Snelle levering

Snelle levering en goed product

Vlot geregeld!

Goed gevonden op Google, bestelling geplaatst en volgende dag bezorgd! Super.

De bestelde sirene werkt niet. Maar Alle Kabels heeft dit geweldig opgelost door een nieuwe te sturen

Wel beloven, niet waarmaken

Twee keer iets besteld waarbij stond dat voor 22.00 besteld, volgende dag in huis. De ene keer Post.nl en de andere keer via DHL. In beide gevallen was bij de pakketdienst terug te vinden dat het pakket pas de volgende dag bij de bezorgdienst was binnengekomen. Dus kan nooit op dezelfde dag meer geleverd worden! Je rekent er op, maar komt bedrogen uit. Beter iets duurder uit zijn bij een ander bedrijf dan onnodig wachten op een pakket.

Snelle levering,prima tv wandsteun.

Volgende keer als ik iets nodig heb ,weet ik waar ik moet zijn.

Helemaal prima

Allekabels, mijn go to als ik een kabel nodig heb.

Geweldig!

Netjes verpakt en snel geleverd!

Betaalbaar en snel geleverd

De kwaliteit van het bestelde item is goed Het werd snel geleverd en is betaalbaar Ook is er een ruime keuze in producten

Prima kwaliteit en snelle levering

Prima prijs-kwaliteitverhouding product. Zeer snel geleverd. Makkelijke website voor bestellingen

Duidelijke website, snelle levering

Door de duidelijke website snel gevonden wat ik zocht. Volgende dag in huis zoals er op de website wordt beloofd.

Super geleverd

Verzending correct geleverd.

Makkelijk bestellen, duidelijke website en snel geleverd

Prettige ervaring

Goed kabeltje

Vandaag besteld, volgende dag in huis. Niet dus!

Na 2 dagen nog steeds geen track en trace te hebben ontvangen, heb ik zelf maar gebeld om een update, om te horen te krijgen dat de gewenste kabel niet op voorraad bleek te zijn. Het was beter geweest om mij daar dan even van op de hoogte te stellen. Volgens de site was deze wel op voorraad. De geboden oplossing was een andere kleur zodat die nog enigdzinds op tijd kon worden verzonden. Al met al 3 dagen levertijd, en slechte communicatie. Als je een kabel de volgende dag nodig hebt zou ik hier dus niet (weer) bestellen.

Snel bezorgd en prima kwaliteit en lengte, precies wat ik nergens kon vinden!!!

Snelle levering

Helaas functioneert de stekker niet.

Voldoet aan mijn verwachtingen

Goede prijsstelling, levering binnen 1 dag, duidelijke factuur met alle voorwaarden omschreven, gebruikersvriendelijke website

Prima!

Snelle en goede levering van het juiste kabeltje.

Gemakkelijk besteld

Netjes geregeld

Niets negatiefs te vertellen over allekabels. Prima en zeer vlot geleverd.

Supersnel afgeleverd !

Heel snel en goede kwaliteit

Ik had niet verwacht voor zo een kleine prijs zo een goede kabel te ontvangen. Heel netjes verpakt, goede vergulde stekers. Ik kon het niet geloven, maar het is echt zo. Ik blijf klant.

Snel

Snel geleverd, en netjes ingepakt.

SNELLE LEVERING, GOED PRODUCT

In korte tijd na bestelling geleverd, product van goede kwaliteit

Precies wat ik moest hebben

Verlengstuk Cad5. Is besteld als teststuk in de machinebouw. Werkt super, kabel is netjes afgewerkt en stevig.

Mercuriusstraat 9

6468 ES Kerkrade

Over Allekabels.nl

Véél meer dan alleen kabels! Allekabels is meer dan alleen de online kabelspecialist, het is dé webshop met een enorm assortiment aan kabels, maar ook andere elektronicaproducten. Zoals onze naam al zegt, vindt u bij ons uiteraard de juiste kabels voor elke toepassing, voor beeld en geluid, computers en netwerk, licht en elektriciteit en nog veel meer. Ook voor toebehoren voor al deze kabels, zoals stekkers, pluggen, versterkers en switches, bent u bij Allekabels aan het juiste webadres. Daarbij komt dat Allekabels nog steeds groeit: wekelijks komen er nieuwe, handige producten bij.