Duidelijke uitleg en vriendelijk aan de telefoon.
Als namelijk en goed geregeld
Tijdens de eerste tien dagen gratis verzekerd mij ook elders georiënteerd maar prijstechnisch en qua voorwaarden kon niemand tippen aan de voorwaarden die Combi Motors mij kon bieden
Meedenkend, vlot, informeel, prettig contact. En prijstechnisch interessant
Goede en goede informatie
Gebeld met de mensen van Combimotors. Duidelijke en vriendelijke uitleg. Zeer nette prijs voor de verzekering. Alles werd in een keer in orde gemaakt. Erg blij mee.
Ik heb de communicatie en de afhandeling van mijn motorverzekering als zeer prettig ervaren
Ben vriendelijk geholpen en bekwaam
Te kort lid om goed beld te krijgen
Prettig telefonisch onderhoud gehad en de juiste adviezen gekregen, snel geholpen en ook snel de polis mogen ontvangen, correcte en goede service.
Snel duidelijk en goede begeleiding
Zie boven
Originele beoordeling
Zie boven
Snel geregeld
goed luisterend oor, mensen nemen de tijd voor je
Zeer positief en snelle reactie
Na een wat stroef begin is alles toch nog netjes en snel opgelost.
Heb zoveel motoren in een jaar verwisseld was geen enkel probleem ze hebben voor alles wel begrip ik kan niks anders zeggen dat ze een topper zijn.!
Met 1 telefoontje alles geregeld, super
Om een dure motor te verzekeren, wil je een goede partij en een lage premie. Maar om uit te sluiten, dat er eventueel niet uitgekeerd zal worden, wil je exact weten wat je verplichtingen zijn. Welnu, dat liep niet lekker, ontwijkende antwoorden gaven me niet het gevoel wat ik graag wil hebben. Toch heb ik voor deze maatschappij gekozen in de hoop dat mijn keuze, de juiste zal zijn. Ook duurt het wat lang voor je antwoord op je mail krijgt. Wèl een voordelige premie. (Ik hoop echt dat ik er nooit gebruik van hoef te maken).
Gemaakte fout bij het invullen van het online aanvraagformulier werd gemakkelijk en snel hersteld. Tot service en erg vriendelijk.
Goede service nemen de tijd. Leggen alles duidelijk uit.
Prettig aan de telefoon, je wordt fijn geholpen
Ik ben erg goed geholpen in het kiezen van de juiste verzekering en hoe verder. Ook met vragen kon ik snel te recht en werd ik goed geholpen.
De commununicatie om de verzekering af te sluiten ,was vriendelijk en niet gepoust. Dus ik ben tevreden.
Telefonisch contact gehad met best een moeilijke vraag over het verzekeren van een A2 motor die nog niet begrensd was. Ik ben zeer duidelijk en kundig geholpen.
Henry Dunantweg 30
2402NR Alphen aan den rijn
Combi Motors Verzekeringen, is al meer dan 30 jaar specialist in motorverzekeringen. Door deze specialisatie en onze jarenlange ervaring biedt Combi Motors Verzekeringen u zeer complete en scherp geprijsde motorverzekeringen. Wij vergelijken motorverzekeringen van o.a. ASR, De Goudse, Unigarant, Nationale Nederlanden en Quakel Assuradeuren. U kunt online direct de verzekeringen vergelijken, een offerte maken en de verzekering afsluiten. Daarnaast kunt u ook altijd telefonisch contact met ons opnemen via 0172-427035.