Ik had wat moeite met hoe ik een verzekering moest afsluiten ivm met een 35 kw kit maar dit was absaluut geen probleem ik werd gelijk geholpen en netjes ge woord gestaan
Ik ben na vier jaar stop weer gaan motorrijden, echter mijn opgebouwde schadevrije jaren waren verlopen. Na info bij combi perfect geholpen door een medewerker van hun en zeer goede adviezen gekregen. Meteen weer via hun mijn nieuwe motor verzekerd. Top adviezen van een top bedrijf.
Goede ondersteuning na aanrijding gehad
Zowel zakelijk als privé werk ik samen met Combimotors, snappen totaal wat klanttevredenheid is!
Ik ben al heel wat jaren klant van Combi Motors verzekeringen. Telkens weer wordt ik keurig geholpen. Of het om een wissel van een motor gaat of de beantwoording van een vraag. Ik hoef eigenlijk nooit lang op een antwoord te wachten.
Had in Januari motorongeval. Motor in elkaar niet meer te repareren. Combi gebeld en die hebben alles geregeld en binnen twee weken stond er geld op mijn rekening om een andere motor aan te schaffen. Heb een mooie Tiger 1200 explorer gekocht en wederom weer verzekerd bij Combi Motors verzekeringen.
Erg scherpe prijzen voor het verzekeren, makkelijk om in contact te komen!
Ik heb 4 motoren en een auto verzekerd bij Combi . Eerst alleen mijn motoren . Toen ik stopte met auto Lease moest ik bij een andere verzekeraar de volle mep betalen . Een belletje naar combi en nu de auto met korting verzekerd via Combi . Erg blij en veel geld bespaart
Alles ging soepel behalve dat ik een papieren moet tekenen dit kom ik voor het eerst tegen bij verzekering aansluiten.
Ik heb nog geen ervaring met schade gelukkig bij Combi Motors. Dus daar kan ik niets over zeggen. Wel heb ik contact gehad met de klantenservice, dit is allemaal makkelijk en duidelijk verlopen. Daarbij is de premie naar mijn weten het laagste van Nederland.
Zoals de titel het zegt, heb een aantal vergelijkingen gedaan en kwam uiteindelijk hier uit. Voldoet precies aan mijn wensen.
Heb 2x ervaring met schade met Combi Motors als tussenpersoon. De schade wordt goed behandeld en het telefonisch èn email contact is prima en volledig.
Mijn ervaringen met verzekeringsmaatschappijen zijn vaak prima, maar niet uitstekend. Er is wel altijd wat (aan de hand) waardoor het toch niet helemaal loopt zoals gewenst. Bij combimotors ben en word ik altijd snel en fijn geholpen door een deskundige medewerker die alle tijd voor mij neemt. Daarnaast hebben zij mij goed gehulpen bij een passende verzekering van mijn motor en denken zij mee met mijn persoonlijke situatie en financiële mogelijkheden. Ik ben erg blij met combimotors en zal nog lang bij hun verzekering(en) afnemen!
Ik heb gehad dat ik 2 keer geen geld had op mijn bank door te late betaling van mijn werkgever. Ben er door combi niet gelijk uitgestuurd maar een betaalverzoek gekregen om toch aan de betaling te voldoen. Top service
Ben al jaren klant hier en ben erg tevreden.
Ik was elders verzekerd, maar bij de aankoop van mijn laatste motor werd ik door MotorStore te Uithoorn attent gemaakt op de verzekeringen van Combimotors. Naast de prima "normale" voorwaarden bij een all risk verzekering viel mij de Europa Hulp meteen op. Toen ook de premie goed was ben ik meteen overgestapt naar Combimotors verzekeringen.
Heel prettig bedrijf om zaken mee te doen. Ze zijn goed bereikbaar en denken goed met me mee. Ik vind het persoonlijk erg fijn hoe ze communiceren, geen gedoe, gewoon duidelijk en direct.
Duidelijke communicatie via de mail en nette prijzen. Als hobbymatig motorrijder is de verzekering via Combi Motors de beste oplossing voor mij. Voor nu ben ik nog niet tegen minpunten aangelopen. Dus ben jij opzoek waar je je motor wil verzekeren, dan is dit de juiste plek!
Voor verzekeringen ben je op zoek naar een goede tussen persoon. Dit geldt nog meer voor je motor verzekering, de meeste tussen personen hebben daar maar weinig feeling mee. Na wat zoeken online bij combimotors uitgekomen en daar mijn motor verzekerd. Ook omdat mijn vorige maatschappij de premie flink ging verhogen (Interpolis). Omdat ik behoefte had aan iemand te spreken, telefonisch contact gezocht met Combi Motors Verzekeringen. Waarop ik door een vriendelijke meneer te woord werd gestaan, die mij hielp in de keuze voor de juiste verzekeringsmaatschappij. Ook toen ik later de online tool raadpleegde om nog eens te kijken of mijn premie nog actueel was (dit was ongeveer 8 maanden na ingang van de verzekering). Bleek dat de premie een klein stukje kon zaken, waarop ik weer telefonisch contact had gezocht. De premie daling werd gecontroleerd en tussen tijds gewoon gerealiseerd (dit gaat vaak niet bij andere personen). Zoek je een goede tussen persoon voor je motorverzekering. Ga dan zeker naar Combi Motors, het is dat ik nu via mijn werk zo veel korting kon verkrijgen dat er in de premie niet mee gegaan kan worden. Anders was mijn motor nu nog via Combi Motors verzekerd.
Duidelijk/ efficiënt/meedenken met klant/vriendelijk
Er was een probleem met een nieuwe polis, er werd duidelijk uitgelegd hoe we dat konden verhelpen. En dat is ook gebeurd.
Het contact heb is al zeer prettig ervaren. Zoals in de titel aangegeven. Ik zou combi motor verzekering zeker aanraden.
Was alle schadevrije jaren kwijtgeraakt door een jaar alleen een brommer te hebben en gebruik v d schadevrije jaren te maken op de brommerverzekering. Al mijn rijbewijzen waren ingetrokken door een medische blunder. Toen na een jaar alles weer werd teruggedraaid, was ik wel alle schadevrije jaren kwijt. Bij Combimotors hebben ze de nodige moeite gedaan om te voorkomen, dat ik alleen als beginnend bestuurder kon verzekeren. Dit is gelukt. Chapeau!
wat miscommunicatie gehad omdat ik een brief van het RDW had gehad dat mijn voertuig niet verzekerd was dus dat was even schrikken en heb ik er dan ook div dagen niet mee durven rijden
Duidelijk en correct
Henry Dunantweg 30
2402NR Alphen aan den rijn
Combi Motors Verzekeringen, is al meer dan 30 jaar specialist in motorverzekeringen. Door deze specialisatie en onze jarenlange ervaring biedt Combi Motors Verzekeringen u zeer complete en scherp geprijsde motorverzekeringen. Wij vergelijken motorverzekeringen van o.a. ASR, De Goudse, Unigarant, Nationale Nederlanden en Quakel Assuradeuren. U kunt online direct de verzekeringen vergelijken, een offerte maken en de verzekering afsluiten. Daarnaast kunt u ook altijd telefonisch contact met ons opnemen via 0172-427035.