Goed en snel geregeld met een nette prijs

Na een tijdje een nieuwe verzekering voor mijn nieuwe motor te hebben gezocht op advies van mijn motorgarage hier bij combi-motors uitgekomen mede door de goede dekking , nette prijs en geen alarm verplichting bij volledige casco verz via Quakel assuradeuren. Berekenen ging makkelijk via de website en men was makkelijk telefonisch te bereiken voor vragen en uitleg over diefstal dekking in een winterstalling. Polis duurde wel een week maar verder prima geregeld. Ik hoop op een lange schadevrije verbintenis.

• Communicatie

Goed advies , meedenkend in mogelijkheden.

Direct meerdere verzekeringen afgesloten.

• Communicatie

ik ben erg tevreden over Combi Motors, maar dat komt met name door Jurriaan Kraak.

Afgelopen maanden was een groot drama met het repatriëren van mijn Suzuki Vstrom vanuit Frankrijk. Jurriaan heeft er vaart achter gezet en met goed alternatief gekomen, werkelijk top.

• Communicatie

Erg goede klantvriendelijkheid met het helpen met het afsluiten van een motorverzerkerd voor teruggebracht motoren tot 35 kw.

• Communicatie

PAS OP !! Nalatige zorgplicht tbv nieuwe klant !!

Ipv de overeengekomen allrisk premie van 35,- euro, werd zonder opgaaf van reden na 3 maanden deze 75.- per maand. Bij navraag, bleek dat ik niet in aanmerking kom voor het aantal opgegeven schadevrije jaren. Dit omdat opgebouwde schadevrije jaren kennelijk na 3 jaar geen motor te hebben gereden komen te vervallen. Dit was vooraf in het aanmeld gesprek met tussenpersoon Combimotor besproken. Niet leuk maar oké. Dus dan maar een WA-tje voor 15,- p/m. Het is tenslotte maar een 2de hands motor t.w.v. 7000,- na deze deceptie stuurde men ook nog even een factuurtje om dan ook nog even het verschil van de volle premie van 75,- over de al 3 reeds betaalde periodes te betalen, tw nog eens 120,- voor iets waar je niet om gevraagd hebt en iets wat vooraf niet overeengekomen is. DUS ZINT EER GIJ BEGINT ! Verkoop is belangrijker dan goede informatie verstrekking bij verkoper van deze tussenpersoon. Ps. Ik rij motor vanaf mijn 18de t/m 35ste jaar, daarna even geen motor, nu bijna 60 jaar en weer opgestapt op een oude BMW GS 1200. Nimmer enige schade geclaimd dus ik sta niet op een zwarte lijst oid. (Niet dat ik weet althans) Na diverse gesprekken met deze tussenpersoon, gaf deze aan hierin niets te kunnen betekenen. Zie het uitgebreide item op Facebook (BMW R1200 GS) voor verdere reacties van andere motorrijders.

• Bereikbaarheid (telefoon/mail) N.v.t.
  • Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Communicatie

Uitstekend geholpen, helder en duidelijk.

Aanrader.

duidelijk

• Communicatie

Snel, accuraat en scherp aangeboden

Een snelle en overzichtelijke aanbieding die zeer concurrerend en compleet is t.o.v. mijn huidige verzekering. Een must om over te stappen.

• Communicatie

Gedreven specialisten op het gebied van motorverzekeringen

Zeer goed bereikbaar en snelle reactie. Website is op orde en beter dan een concurrent. Straalt vertrouwen en professionaliteit uit.

snel en duidelijk

Als je van de ene op de andere dag een andere motor koopt moet je een telefoonnummer hebben waar je direct contact met een mens hebt, Dat wordt een zeldzaamheid tegenwoordig.

