkomst. Makkelijk bereikbaar, fijn dat ik er altijd bij kan met eigen steutel, betaalbaar en je wordt nog eens vriendelijk geholpen. Helemaal top! Erg tevreden! Aankomende winter wil ik als het kan weer een plekje voor de motor. Mvg bruno
Fijn bedrijf, en redelijke tarieven. Goede bereikbaarheid en voorzieningen. Mag meer trolleys en betere belichting.
Super meedenkend personeel en professionele uitstraling. Ik zou iedereen adviseren om hier uw motor op te slaan als iemand daar geen ruimte voor heeft maar toch het genot wil hebben van de vrijheid van een motor.
Veel beter dan mini opslag, Shurgard. Goedkoper, zeer vriendelijke medewerkers, in alle opzichten beter.
Werden op een zaterdag na sluitingstijd perfect en netjes geholpen. Prachtige service door vriendelijke dame