jullie bieden mij de dekking die ik elders niet kreeg

mijn rijbewijs moet verlengd worden .ik moet een test doen bij cbr om mijn rijbewijs te verlengen. hiervoor moet ik oefenen met mijn eigen voertuig onder leiding van een rijschool. mijn vorige verzekering gaf geen dekking hiervoor. jullie premie is ook gunstiger dan mijn vorige verzekering bij knmv

Snelle en duidelijke communicatie

fijne communicatie en snelle afwerking.

Altijd correct

Nvt

• Communicatie

Telefonisch goed bereikbaar vriendelijk goed en snel geholpen

Snel antwoord per mail telefonisch goed bereikbaar voor contact, scherpe premie voor de motorverzekering.

Unfair

Contact was prettig, "verkoper" uitermate vriendelijk. Verzekering afgesloten echter dat meneer agent daar anders over, ik ontving een boete en mag straks mijn onschuld trachten te bewijzen. In het RDW register bleek de motor onverzekerd te zijn. Na melding bij Combi Motors blijft het angstvallig stil........

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

Waardeloos

Mijn zoon heeft vorig jaar bij het kopen van de motor door de dealer een folder meegekregen van Combimotors. Hij is all-risk verzekerd en heeft een maand geleden schade gereden. Hij wacht nog steeds op geld. De schade-expert is meteen de eerste wwek bij de garage geweest. Bij het bellen van Combi-motors wordt mijn zoon steevast doorverbonden met de verzekering en daar wordt hij aan het lijntje gehouden en van het kastje naar de muur gestuurd. Combi-motors vereleetn hierbij geen enkele service. Deze diensteverlening is echt slecht. Agsluiten van een verzekering en maandelijks betalen is snel geregeld, maar voor verdere dienstverlening moet je niet bij Combi-motors zijn

• Communicatie

Snel en correct geholpen-prima prijs

• Communicatie

zeer fijne organisatie met goede communicatie

Goede en snelle communicatie, ook in het weekend. Bij vragen wordt er snel gereageerd. Ook erg vriendelijke medewerkers. top!

Heel goed geholpen Duidelijk uitgelegd

Zeker een aanrader om daar te verzekeren

goed te wordt gestaan

na aanmelden via de site en niet door kon had ik gebeld. Ik werd vriendelijk geholpen via de telefoon en kon ik mijn motor met geluk verzekerd.

• Communicatie

waarom moeilijk doen als makkelijk kan

manlief is gestart met lessen en heeft bijna zijn examen maar soms komt er een motor op het pad wat je niet kan laten gaan. motor verzekeren zonder rijbewijs.......... overal problemen behalve bij combi motors verzekeringen. vriendelijk, goed geholpen en de motor staat veilig verzekerd in de garage en als manlief het rijbewijs heeft kan hij gelijk op pad

Top service!

Geen standaard verzekeringsmaatschappij of tussenpersoon, hier wordt echt met je meegedacht en gezocht naar de juiste maatschappij! Kan ze een ieder aanbevelen! Geen lange wachtrijen of keuzemenu's.

• Communicatie

Voldoen voor mij niet voldoende aan de privacy reglementen van de AP

Er wordt bij de aanvraag van een verzekering via de open eMail verbinding; naam, geboorte datum, adres gegevens en bovenal het volledige chassis nummer inclusief de 4 laatste cijfers ter bevestiging verstuurd. Bovenal is er geen portaal die is beveiligd door gebruikersnaam & wachtwoord om via deze besloten omgeving veilig je privacy gevoelige informatie "up te loaden". Tijdens de telefonische afhandeling, werd door de medewerker zelfstandig aangevuld dat ik nieuwsbrieven van Combi motors wilde ontvangen. Ik kan me niet aan de indruk onttrekken dat het ondertekende formulier er wel heel lang over doet om te worden bezorgd. Ik heb geen bericht ontvangen dat hiermee wel een voorlopige dekking wordt afgegeven, waardoor ik het motorvoertuig een week later heb opgehaald om zeker te zijn dat ik verzekerd ben. Indien je door omstandigheden, zoals verkeerde gegevens ingevuld, of aanvangsdatum enz. dan krijg je een reminder om alsnog een verzekering af te sluiten. Hier zit intern dus geen check op en kan ook niet door een medewerker worden beïnvloed...

• Communicatie

Zeer goed geholpen. Snelle service en duidelijke uitleg gekregen. Zeer tevreden

Zeer tevreden. Snelle service, duidelijke uitleg.

• Communicatie

Overzichtelijk prijsvergelijk met aantrekkelijke tarieven

Heel snel en simpel kon ik via deze site een motorverzekering afsluiten. Werkt allemaal keurig, enige is dat de prijs die in eerste instantie werd getoond bij het doorklikken niet beschikbaar was, waardoor de verzekering 4€ per maand duurder uitviel.

• Service N.v.t.
  • Communicatie N.v.t.

Super service

Snelle reacties snelle en goede afhandeling

Uitstekend! Maar……

Misschien wel 5 sterren. Maar voor mij zwaarwegend: geen digitale polismap. Met lekkerdere polissen, privé en meerdere BV’s, denk ik soms: heb ik dat nu wel of niet verzekerd. Verder niets dan lof.

• Communicatie

Nooit gezeik altijd makkelijk te bereiken en zeker behulpzaam

Nooit problemen gehad en als er iets was werd er heel goed mee gedacht toppers

• Communicatie

Snel en duidelijk advies en voorstel

Goeie vergelijking. Verdere afhandeling duurt even.

prima dienst verlening

Een telefoontje en alles word prima geregeld, zowel het afsluiten als het afhandelen van een schade, geld stond van val schade binnen een paar dagen op de rekening.

• Communicatie

goed, goedkoop en snelle aanvraag

erg prettig aanvraag via internet. nog geen persoonlijk contact gehad.

• Communicatie

Moest verzekering omzetten ivm andere motor binnen no time geregeld,helemaal blij.

Online aanmelden nieuwe vezekering

Heb recent een nieuwe motorverzekering afgesloten. Gaat online heel makkelijk. Was buiten kantoortijden. Kreeg gelijk een email bevestiging voor tijdelijke verzekering. Na 1 dag kreeg de polis met groenekaart Prima service zo

Goed geregeld

meedenken tot de juiste oplossing

• Communicatie

Goede verzekering en fijn kantoor.

Henry Dunantweg 30

2402NR Alphen aan den rijn

Over Combi Motors Verzekeringen

Combi Motors Verzekeringen, is al meer dan 30 jaar specialist in motorverzekeringen. Door deze specialisatie en onze jarenlange ervaring biedt Combi Motors Verzekeringen u zeer complete en scherp geprijsde motorverzekeringen. Wij vergelijken motorverzekeringen van o.a. ASR, De Goudse, Unigarant, Nationale Nederlanden en Quakel Assuradeuren. U kunt online direct de verzekeringen vergelijken, een offerte maken en de verzekering afsluiten. Daarnaast kunt u ook altijd telefonisch contact met ons opnemen via 0172-427035.