Slecht

Prijzen van de verschillende verzekeringen zijn misleidend!!! De prijzen zijn namelijk exclusief belasting, zodra je de verzekering hebt afgesloten en je de rekening krijgt blijkt dat er nog even 21% bijkomt. Dit moet duidelijk vermeld worden!!!

oplichters

echte oplichters zo als al die andere

• Communicatie

Een geweldige rit en prachtig mooi weer en een heerlijke bbq

Hopelijk ieder jaar zo’n rit, geweldig.

Volledige ontzorging!

Vai LowlandsXwollemetu in contact gekomen en vanaf dat moment volledig ontzorgt!

Easy and convenient.

Easy and convenient.

• Would you recommend us? Yes

Prima polis tegen een keurige prijs

Naar aanleiding van 1e contact via website werd ik de volgende dag teruggebeld. Wensen besproken en een passende oplossing gevonden en voorstel schriftelijk ontvangen. Afhandeling ging volledig digitaal incl. het zetten van een handtekening.

• Communicatie

Persoonlijk en adequaat geholpen - prijstechnisch prima!

Ik ben vanaf het 1ste contact uitstekend en persoonlijk geholpen. Prijs- en conditie-technisch prima verzekering.

Prima service.

Vriendelijke duidelijke uitleg.

Duidelijk en makkelijk

De website laat een mooie en goeie vergelijking zien van de verzekering en voorwaarden. Vervolgens is het ook erg makkelijk de beste verzekering af te sluiten. Omdat ik nog een vraag heb heb ik ook even telefonisch contact gezocht. Ik werd heel vriendelijk te woord gestaan en kreeg duidelijk antwoord op mijn vraag. Waar ik niets over kan zeggen, en dat hoop ik ook zo te houden, is wanneer je daadwerkelijk de verzekering aan moet spreken. Dan is het toch een gevoel en indruk. Dat gevoel en indruk was gewoon goed.

goede uitleg en informatie

Na een telefonisch gesprek, kreeg ik voldoende informatie en uitleg over de verschillende mogelijkheden om beide motoren te verzekeren. En ook toen ik bep. termen niet kende, werd dit prima voor mij uitgelegd, dus ik ben zeer tevreden.

Snel makkelijk

Gaat snel zijn vriendelijk en de prijs is goed

Goed, meedenkend,goed bereikbaar.

Vind het merkbaar dat jullie club ook motor rijdt. Fijne website duidelijk en snel Leuk dat jullie dingen organiseren,zoals opstap dagen en nu het jubileumjaar . Adviseer nieuwe rijders altijd om jullie te bellen vanwege het netwerk en premies. Groet Amar v Hilst

• Communicatie

Heel snel verzekering voor de motor geregeld. Uitstekend!

• Communicatie

Ik heb hier alles verzekerd van mijn voertuigen, echt een hele fijne service en ze kijken goed met je mee. Vooral hoe het voordelig kan maar toch goed verzekerd is aanrader dit bedrijf! De klant staat zeker voorop bij dit bedrijf.

• Communicatie

Nog niet alles kunnen doornemen en nog geen communicatie gehad

Ik ben er nog helemaal aan toegekomen om alles door te nemen. Ik moet zeg maar de QR code nog scannen om alles duidelijk in kaart te hebben. Maar wat ik tot nu toe gelezen heb.,zag er wel redelijk u

• Bereikbaarheid (telefoon/mail) N.v.t.
  • Communicatie N.v.t.

Henry Dunantweg 30

2402NR Alphen aan den rijn

Over Combi Motors Verzekeringen

Combi Motors Verzekeringen, is al meer dan 30 jaar specialist in motorverzekeringen. Door deze specialisatie en onze jarenlange ervaring biedt Combi Motors Verzekeringen u zeer complete en scherp geprijsde motorverzekeringen. Wij vergelijken motorverzekeringen van o.a. ASR, De Goudse, Unigarant, Nationale Nederlanden en Quakel Assuradeuren. U kunt online direct de verzekeringen vergelijken, een offerte maken en de verzekering afsluiten. Daarnaast kunt u ook altijd telefonisch contact met ons opnemen via 0172-427035.