Eerste keer dat ik via Combimotors klant ven en de eerste indruk is zeer positief
Mensen die weten waar een motorrijder om vraagt
alles uitstekend verlopen
Zeer behulpzaam om tot een goede deal te komen.
Makkelijk en snel een motor verzekering afsluiten.
Bij opname gegevens werd er niet goed geluisterd. Weer nawerk van. Hopelijk is object goed verzekerd en bij eventuele aanspraak alles wel goed verloopt. Maar heb liever dat ik daar geen ervaring mee krijg, betekent dat de motor niets amnkeert! :)
Ik had gesprek met de klanten service en hij was echt behulpzaam.
Kortgeleden mijn derde motor via Combi Motors verzekerd. Wat premie en voorwaarden betreft kwam ik daar met mijn motor toch weer terecht. Er werd duidelijke informatie gegeven ook op mijn gestelde vragen. En geen haast gedoe. Na afsluiten polis gelijk even een bevestigingsmail ontvangen. Nieuwe polis en verdere bescheiden kwamen ook vlot in de mailbox. Tip: Zorg dat de Groene Kaart, gewoon wit wordt met duidelijk Groene Kaart er bovenop vermeld. Scheelt veel (kleuren-) inkt bij uitprinten. Er zijn meer verzekeraars die dit zo doen.
combimotors denkt echt mee met een zo laag mogelijke verzekering krijgen. aardige mensen op de helpdesk en leuk gesprek gehad.
prima klantenservice en snelle afhandeling. Risicodekking met duidelijke en goed voorwaarden.
Prima geholpen en uitleg gehad
zie hierboven
Al jaren klant en word altijd netjes geholpen. Adreswijziging eenmalig niet goed doorgevoerd, voor de rest nooit problemen gehad.
De website is duidelijk en door het overzicht is het makkelijk om verschillende verzekeringen met elkaar te vergelijken. Ook zijn er goede opties voor jongeren. Als ik 1 tip kan geven: voor iemand die het A rijbewijs met code 80 heeft gehaald is het niet aangegeven of je A2 of A rijbewijs moet invullen als 'behaald rijbewijs', het zou fijn zijn als een uitleg hierover bij het infoblokje vermeld staat. Voor de rest top!
Een hele goeie ervaring, en heb al veel vrienden en familieleden getipt. Erg fijn om de ruimte te voelen rustig je vragen te stellen en op zoek te gaan naar de meest passende verzekering.
Ik ben door verschillende personen geholpen en zij gaven een heel goed advies. Ook waren zij zeer vriendelijk.
Werd heel goed en vriendelijk geholpen, alles ook snel geregeld. Scherpe premie!
Klik zend klaar
Fijn contact en goede aanbieding!
Even een telefoontje plegen en de verzekering Voor de nieuwe motor is zo geregeld . Er word mee gedacht over de vorm. Ook aanpassingen achteraf zijn zo geregeld. Geen wachttijden gewoon goed en snel. Bij schade weet ik niet hoe het verloopt dat heb ik gelukkig niet meegemaakt. Maar ik ga er vanuit dat de service even goed is op dat moment.
Telefonisch goed geholpen, minpuntje is dat geboortedatum van mijn partner op mijn polis staat.
Vriendelijke en heldere uitleg. Ook geholpen bij digitale hand tekening.
Motor gekocht bij een dealer die 10 dagen gratis all-risk verzekering aanbood en daar gebruik van gemaakt. Al binnen 2 uur (ik was nog niet eens thuis...) had ik een oproep gemist: Combi. Dat nabellen mag wat mij betreft wel iets later..... Dus zelf terug gebeld en na nog wat vragen te hebben gesteld, een aangepast voorstel gekregen via e-mail. Na deze informatie rustig gelezen te hebben, heb ik weer gebeld met Combi en uiteindelijk de offerte (via Quakel) geaccepteerd: lagere prijs en dezelfde voorwaarden als bij mijn vorige verzekeraar. Hoe Combi/Quakel zich houdt ingeval van een schadekwestie, weet ik niet (rijd gelukkig al meer dan 25 jaar schadevrij) en hoop het ook niet te moeten ervaren.
Dat ik ze gelijk aan de telefoon krijg is al een hele pluspunt. Had ik elders niet. Heel frustrerend
Henry Dunantweg 30
2402NR Alphen aan den rijn
Combi Motors Verzekeringen, is al meer dan 30 jaar specialist in motorverzekeringen. Door deze specialisatie en onze jarenlange ervaring biedt Combi Motors Verzekeringen u zeer complete en scherp geprijsde motorverzekeringen. Wij vergelijken motorverzekeringen van o.a. ASR, De Goudse, Unigarant, Nationale Nederlanden en Quakel Assuradeuren. U kunt online direct de verzekeringen vergelijken, een offerte maken en de verzekering afsluiten. Daarnaast kunt u ook altijd telefonisch contact met ons opnemen via 0172-427035.