Ik kreeg 10 dagen verzxekering bij mijn nieuw aangekochte motor. Meteen verlengt en de autro bijgevoegd. Fijn contact en blij mee.
Voor aanvraag pechhulp werd dit direct geassocieerd als schade. Dit was geenszins het geval. Vraag: zijn er extra kosten gemoeid bij eventuele transsport? De premie van de auto is gelijk als die bij de Nat. Nederlanden
Combi Motors zocht uit zichzelf contact om wat vragen samen te beantwoorden. Hierdoor heb ik een veilig gevoel bij de afgesloten motorverzekering. Mijn zoon en ik rijden samen op 1 motor en we zijn nu verzekerd als gezamenlijk vaste berijder(s).
Zo fijn dat combi heeft uitgezocht welke verzekering bij me past, en dat heeft me een flinke korting bezorgd. Vriendelijke service, aardige mensen aan de telefoon. Goed gedaan!
De eerste 10 dagen na aanschaf van m’n motor had ik geen omkijken naar een verzekering. Daarna via de site een eigen passende verzekering gekozen en afgesloten. Alles verliep soepel en duidelijk. Als ik een verbeter punt moet noemen is het zorgvuldigheid. Ik werd gebeld of ik al wist wat ik wilde na de 10 dagen gratis verzekering, maar die had ik al via de site afgesloten.
Was een beetje verwarrend met digitale handtekeningen, maar prima opgelost
Ik heb een zakelijke verzekering afgesloten, dit is netjes soepel verlopen. Nog nagebeld om te vragen of alles goed was. En even doorgesproken wat afgesloten werd. Fijn!
Prettig geholpen aan de telefoon. Alles netjes via e-mail Ontvangen. Opvolgingen en communicatie verliep soepel.
Motorrijders die verzekeringen aanbieden aan andere motorrijders. Dat vat het wel samen. Toen mn vorige motor eruit ging, en mn nieuwe verzekerd moest worden, regelden ze alles. Geen belachelijke (stallings)eisen, en gewoon duidelijke informatie.
Overzichtelijk wat de kosten zijn, goed advies en service bij vragen.
Ik was op de motorbeurs en kwam tarek tegen en hij vertelde over de goede motor verzekering goede uitleg vandaar de verzekering genomen voor zelfs twee motoren vandaar ,
Combi motors verzekeringen denkt echt mee met de klant voor een optimale verzekering
Voor de verzekering van mijn motor ontving ik een concurrerende offerte en telefonisch zijn ze goed bereikbaar voor vragen.
Ben ondertussen 2 jaar verzekerd bij combi motoren en erg tevreden. Heb een aantal keer met ze moeten bellen en er werd snel opgenomen en vriendelijk geholpen, en natuurlijk zijn ze een van de goedkopere verzekeringen.
Ik ben denk ik al ruim 15 jaar klant tot volle tevredenheid. Bij iedere wissel van motorfiets sluit ik hier weer mijn verzekering af. Alles verloopt snel en vlekkeloos en iedere medewerker is altijd enthousiast over je nieuwe motor. Mijn man en stiefzoon zijn inmiddels ook klant.
Voordat ik mijn eerste motor kocht heb ik uiteraard ook onderzocht wat een verzekering zou kosten en wat zijn de voorwaarden. Bij twee werd ik zonder pardon naar de website verwezen en moest daar alle informatie zelf opzoeken. Bij Combi Motor Verzekering, ging het heel anders. Zoals het naar mijn mening ook hoort te gaan. Professioneel, vriendelijk, raadgevend, adviserend en kennis van zaken. Binnen een werk dag een duidelijke offerte in de mail. Uiteraard heb ik ook die offerte online vergeleken. Maar Combi Motor Verzekeringen was veruit het beste en goedkoopste. Na zestien maanden mijn motor verzekering zonder enige moeite per direct kunnen aanpassen. Ik zou Combi Motor Verzekeringen absoluut aanraden.
Het is een goeie en prettige verzekeringsmaatschappij, no nonsens, gewoon prettig
Inmiddels mijn 2e motor daar in de verzekering gedaan. 1e motor met 1 telefoontje geregeld. geen gedoe over schadevrije jaren. Geen natte handtekening gevraagd. 2e Motor in de verzekering: Geen gegevens in de Roy data. Natte handtekening gevraagd(moest allemaal via de post. totale duur ca 2 weken.
Snel geregeld, goede prijs
Bellen terug, begrijpen je!
De tussenpersoon van Combi motors verzekeringen heeft mij goed advies gegeven en een verzekering geadviseerd die bij mijn behoefte past. Ook heeft de adviseur mij goed geholpen en met mij meegedacht. Zeker een aanrader
Ik was op de Motorbeurs Utrecht en kwam langs bij de stand van Combi Motors. Ik kreeg een zeer goed advies en sloot vervolgens meteen mijn verzekering af voor mijn Vespa. Hartelijk dank voor uw geweldige service.
Ik neem voor de 2de keer een verzekering bij jullie, maar de gegevens van de 1ste keer zijn nu niet bekend. Daardoor loop ik waarschijnlijk mijn schadevrije jaren mis.
Mensen luisteren nog naar je en doen wat er gevraagd wordt
De keren dat ik telefonisch contact heb gehad is altijd positief. Men is vriendelijk, behulpzaam en correct. Als er ruimte is voor korting wordt dit geregeld en er wordt meegedacht met de verzekering die ik afsluit (constructie).
Henry Dunantweg 30
2402NR Alphen aan den rijn
Combi Motors Verzekeringen, is al meer dan 30 jaar specialist in motorverzekeringen. Door deze specialisatie en onze jarenlange ervaring biedt Combi Motors Verzekeringen u zeer complete en scherp geprijsde motorverzekeringen. Wij vergelijken motorverzekeringen van o.a. ASR, De Goudse, Unigarant, Nationale Nederlanden en Quakel Assuradeuren. U kunt online direct de verzekeringen vergelijken, een offerte maken en de verzekering afsluiten. Daarnaast kunt u ook altijd telefonisch contact met ons opnemen via 0172-427035.