Snelle levering goed product altijd toppie

Helemaal top, vriendelijk en snel

Top bedrijf met vriendelijke klantenservice! Airco besteld, zat een verkeerd onderdeel bij. Meteen t juiste onderdeel opgestuurd, kwam er achter dat de afstandsbediening niet goed werkte, ook deze meteen opgestuurd! Super te vreden, raad iedereen aan om hier te bestellen.

zeer snelle levering prima

Snelle ontvangst van het bestelde onderdeel.

Tip top in orde

Telefonisch goede raad. Snel geleverd

Goede ervaring, snelle levering

Laadkabels voor mobiele telefoon besteld, hele goede stevige kwaliteit, ben er zeer tevreden mee.

Precise wat ik nodig had, snel en voordeelig.

Makelijk bestellen. Volgende dag in mn brievenbus. Hupakee klaar!

Goede kabels, goed de omschrijving lezen

Ik had al eens eerder ethernet kabels gekocht en zijn helemaal naar wens, in verschillende kleuren beschikbaar. Echter kocht ik ook een stekkerdoos en daar zat blijkbaar geen stekker bij. Waarschijnlijk stond het in de beschrijving maar daar heb ik mogelijk dan overheen gelezen

Kabels netjes ontvangen en zijn uitstekend. Niets te klagen

Mijn ervaring is top

Goeie service en snelle levering van mijn bestelling.

Fijne service

Nogmaals, fijne service. Goed spul

Kwaliteit voor een schappelijke prijs

De stekkerdoos die ik besteld heb kwam de volgende dag. De kwaliteit is goed en de prijs is redelijk.

Snelle levering, correcte uitvoering

Goederen werden snel en foutloos geleverd. Prima!

Top bh

Goede prijs kwaliteit verhouding

Snelle verzending

Super snel. :)

Besteld en bestelling was snel in huis. Tot de volgende keer.

Snelle levering

Goed werkend product, duidelijke website info, vlot bezorgd.

Alle details die ik wilde weten over een product zoals mijn hdmi kabel en andere kabels die ik heb aangeschaft waren prima en duidelijk te vinden per product. De website is verder goed overzichtelijk. Het hele proces van aanschaffing ging erg vlot, altijd betrouwbaar want elk product is prima bezorgd aangekomen en een prima prijs. Verder ook geen onzin met allerlei extra opties die ze aanbieden bij aanschaf en dat soort dingen, gewoon product in de winkelmand en door en het is vrijwel altijd de volgende dag bezorgd.

Goed spul, snel geleverd, redelijke prijs.

Ik had niet alleen een gangbare kabel nodig, maar ook iets ouds, van analoog naar digitaal. In beide was een ruime sortering, ook in lengtes, kwaliteiten, snelheden en prijzen. De volgende dag had ik beide in huis.

Snelle en goede levering

snelle en goede levering

Van bestelling tot en met bezorgen is alles goed verlopen.

Heel goed.

Vele mogelijkheden, vele kabels, snelle service.

Vele kabels beschikbaar en als een kabel voor jouw specifieke aansluiting niet blijkt te werken, wordt een retourzending snel afgehandeld.

Snel geleverd

Snel geleverd en voldoet aan de verwachtingen

Mercuriusstraat 9

6468 ES Kerkrade

Over Allekabels.nl

Véél meer dan alleen kabels! Allekabels is meer dan alleen de online kabelspecialist, het is dé webshop met een enorm assortiment aan kabels, maar ook andere elektronicaproducten. Zoals onze naam al zegt, vindt u bij ons uiteraard de juiste kabels voor elke toepassing, voor beeld en geluid, computers en netwerk, licht en elektriciteit en nog veel meer. Ook voor toebehoren voor al deze kabels, zoals stekkers, pluggen, versterkers en switches, bent u bij Allekabels aan het juiste webadres. Daarbij komt dat Allekabels nog steeds groeit: wekelijks komen er nieuwe, handige producten bij.