Prima bedrijf top medewerkers uitstekende service!!
Medewerkers zijn allemaal toppers!! Super aardig en behulpzaam.
Goede ligging,makkelijk bereikbaar in het gebouw naar de opslag ruimte.
Uitstekende en snelle hulp.
Er wordt met de klant meegedacht en vooral niet dwingend
Voor mij makkelijk te bereiken,schoon,ruimte-prijs verhouding acceptabel. Zeker aan te bevelen
GOED
Prima service.
Vriendelijk te woord gestaan. Verschillende boxen laten zien zodat je een goed overzicht had wat er mogelijk was. Goede uitleg over gebruik box en sleutels
Zoals voorheen, nu de 2e keer dat we bergruimte nodig hebben. Gewoon goed personeel en zeker goed geholpen. Berging is netjes.
Ondanks dat we 15 min. voor sluitingstijd aankwamen zijn we toch heel goed geholpen. En de prijzen zijn ook schappelijk.
Door persoonlijke omstandigheden een box nodig. Dit bleek niet genoeg. Direct overleg gehad met de collega.s ter plaatse. Ze denkt goed mee met haar kennis en expertise en de geboden hulp. Dank daarvoor. Zeer tevreden klant.
No nonsense opslag. Betaalbaar en geen flauwekul als borg en verassingen in prijs!
Voor 62€ per maand zit ik veel beter dan 1box rijswijk werd goed geholpen door de medewerker en duidelijk verteld wat de voorwarden zijn geen borg of verhogingen net als bij 1box ik blijf hier gegarndeerd klant!
eindelijk een bedrijf die snapt hoe het moet werken. Geen poespas, gewoon lekker simpel.
Jeannette heeft me super en snel geholpen, goed meegedacht ook !
Heel vriendelijk, meedenkend en oplossings gerichte baliemedewerksters
Angelique heeft ons fantastisch geholpen. Het was koud, ze was nog aan het opstarten en toch zijn we vlot, professioneel en persoonlijk door het huurproces geleid.