Verzenden

Alle kabels, Stop met beloofde verzendingen… Nog nooit iets op tijd aangekomen.

Helemaal top

goed materiaal

verder niets toe te voegen

Product voldoet niet

De verzending is prima, maar het product dat ik heb gekocht werkt niet naar behoren. De splitter met jack aansluiting zorgt ervoor dat de ene koptelefoon alleen het linkeroor hoort en de andere alleen de rechter. Waardeloos.

Een flut kabel

Dunne kabel wat zich geen kwaliteit mag noemen. 1 ster is voor de moeite die ik heb genomen om t te proberen. Nope, nooit meer hier, lekker naar ome Ali. Dan maar iets langer wachten maar wel betere kwaliteit

mooi product en goed geleverd

Het is een kabel dus niet spectaculair, maar super verpakt en snel geleverd.

Top bedrijf

Alles goed en snel binnen

Goede kwaliteit en prijs

Goede ervaringen ook al van te voren met meerdere bestellingen.

Goede kabel en op tijd geleverd

De bestelde kabel was goed en werd op tijd geleverd.

Prima product

Precies wat ik besteld had en snel geleverd.

Goede producten, snelle levering!

Een uitgebreide website met scherpe prijzen. Snelle levering ! TOP!

Betrouwbaar !

Ik bestel af en toe bij allekabels.nl omdat ze goedkoop zijn, een ruim assortiment hebben en een betrouwbaar bedrijf zijn.

exellent

het bestelde produkt werd keurig op tijd afgeleverd.

Goed, snel en betrouwbaar!

Na bestelling via overzichtelijke site, product snel ontvangen, goed verpakt. Na installeren werken aangesloten apparaten zonder problemen.

Goede ervaring met retouren

Ik had een HDMI-kabel besteld welke te kort was. Retour aangemaakt, andere besteld. Snel geleverd. Goede service

Snelle levering.

Artikel is snel, en in goede staat geleverd.

Super snel

Alles perfect geregeld

Snelle service en levering

Na een verkeerde levering werd dit na een mailtje gestuurd te hebben dezelfde dag nog beantwoord en een nieuwe opgestuurd. de 'verkeerd geleverde' mocht ik kosteloos houden. Goede service!

In een zin waardeloos

Ik bestel een product(in dit geval glaszekeringen), betaal hiervoor maar er wordt helemaal niets geleverd. Kan mijn e-mailadres nog niet eens invullen in de beoordeling!!!!!

Perfect geregeld

Keurig op tijd verzorgd

goed, snel en goedkoop

Duidelijke site, goede prijzen en correcte levering.

Altijd wat ik zocht gevonden en goed geprijst

Gewoon goed betaalbaar en makkelijk!

Alerte klantenservice

Na probleem over een bestelling reageerde de klantenservice heel alert en loste het probleem op.

Mijn muis paste niet in mijn laptop - binnen 24 uur was het opgelost door AlleKabels!

Binnen 24 uur ontving ik het sub-verloopstukje dat ik nodig had om mijn muis op mijn laptop aan te sluiten. Super!

Snel uitgezocht en geleverd

Op de duidelijke website snel een keuze kunnen maken uit het grote aanbod. De betaling verliep vlotjes en de twee stekkers werden zeer snel geleverd. Ze voldoen goed!

Mercuriusstraat 9

6468 ES Kerkrade

Over Allekabels.nl

Véél meer dan alleen kabels! Allekabels is meer dan alleen de online kabelspecialist, het is dé webshop met een enorm assortiment aan kabels, maar ook andere elektronicaproducten. Zoals onze naam al zegt, vindt u bij ons uiteraard de juiste kabels voor elke toepassing, voor beeld en geluid, computers en netwerk, licht en elektriciteit en nog veel meer. Ook voor toebehoren voor al deze kabels, zoals stekkers, pluggen, versterkers en switches, bent u bij Allekabels aan het juiste webadres. Daarbij komt dat Allekabels nog steeds groeit: wekelijks komen er nieuwe, handige producten bij.