Fijn en goed geholpen door Anwar

Fijn en goed geholpen door Anwar. De badkamer is inmiddels geplaatst en we zijn erg tevreden.

• Winkel: Maassluis

Goede service en geduldige verkoper.

Wij waren redelijk onvoorbereid toen we op pad gingen om ideeën op te doen voor een nieuwe badkamer. Bij Sani4All in Uden nam de verkoper ons mee in zijn en ons verhaal. Al rondlopend in de zaak konden we onze eerste keuzes maken. Maar daar zaten we niet meteen aan vast. En dat bleek ook wel nodig want wij veranderden nogal eens van idee. Dat werd dan weer omgezet in een 3D-ontwerp, zodat wij weer verder konden bekijken of dat dan het uiteindelijke ontwerp zou worden. Dat was gelukkig geen probleem bij deze verkoper. Hij gaf nooit het idee van: "Alweer iets anders bedacht". Toen we iemand hadden gevonden die onze de badkamer wilde verbouwen adviseerde hij ook Sani4All in Uden. Dat was voor ons een extra reden om met deze zaak verder te gaan. De spullen zijn net voordat ze nodig waren, tijdig dus, geleverd. Wij zijn tevreden over onze samenwerking met Sani4All Uden.

Super!

Onze samenwerking met Sani4All hebben wij als zeer prettig ervaren. Tijdens onze afspraak hebben wij eerst rustig rond kunnen kijken en zijn daarna geholpen door Anne-Dirk. In de showroom is veel keuze, wij hadden echter van tevoren al een goed beeld van wat wij graag zouden willen, dus wij konden zo gerichter kijken. Onder het genot van een kopje koffie heeft hij een 3D tekening gemaakt van onze ideeën en wensen. Vervolgens kwam Anne-Dirk met nog meer leuke opties en creatieve oplossingen. Deze hebben wij samen kunnen voegen tot een prachtig ontwerp. Na het vaststellen van het ontwerp voor onze badkamer is Kurt tegelwerk ingeschakeld om bij ons te komen kijken. Hierna zijn er nog enkele aanpassingen in het ontwerp gedaan en vervolgens een offerte opgesteld. Een paar maanden later was het zover en zijn ze begonnen met de badkamer. De mannen van Kurt Tegelwerk werken netjes en precies (echt vakmanschap). Alles verliep in goed overleg met ons en het resultaat mag er zeker zijn! Zoals bij vrijwel elke verbouwing zat er ook bij ons soms wat tegen. Zowel Sani4All als de mannen van Kurt Tegelwerk waren erg flexibel en konden hier vlot op inspelen. Hierdoor verliep ondanks de (kleine) tegenslagen onze verbouwing soepel. Na 2 weken konden wij gaan genieten van onze nieuwe, prachtige badkamer en kijken wij met een tevreden gevoel terug op de samenwerking met beide partijen!

• Winkel: Zwolle

Droombadkamer gerealiseerd! En zeer goede service!

Alles in goed overleg een fantastische badkamer gerealiseerd! Ook kleine aanpassingen direct opgelost. Er werd heel goed geluisterd naar onze wensen! Wij zijn zeer tevreden. Ook over de samenwerking met Sierra Bouw en Sani4all. Heel netjes gewerkt en ook weer alles in overleg. Een echte aanrader zeker na onze ervaring met een andere aanbieder.

• Winkel: Deventer

Fijne winkel, vriendelijk personeel en ruime keuze

Afgelopen jaar hebben wij hier onze badkamer gekocht. Met de hulp van Klaas-Jan een hele mooie badkamer uitgezocht, we hadden een bepaald budget begroot en met bepaalde maar zeker niet mindere keuzes is het een mooi resultaat geworden. We zijn hier goed in geadviseerd. We hebben in één dag tijd zowel badkamer, keuken als vloer bij dezelfde zaak uitgezocht en besteld en zijn tot nu toe heel tevreden.

