Effe volhouden

Duurde even voor ik het juiste aantal lampjes voor mijn afzuigkap kon bestellen. Wilde er 3. Maar na verschillende pogingen zijn het er 2 geworden ( die ik dan weer dubbel bestelde) maar toen dit eenmaal was opgelost ( echt supersnelle reactie) had ik volgende dag lampjes al binnen ( had verwacht brievenbus pakket maar bleek flink doosje te zijn ) zal zeker in toekomst nog graag gebruik maken van diensten van dit bedrijf

Goede prijs, snelle bezorging

niet o.k.

De bestelling werd snel verzonden De geleverde producten zijn o.k. Echter de levering laat te wensen over. Postnl geeft en datum en tijd op die zoals gewoonlijk steeds exacter wordt Tegen het moment van bezorging (er is dan al de hele dag iemand in huis) gaat de levering ineen een hele dag verschoven worden. Dit is een lastige kwestie die wel door allekabels onder de aandacht moet worden gebracht maar waaraan zij geen schuld hebben.

Snelle levering

Topservice. Snel geleverd

Door de kabel, die in de winkels nier meer te koop is kon ik mijn niet werkende action weer aan de tv koppelen

Netjes op tijd geleverd

Product voldoet aan de verwachtingen.

Snelle levering

Prima kwaliteit

Prima levering van product

Goed no nonsens product. Werkt prima

Snel geleverd en ruim assortiment

Produkt snel geleverd en ruim assortiment Verzending zou goedkoper kunnen voor een brievenbuspakket

toppie zoals altijd

zo als altidj toppie

Goede ervaring

Snel geleverd

cijfer 10

snel-duidelijk-adequaat-

Belofte maakt schuld

Voor 22:00 uur besteld, de volgende dag in huis. Dus niet, product is in ruime mate op voorraad.

Correcte afhandeling van een levering.!

Correcte afhandeling van een levering.!

Van bestellen tot bezorging prima

is goed

maar mijn kabel was wel dun

een van beste web winkels

Goed ,snelle levering.

zeer snelle levering van een goede kabel

met enkele klikken de juiste kabel gevonden en snel in huis

Het product zoals beloofd. Duidelijk over het verloop van de levering. Prijs en kwaliteit is goed.

Zeer prettig zaken doen.

Snelle levering. Product was al omschreven!

Alles goed

Snel en goed

Keurige levering van het bestelde op tijd zoals afgesproken

Goed product

Moest omkadting aanpassen maar werkt goed

goed materiaal, prima service

gewenst materiaal snel te vinden, bestellen en bevestigng via mail krijgen

Mercuriusstraat 9

6468 ES Kerkrade

Over Allekabels.nl

Véél meer dan alleen kabels! Allekabels is meer dan alleen de online kabelspecialist, het is dé webshop met een enorm assortiment aan kabels, maar ook andere elektronicaproducten. Zoals onze naam al zegt, vindt u bij ons uiteraard de juiste kabels voor elke toepassing, voor beeld en geluid, computers en netwerk, licht en elektriciteit en nog veel meer. Ook voor toebehoren voor al deze kabels, zoals stekkers, pluggen, versterkers en switches, bent u bij Allekabels aan het juiste webadres. Daarbij komt dat Allekabels nog steeds groeit: wekelijks komen er nieuwe, handige producten bij.