Ik vroeg iets anders maar door door te vragen heeft Combimotors mijn vraag uitstekend beantwoord
Goed gesprek over voor en nadelen,eigenlijk geen nadelen.
Tevreden en snel geregeld.
Tot nu toe zeer tevreden over jullie omgang met klanten. Met name voor Devin die mij altijd probeert te helpen zo goed hij kan. Topper!
Kon bij andere mijn motor niet verzekeren en bij jullie wel de rest hoe de service enz is weet ik niet maar zo eerste in druk goed geregeld
Correct en snel geholpen.
Op aanraden van een kennis ben ik bij combimotors terecht gekomen Inmiddels al drie motoren hier verzekerd Medewerkers zijn vriendelijk aan de telefoon en bij vragen wordt er duidelijk geantwoord
Alles eenvoudig geregeld per telefoon en e-mail d.m.v. digitaal ondertekenen.
CMV telefonisch goed bereikbaar. Goed geholpen door bekwame en vriendelijke medewerkers.
Vriendelijke en vakkundige aanvraag behandeling.
Direkt een juiste medewerker die e.e.a. je ook kan vertellen en meteen afsluiten. Snel, goed en accuraat.
Uitermate vriendelijke en correcte medewerkers. Aangeraden door Triumph dealer en ik mag zeggen dat hun positieve aanbevelingen ook daadwerkelijk kloppen! Echte aanrader voor de motor liefhebbers onder ons. Zegt het voort wat mij betreft.
Duidelijk, eenvoudig afsluiten, niet duur en goed bereikbaar.
Prima contact met de klantenservice, overboeking naar andere motor snel en goed geregeld.
Snel en accuraat geholpen
Digitaal kwam ik er niet helemaal aan uit zoals ik wilde, na telefonisch contact in korte tijd alles naar wens geregeld
Goed geholpen met mogelijkheden omtrent vezekeringsmogelijkheden van wa tot allrisk. Duidelijk en snelle reacties
Ben zeer goed geholpen. Zijn altijd vriendelijk en staan voor je klaar met vragen. Aanrader.
Na aanmelding van de motor niet snel genoeg afgemeld bij de rdw hierdoor problemen met deze jongens.
Super geholpen, en dat voor een scherpe premie! Top!
Als is goed geregeld
Na 19 jaar (schadevrij) bij de KNMV verzekerd te zijn geweest, overgestapt naar Combi Motors. Mijn Ducati Monster 1200R is niet voorzien van een alarmsysteem en dit wordt door alle specialisten afgeraden vanwege de storingsgevoeligheid. Een achteraf alarm zou daarnaast nog niet het juiste certificaat hebben om de motor bij de KNMV en vele anderen te verzekeren. Conclusie: onze KNMV die het belang van motorrijders 'centraal stelt' wijst je na 19 jaar naar een ander... Moeilijk voor te stellen toch...??! Combi Motors speelt hier goed op in. Vakbekwaam, echte motorliefhebbers en ook nog eens een aantrekkelijke premie. Dank voor het goede advies!
Gelukkig nog geen financiële problemen gehad, maar aan de telefoon zeer correct en behulpzaam
Nog onvoldoende ervaringen
Behulpzaam en goede service
Henry Dunantweg 30
2402NR Alphen aan den rijn
Combi Motors Verzekeringen, is al meer dan 30 jaar specialist in motorverzekeringen. Door deze specialisatie en onze jarenlange ervaring biedt Combi Motors Verzekeringen u zeer complete en scherp geprijsde motorverzekeringen. Wij vergelijken motorverzekeringen van o.a. ASR, De Goudse, Unigarant, Nationale Nederlanden en Quakel Assuradeuren. U kunt online direct de verzekeringen vergelijken, een offerte maken en de verzekering afsluiten. Daarnaast kunt u ook altijd telefonisch contact met ons opnemen via 0172-427035.