• Winkel: Dronten

Blij met een transformatie van onze badkamer

Bij Sani4all zijn we aan het goede adres geweest voor het vervangen van onze badkamer. In de showroom zijn veel voorbeelden van verschillende inrichtingen en alle materialen. Hiermee kregen we goed beeld wat we samen mooi vinden. De verkoper heeft alle wensen in een 3D model ingevoerd, waardoor we een heel goed beeld hadden van het eindresultaat. Hij adviseerde ook bij bepaalde keuzes en kon dat ook direct laten zien. Aangezien Sani4All ook werkt met eigen aannemers (wat voor ons een eis was), hadden we er alle vertrouwen in. De badkamer kon erg snel gerealiseerd worden door de vakmensen. Kleine problemen tijdens de installatie werden snel opgelost en hadden we geen zorgen over. Complimenten aan het Sani4All team.

• Winkel: Vianen

Super blij met het resultaat

Ik stapte bij Sani4all naar binnen omdat het de hoogste tijd werd om mijn gedateerde badkamer en toiletruimte flink aan te pakken en ik was de naam van dit bedrijf ergens in een reclamefolder tegengekomen. De zaak was op dat moment vrij rommelig omdat ze midden in een verbouwing zaten, maar er stonden evengoed meer dan voldoende opstellingen om inspiratie op te doen. Ik had zelf al een bepaald beeld voor ogen hoe ik het wilde hebben en werd daarbij zeer prettig begeleidt door Tom, die alle tijd voor mij had en mij uitstekend heeft geholpen met het samenstellen van wat uiteindelijk een waanzinnig mooie badkamer en toiletruimte is geworden. Ik kreeg overigens vanwege de verbouwing een mooie korting  De verbouwing zelf is (via Sani4all) uitgevoerd door Derksen Projectservice en ook daarover kan ik alleen maar zeer positief zijn. Tijdens de drie weken durende verbouwing werd ik keurig op de hoogte gehouden van de planning (wie komen er op welk moment en welke werkzaamheden gaan ze uitvoeren). Voor alle werklui die ik over de vloer heb gehad geldt: zeer vriendelijk, keiharde werkers en absoluut vaklui.

• Winkel: Zevenaar

Perfecte afstemming tussen Sani4All, Installateur en ons als gebruikers met een heel mooi resultaat

Vanaf de eerste kennismaking heeft alles perfect gelopen waarbij bij Sani4All men gelijk luisterde en daarop kon adviseren. Een perfect prijs/kwaliteit verhouding en ook een advies voor de installateur. De installateur heeft gelijk contact opgenomen en op zeer correcte wijze de situatie ter plekke bekeken, offerte gemaakt en afspraak ingepland voor renovatie van de badkamer. Op de afgesproken dat is men begonnen en is het een aaneenschakeling geweest van opbouw waarbij een perfecte afstemming tussen installateur, loodgieter en tegelzetter is geweest. Eindresultaat mag er zijn en een compliment naar alle partijen in deze hoe alles is verlopen. Een geoliede machine die je zeker over de vloer kunt hebben. Met uiteraard alle dank aan Sani4All voor het adviseren van de spullen en installateur maar ook alle vragen die keurig en correct zijn beantwoord. Kortom, zeker een aanrader!

• Winkel: Zevenaar

Mooie spullen, geen makkelijk traject

Wij werden blij van het sanitair, de tegels, het badkamermeubel en de showroom. Het verkooptraject was er een met hobbels, er was miscommunicatie. Een tip: schrijf alles,liefst van te voren, op voor jezelf: wil je een muurtje veranderen, wil je zelf slopen of juist niet enz. Laat dat achter bij de verkoper. Bestudeer de offerte zorgvuldig. Bijv: Een keramieken wastafel gewenst? Kijk of dat ook terugkomt bij de omschrijving. Wij kregen zeer ervaren vakmensen over de vloer die snel en goed werkten. We zijn erg blij met het resultaat. Heel fijn is ook de douche wc!

Kwaliteit. Goed advies en superservice

Goed advies in kader van renovatie badkamer. Duidelijk afspraken die ook nagekomen zijn Goede vaklui die de klus klaren binnen gesteld termijn Na 2 jaar nog steeds goede service in kader van een kapot plafond lichtje. Zeer tevreden

• Winkel: Almere

Helemaal geweldig. Goed geholpen door Dirk!

Snel en vriendelijk geholpen. Goed uitleg gegeven.

Goede winkel

Vriendelijke medewerkers, betaalbaar sanitair. Wij konden achteraf nog gratis een tekening laten maken voor onze monteur, goede service!

