keurig te woord gestaan en snel advies gekregen met een scherp verzekeringstarief
Duidelijk Goede prijs
Tot nu toe vriendelijk te woord gestaan en goede uitleg ze denken goed mee
Inmiddels mijn 3de motor al verzekerd. Mensen met verstand van motoren, duidelijk zodat je weet waar je aan toe bent en ook nog is voordelig.
Via Gebben Motoren 10 dagen kosteloze All-Risk verzekering bij aanschaf ontvangen. Via deze slimme marketing, hierdoor in contact gekomen met Combi Motor Verzekering Met hun 3 jarige factuurwaarde verzekering heb je 3 jaar zekerheid en geen discussie over dagwaarde bij een wat oudere motor.
ben zeer vriendelijk te woord gestaan. duidelijke informatie en communicatie.
Makkelijk om af te sluiten en vriendelijke mensen
Zeer prettig
Zoals in mijn aanhef al staat,....er wordt positief mee gedacht welke verzekering het beste past. En ja,...een duidelijke uitleg over de 'trede' en 'no-claim' want eerlijk gezegd, daar is best veel verwarring over. Verder een zeer prettige communicatie met de medewerkers/ters.
Altijd snel geregeld.
Zie titel.
Goedkoper als vorige verzekeraar
Alles afgehandeld conform afspraak door een zeer vriendelijke medewerker
De telefoon werd meteen opgenomen en alles werd efficiënt doorgenomen en geregeld, zeer tevreden
Nog maar net klant maar tot dusver alles prima voor elkaar.
Snelle afwikkeling
Kwam ook met andere opties Veder snel geregeld
Eerst gebruik gemaakt van de gratis 10 daagse verzekering hierna omgezet en een reguliere verzekering. En dit alles Snel en vakkundig uitgevoerd.
Online de verzekering snel geregeld, goede prijs en duidelijke uitleg van de voorwaarden
verder nog geen ervaring, hoop ook niks mee te maken
Snel, vriendelijk, goede prijzen.
Fijne website, helder en transparant. Er wordt snel gereageerd op vragen en je wordt netjes telefonisch te woord gestaan. Fijn bedrijf.
Snel en goed op de website geholpen. Uitstekend qua prijs en goede kwaliteit
Mijn 1e motor aangeschaft en verzekering afgesloten bij Combimotors. Deze geeft een mooie dekking die ik wil hebben en ook nog voor een goed bedrag per maand.
Henry Dunantweg 30
2402NR Alphen aan den rijn
Combi Motors Verzekeringen, is al meer dan 30 jaar specialist in motorverzekeringen. Door deze specialisatie en onze jarenlange ervaring biedt Combi Motors Verzekeringen u zeer complete en scherp geprijsde motorverzekeringen. Wij vergelijken motorverzekeringen van o.a. ASR, De Goudse, Unigarant, Nationale Nederlanden en Quakel Assuradeuren. U kunt online direct de verzekeringen vergelijken, een offerte maken en de verzekering afsluiten. Daarnaast kunt u ook altijd telefonisch contact met ons opnemen via 0172-427035.