Mooi jong bedrijf met veel kennis van zaken, werken netjes en nemen de de tijd voor je vragen en komen de gemaakte afspraken netje na.
Jaarlijks onderhoud van onze CV-installatie wordt professioneel uitgevoerd - bij vragen aan de technieker wordt goed en vriendelijk geantwoord :-))
Bij storing verwarmingselement voor warm water, vlot geholpen. Was garantie.
Ik had een aantal vragen over mijn vloerverwarming. Hij werkte niet goed want de vloer bleef koud en ik wilde weten of de installatie goed was en wat ik kon doen om de vloer weer warm te krijgen. De medewerker die mij advies gaf was goed op de hoogte van alles en heeft mij nuttige tips gegeven wat ik zou kunnen doen. Ik heb zijn adviezen opgevolgd en het werkte weer. Ik ben erg tevreden.
Na de bouw van ons huis is de verwarmingsinstallatie en de badkamer naar volle tevredenheid geïnstalleerd. Er is 2 keer een storing voor gekomen en ook dat is naar volle tevredenheid vlot verholpen. We kregen goed advies en er werd netjes gewerkt.
Goede afspraak en prettige werklui
Servisch en afspraak waren correct.
te veel werk moet soms even wachten
Heel tevreden
Prettige omgang met Installatiebedrijf Buijsse, geen enkele reden om te veranderen van installatiebedrijf.
Fijne samenwerking
Uitstekend vakmanschap. Ook prima service na levering. Komt afspraken altijd na.
duidelijke Afspraken
Snelle en correcte service. Ook advise was duidelijke en corrct (problem met buitenkraan)
Dik in orde!
goede ervaring afspraken worden stipt nagekomen
geleverd volgens afspraak, en vakkundig gemonteerd.
Zeer tevreden over de samenwerking met iedereen die hier werkten aan het dak
Wolfstraat 11
4561 PL Hulst
Buijsse Loodgieters en Installatiebedrijf staat voor service en kwaliteit. Samen met onze medewerkers bieden wij u die service en kwaliteit die onze klanten al jaren van ons gewend zijn. Op ons team kunt u altijd rekenen, u kunt vertrouwen op meer dan 40 jaar ervaring voor de installatie van sanitair en verwarming, aanbrengen en repareren van dakbedekking, goten en afvoeren. Regelmatig worden wij bijgeschoold zodat wij ook op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen. Ons team bestaat uit 5 allround installatiemonteurs; Gino Buijsse, Noël Bogaert, Marco de Putter, Bryan Faas, en Christel de Deckere- de Rechter. Al onze monteurs beschikken over de benodigde CO papieren om aan CV ketels te mogen werken.