Super service

In alle rust een badkamer uitgekozen met de hulp van Sam. Na enkele weken geïnstalleerd door één van hun aannemers Fillipsen uit Bennekom die ook perfect werk hebben afgeleverd. De kleine probleempjes die er waren werden direct opgelost door Sam van Sani4all.

• Winkel: Vianen

Heel erg tevreden

Mooi ontwerp, perfect werk geleverd. Vriendelijke mensen, alles keurig op tijd.

• Winkel: Almere

Veel keuze en super service

Bij het uitzoeken van onze badkamer zijn we uitstekend geadviseerd door Dirk. In de mooi ingerichte winkel hadden we van alles genoeg keuze om iets naar onze gading te vinden met acceptabele prijzen. Het resultaat is een een hele mooie badkamer geworden, gemonteerd door klusbedrijf de Cliper. Bij het leggen van de tegels kwamen we er achter dat deze niet mooi strak te leggen waren, omdat ze niet gerectificeerd waren. We hebben hierover contact opgenomen met Rutger en waren positief verrast dat we de hele partij mochten terug brengen en nieuwe uitzoeken. We kregen het volledige bedrag terug inclusief de versneden tegels. Dat is nog eens top service.

Geweldig!

Voor mijn toilet in de badkamer die na een reparatie voorzien moest worden van nieuwe tegels, heb ik Sani4All uit Deventer benaderd. Ik ben in de winkel heel vriendelijk en deskundig te woord gestaan. Men heeft actief met mij meegedacht welke tegels het beste zouden passen en ook kreeg ik een goed advies over de benodigde hoeveelheid ervan. Ik hoefde niet lang te wachten op de prachtige tegels. Ik ben zeer tevreden over hun goede en snelle service. Ik kan iedereen Sani4All van harte aanbevelen en een volgende keer kom ik er zeker terug!

• Winkel: Deventer

Prachtige producten voor een goede prijs

We hebben de badkamer aangeschaft bij Sani4All en zijn er heel erg blij mee. De producten zijn van goede kwaliteit en de prijs was schappelijk in verhouding met andere badkamerwinkels. Tijdens de verbouwing verliep het contact soepel toen er nog dingen besteld moesten worden. Al met al zeer tevreden!

• Winkel: Amsterdam

Heb mijn badkamer en toilet besteld bij Sander in Almere. Hij gaf mij goed advies en dacht met mij mee. Ze konden het snel laten plaatsen door Brian en zijn jongens. Alles was goed gegaan om een paar probleempjes die werden gelijk opgelost. De nazorg is ook prima. Kan nu weer voor een paar jaar vooruit. Dank je wel. Sabine

Super service

Heel erg fijn geholpen. Ze namen echt de tijd voor je om samen een mooie badkamer uit te zoeken.

Enorm tevreden

Het was leuk om samen met Sani4all in de zaak in Almere de tegels etc. uit te zoeken en de toiletruimte in te richten. We zijn zeer tevreden over het eindresultaat. Vooral de geluidsarme toiletpot is fijn om ook 's nachts zonder anderen te wekken door te spoelen

Prachtige, functionele badkamer

Prima geholpen in de winkel. De 3D tekening is erg handig. Het slopen van de oude badkamer ging vlot. De aanleg van de nieuwe badkamer ging echt zoals op de tekening en overtrof onze wensen!!

Prachtig resultaat, goed advies

Goed advies, mooie keuzes in tegels en accessoires. Prettige ervaring! Ook het plaatsen door Brians totaal installatie was super!

• Winkel: Almere

Vijf jaar geleden is de badkamer verbouwd door Sani4All. Nu ging er een softclose van het toilet deksel kapot. Na melding hiervan zijn er dezlefde dag nog nieuwe dempers opgestuurd. Wat een perfecte service. Heel fijn!

• Winkel: Almere

Sani4all was de derde sanitairwinkel die wij bezochten. Het assortiment, de zeer diverse stijlbadkamers én het enthousiasme van Erika trokken ons over de streep. Er werd meegedacht met slimme oplossingen om uiteindelijk binnen ons budget te blijven. Een vergissing in de geleverde materialen werd netjes opgelost. Het installatieteam was absoluut top! Wij zijn blij met onze nieuwe badkamer.

• Winkel: Almere

Mooie badkamer met een goede service

Goed advies gesprek gehad met Sander en een mooie badkamer gekocht. Goede service en prijzen.

Kamperzeedijk 127

8281 PD Genemuiden