Zijn Idd specialist in motorverzekeringen. Ben al enige jaren klant en word daar vriendelijk en deskundig geholpen.
Prima geholpen bij de overstap van mijn motorverzekering van de vorige verzekeraar.
Moesten er wel het een en ander aan uitzoeken maar deden dat snel en goed.
Afspraken nakomen. Het beste eruit halen.
Geven mijn een vertrouwd gevoel en kennis van zaken.
Door goed door te vragen en toe te lichten tot juiste beslissing kunnen komen.
Zeer goede en snelle service
prima service en product
Ik heb nooit problemen gehad. Goed geregeld allemaal.
Zeer behulpzaam bij het telefonisch afsluiten van de polis
Snel geregeld, vriendelijk te woord gestaan.
Zoals mijn eerdere ervaring met het Combi team: Combi neemt echt een hoop denk- en regelwerk uit handen en komt met een verzekeringsoptie die beste aansluit op mijn wensen. De afstemming op weg naar mijn motor-aanschaf was zeer behulpzaam (o.a. verzekeringsoffertes, opsturen verschillende polisvoorwaarden vooraf). Toen de motor er eenmaal was werd de verzekering naar keuze vervolgens in 1 telefoontje geregeld!
Goed contact duidelijk en snel
Snel bereikbaar, goede service en vriendelijke behulpzame medewerkers. Ze zijn er nog!
Altijd goed geholpen .
Goede uitleg en zeer vriendelijke
Combimotors geeft een goed overzicht van verschillende opties en mogelijkheden op het gebied van motorverzekeringen. Je kunt de verzekeringen vergelijken en direct afsluiten. Ook wanneer je toch nog vragen hebt, of er zijn onduidelijkheden welke worden veroorzaakt door je vorige verzekering, wordt er helder en goed gecommuniceerd vanuit Combimotors. Tot zover zeer tevreden.
Inmiddels al mijn tweede verzekering afgesloten via deze heren. Top ervaring!
Een goede verzekering die redelijk snel geregeld is. Duidelijke voorwaarden en afhandeling.
Aardige mensen die er werken Zeer vriendelijk aan de telefoon
Ik heb hier een motorverzekering afgesloten. Paar keer gebeld omdat ik zelf wat verkeerd had gedaan. Binnen korte tijd zeer goed geholpen door enorm vriendelijk personeel!
In de overstap naar een verzekering bij Combi Motors kreeg ik goed en duidelijk advies. Daarnaast was de verzekering beter op mijn wensen afgestemd en uiteindelijk nog voordeliger ook.
Vlotte afhandeling prima prijs per maand voor de gekozen dekking.
Erg vriendelijk geholpen en nemen de tijd voor je.
Henry Dunantweg 30
2402NR Alphen aan den rijn
Combi Motors Verzekeringen, is al meer dan 30 jaar specialist in motorverzekeringen. Door deze specialisatie en onze jarenlange ervaring biedt Combi Motors Verzekeringen u zeer complete en scherp geprijsde motorverzekeringen. Wij vergelijken motorverzekeringen van o.a. ASR, De Goudse, Unigarant, Nationale Nederlanden en Quakel Assuradeuren. U kunt online direct de verzekeringen vergelijken, een offerte maken en de verzekering afsluiten. Daarnaast kunt u ook altijd telefonisch contact met ons opnemen via 0172-427035.