enkele personeels- leden mogen beter met klanten en hun problemen om gaan .
Beste meneer Mazzavillani, Wat jammer dat u een vervelende ervaring heeft gehad. Wij doen ons uiterste best om problemen direct en zo goed mogelijk op te lossen en zullen dit in de toekomst nog beter voort proberen te zetten. Bedankt voor uw beoordeling, wij stellen dit zeer op prijs.
Had voor korte tijd een ruimte nodig voor overslag. Ben zeer accuraat geadviseerd en kon binnen zeer korte tijd beschikken over een ruimte op de begane grond. Ook ideaal is de grote ruimte waar je snel de vrachtauto kan uitladen, dan wegzetten en vervolgens de spullen in de unit kan gaan zetten (en vice versa). Zeer vriendelijk personeel en niet te duur. Zou het zo weer doen mocht de noodzaak er zijn.
Bedankt voor uw reactie, wij stellen dit zeer op prijs!
Niets dan goeds. Ook bij "problemen" meteen goed geholpen, zelfs in het weekend
Beste meneer van der Meer, Bedankt voor de reactie, wij stellen dit zeer op prijs!
Ik werd de huur bij Shurguard opgezegd omdat ze de grote opslagruimte in kleinere boxen wilden opdelen. Ik ben toen alle opslagmogelijkheden langs gegaan en bij XL box boden ze mij maatwerk aan. Ruime tijd om de zaken over te hevelen en voordat de maatwerkbox klaar was een leenbox beschikbaar gesteld. Aardige mensen en behulpzaam. Erg tevreden met de nieuwe maatwerkbox.
Bedankt voor de goede beoordeling!
Zeer prettig geholpen en heel flexibel qua huur periode. Ik zou jullie bij iedereen aanbevelen!
Bedankt voor de aanbeveling!
Ik was vooral heel tevreden over de snelheid waarmee ik de opslagruimte kon huren , binnen 1 week was alles geregeld
Zijn toppers op een toplocatie ook ideaal dat je de bus mag lenen!
Opslag, service en bereikbaarheid voortreffelijk. Daarnaast nog redelijk geprijsd.
Goedkoop, goede service, vriendelijk personeel. Prima ruimte om (tijdelijk) overtollige spulletjes op te slaan!
Het is zeer goed bevallen mijn spullen bij OpslagXL op te slaan, het personeel was vriendelijk en dacht actief mee met mij over wat voor mij de gunstigste optie was om mijn spullen op te slaan.
Heel vriendelijk en correct geholpen, mede door de handige tips van de medewerker hebben wij de verhuizing snel kunnen doen.
Prijs/kwaliteit verhouding is goed. Alleen wat extra containers zijn wel handig en de lift zit af en toe vast.
Wij zijn zeer tevreden over het OpslagXL team in Rijswijk/Haaglanden. Buitengewoon vriendelijk in de omgang, professioneel in hun dienstverlening naar ons toe en flexibel. Zeer klantgericht!
Keurige, en adequate klantenservice. Kortom TOP!! Vandaar deze waardering.
Prima! Was erg blij met de ophaalservice (en voor als ik terugkom, de mogelijkheid om ter plekke de bestelbus te kunnen huren).
Vriendelijk te woord gestaan en zeer behulpzaam; een rondleiding werd graag gedaan. De opslagruimte eventueel naar groter of kleiner te veranderen zou ook geen probleem geweest zijn. De factuur wordt iedere maand gemaild en de datum dat het geld van mijn rekening afgeschreven zal worden staat erbij.