Opslag kwam op een juiste moment met een acute uithuizing,en in combinatie met budget verhuizingen kwam alles in orde.
Bedankt voor de beoordeling! We werken regelmatig samen met de verhuizers van Budget Verhuisservice, verhuizingen via hen verlopen altijd professioneel.
Prima!
Bedankt voor uw beoordeling, we stellen het zeer op prijs!
Blij met de manier waarop ik geinstrueerd ben , heel aardige jonge dame ,fijne ruimte , prettige en duidelijke toegang tot de unit ...kortom een aanrader !!!
Bedankt voor uw beoordeling, we stellen het zeer op prijs!
Jammer dat we niet de beloofde 20% korting (via budget verhuisservice) kregen maar slechts 10%. Dat was teleurstellend.
De korting is helaas verkeerd gecommuniceerd vanuit Budget Verhuisservice, wij hebben hen n.a.v. uw ervaring hierop aangesproken en in het vervolg weten zij precies wat zij aan kunnen bieden en wat niet. Bedankt voor uw reactie! We stellen het zeer op prijs.
Gewoon top hoe ze met de klant meedenken en oplossingen hebben.
Erg meedenkend, flexibel en correct personeel. Prima ruimtes en goed bereikbaar.
Bedankt voor uw beoordeling. We stellen dit zeer op prijs.
Aanrader!
zeer klantvriendelijk en biedt goede transportondersteuning aan. Schoon, goed bereikbaar en zeer gunstig qua prijsstelling een absolute aanrader
Bedankt voor uw beoordeling. We stellen het zeer op prijs!
Vriendelijk en behulpzame mensen.
OpslagXL was voor mij een aangename verrassing tov andere aanbieders, een persoonlijke informele benadering waarbij ik op locatie een aantal ruimtes kon bekijken en rustig een keuze kon maken. Ze stonden mij prettig te woord en kon ook altijd flexibel een kleinere/grotere ruimte nemen met maar een week opzegtermijn. Systeem van borg/sleutel werkt ook erg prettig. Mijn dank en complimenten voor de service!
Bedankt voor uw beoordeling! Wij zijn blij om te horen dat uw ervaring erg prettig was!
Bedankt voor uw beoordeling, we stellen het zeer op prijs!
Keurige opslag. Uitgebreide uitleg en advies. Dicht in de buurt.
Wij proberen onze service altijd te verbeteren en uw beoordeling helpt hierbij! Bedankt voor de beoordeling!
Top medewerkers op deze vestiging. Pro-actieve handelen wordt zeer gewaardeerd.
Heel fijn! Makkelijk bereikbaar en hele vriendelijke service.
Wij stellen het erg op prijs dat u de tijd heeft genomen om dit beoordelingsformulier in te vullen, bedankt!