Prima aanbod en snelle levering

Ik kreeg exact wat ik besteld heb het was duidelijk omschreven op de site ook de kosten waren duidelijk. Helaas lukte het niet mijn bestelling af te laten leveren bij een door mij te kiezen afleverpunt.

Bestellen kan maar retour zenden niet

Ik heb op 30-7-24 een retour aanvraag gedaan maar nooit meer wat vernomen van Alllekabels .nl

Kabelachtig

Duidelijke product overzichten met product info. Makelijk te bestellen en goede afhandeling daarvan.

Precies wat ik nodig had

Bestelling was snel geleverd en voldeed aan mijn verwachtingen.

snelle service en goed advies

Ik zocht een oplossing voor een UTP verbinding Zelfde dag nog advies en welke materialen je nodig hebt. Ik miste nog een instructiefilmpje:)

Het soldeertin werkt uitstekend bij gebruik!

De samenstelling van soldeertin luistert nauw. Heb wel eens tin gehad die slecht -het te solderen- materiaal pakte, maar het soldeertin bij Allekabels werkt optimaal en dat voor zo'n lage prijs! Helaas duurde het een paar dagen alvorens ik het product in ontvangst mocht nemen, vandaar 4.5 sterren.

Snelle service

Snelle service goede prijs verhouding

Prima service,...juiste levering

geleverd volgens toezeggingen

snel geleverd wat is besteld

Keurig

Allekabels.nl doen wat ze beloven

Snel verzonden

Snel besteld, verzonden en binnen 2 dagen in huis.

product is oké, service slecht

Ik had een technisch probleem dat de dame van het callcenter niet kon oplossen. Het geen ik volstrekt logisch vond. Zij zegde toe dat iemand van de technische afdeling binnen 24 uur zou terug bellen. Nooit meer iets gehoord

Snelle levering en voldoet aan de eisen zoals ik mij had voorgesteld

Super service

Goed luisteren naar de klant. Goed product. Super snelle service

snel en goed geholpen

positief

Slecht

Bij mijn bestelling bleek ook een ander product in het mandje te zitten dat ik zonder te weten mee heb besteld, en wat ik vervolgens niet heb kunnen retourneren omdat het proces te ingewikkeld was.

Snelle levertijd van de juiste materialen.

Prima verkoper

Snelle levering en artikelen van goede kwaliteit.

Vlug en netjes geleverd

Nette behandeling van onze bestelling! Aanrader!

probleemloos

Overzichtelijke site met snelle betaling en goede producten voor een redelijke prijs.

Snelle levering

Snel geleverd ik ben dik tevreden

Voldoet aan mijn verwachtingen.

Uitstekend.

Snel geleverd.

Tevreden. Mijn bestelling is vlot geleverd en er was veel keuze op de website.

Wat is beloofd wordt waargemaakt

Nvt

snelle levering. product zoals afgesproken

..................

Mercuriusstraat 9

6468 ES Kerkrade

Over Allekabels.nl

Véél meer dan alleen kabels! Allekabels is meer dan alleen de online kabelspecialist, het is dé webshop met een enorm assortiment aan kabels, maar ook andere elektronicaproducten. Zoals onze naam al zegt, vindt u bij ons uiteraard de juiste kabels voor elke toepassing, voor beeld en geluid, computers en netwerk, licht en elektriciteit en nog veel meer. Ook voor toebehoren voor al deze kabels, zoals stekkers, pluggen, versterkers en switches, bent u bij Allekabels aan het juiste webadres. Daarbij komt dat Allekabels nog steeds groeit: wekelijks komen er nieuwe, handige producten bij.