Nadat mijn vorige verzekering zeer slechte ervaringen liet optekenen, contact gezocht met combi motors verzekeringen. Zij hebben eea uitgezocht en alles meer dan voortreffelijk in orde gebracht.
Zeer goed geadviseerd en Zeer positieve ervaring.
Er lopen veel dingen langs elkaar heen en ik ben elke week wel bezig met bellen of mailen. Het is op dit moment nog steeds niet in orde.
Zeer vriendelijk en super meegaand Ze staan echt voor je klaar bij alles
Het regelen van een verzekering voor mijn pas aangeschafte moter was snel en goed geregeldet een aantrekkelijke premie.
Bij het kopen van onze motoren werden we gewezen op deze firma... De eerste 10 dagen gratis verzekerd. In die 10 dagen alles goed geregeld.
via kennis op gewezen en netjes via motor dealer aanvraag gedaan
Ik rij mijn motor zakelijk, maak er nauwelijks plezierritten op. Bij het afsluiten van de verzekering ben ik zeer goed geholpen. Toen de tussenpersoon stopte met motorverzekeringen was er wel wat verwarring maar ook dit is opgehelderd.
Verzekering snel geregeld alleen jammer van de korting ivm schade vrije jaren
Met 1 belletje goed geregeld.
Ik ben super geholpen. En er wordt echt meegedacht. Echt top
Alles snel en keurig geregeld. Lijkt mij een goede keuze.
Snelle en duidelijke service. Je kan gewoon nog zaken telefonisch regelen.
Polis online afsluiten is handig maar zou makkelijker moeten kunnen. Na een week pas de groene kaart en definitieve polis ontvangen. Telefonisch contact nadien was prima en prettig geholpen door Ali!
Prettig en snel geregeld.
Ik heb tot nu toe alleen telefonisch contact gehad, en motorverzekering afgesloten. Dat is voor mij prima verlopen.
Geweldige klantenservice en concurrerend premietarief. Zeer tevreden over het prettige contact en ben snel geholpen. Website is gemakkelijk in gebruik.
Prettige en goede uitleg van de mogelijkheden qua verzekeringscombinaties.
Altijd keurig geholpen. Denken ook mee.
Gedurende het hele aanvraagproces geholpen door Ali; super enthousiaste en kundige medewerker. Als er zaken gecheckt moesten worden werd dat direct bij de verzekeraar gedaan en wist je binnen een paar minuten waar je aan toen was. Perfect bereikbaar, reageerde snel op mails. Kortom; een uitstekende ervaring!
Makkelijk te vinden via Google en een snelle reactie op de aanvraag
In ieder geval voor het afsluiten van een verzekering. De verzekeraar nog niet nodig gehad, dus op dat gebied nog geen mening.
````
De kop zegt het al. Ik heb telefonisch de verzekering geregeld. Dat is in een paar minuten rond. De goedkoopste die ik met veel internet zoeken gevonden heb. De voorwaarden uitstekend met een zeer nette dekking.
netjes geholpen, wel aardige quote dat ze een "natte" handtekening nodig hebben en niet digitaal :).
Henry Dunantweg 30
2402NR Alphen aan den rijn
Combi Motors Verzekeringen, is al meer dan 30 jaar specialist in motorverzekeringen. Door deze specialisatie en onze jarenlange ervaring biedt Combi Motors Verzekeringen u zeer complete en scherp geprijsde motorverzekeringen. Wij vergelijken motorverzekeringen van o.a. ASR, De Goudse, Unigarant, Nationale Nederlanden en Quakel Assuradeuren. U kunt online direct de verzekeringen vergelijken, een offerte maken en de verzekering afsluiten. Daarnaast kunt u ook altijd telefonisch contact met ons opnemen via 0172-427035.