Fantastisch verhuurbedrijf

Bus voor 2 dagen gehuurd maar omdat alles voorspoedig verliep kon ik hem dezelfde dag terugbrengen. De medewerker heeft uit eigen beweging de huur teruggezet naar 1 dag en dat is nu echt klantvriendelijkheid. Kom hier zeker weer terug .

• Vestiging: Stadskanaal

Geweldige services!

Aardig en behulpzaam personeel. Werd goed geholpen, uitleg van de verhuisbus was duidelijk. En de borg stond meteen terug op de rekening! Bij de volgende verhuizing weet ik bij wie ik moet zijn. Autohopper in Mijdrecht.

• Vestiging: Mijdrecht
  • Ervaring met: Bestelbus

Vriendelijk personeel en prima geholpen

Wij hadden onverwacht een huurauto nodig. Hierop gebeld met Autohopper Steenwijk. Zij hebben toen gelijk gekeken of zij nog een auto beschikbaar hadden. Gelukkig was dit het geval en konden hem gelijk ophalen. De auto was een Hyundai i10 en bijna nieuw. Ook de afhandeling er na was prima in orde. Als ik weer een auto nodig zou hebben zou ik hier zeker naar teruggaan.

• Vestiging: Steenwijk

Stressloos, Goede verhuiswagen, goede service

Het reserveren via de auto Hopper website ging erg gemakkelijk. De medewerker van Otto Voortman (vestiging autohopper), legde alles netjes uit en was erg flexibel. De bakwagen was in zeer nette staat (nieuw) en was de ideale verhuiswagen. Goede hoogte (meer dan 2 meter), hydraulische klep (makkelijk in en uitpakken) en een goed rijdende wagen. Tank station zit om de hoek, dit was ideaal met het weer af leveren met volle tank. Bij het afleveren was er Een vriendelijke medewerker aanwezig die de sleutel aan nam. Al met al een stressloos proces!

• Vestiging: Rijssen
  • Ervaring met: Bestelbus

Fijne bus en goede service

Via Autohopper Utrecht Centrum een bus gehuurd om wat spullen te verhuizen. Binnen vijf minuten na aanvraag gebeld om reservering te bevestigen. Er stond een keurige zeer nieuwe bus klaar, alles verliep verder snel, prettig en volgens afspraak. Als ik nog een keer een bus moet huren doe ik dat zeker weer hier!

• Vestiging: Utrecht Centrum
  • Ervaring met: Bestelbus

Heel goed geregeld, geen gedoe!

Duidelijke communicatie, geen gezeik en vooral eenvoudige ophalen en inleveren. Helemaal in orde!

• Vestiging: Groningen

Super service

Bus geboekt, ik had een fout gemaakt, 1 belletje en geregeld. Afhalen soepel en snel, brengen hetzelfde. Bus is top rijdt fijn en kan heel veel in, de hele inboedel van studente! Aardige mensen aan de balie! Zeker nog een keer van huren.

• Vestiging: De Bilt
  • Ervaring met: Bestelbus

Super vriendelijk, en netjes geholpen.

Super vriendelijk, en netjes geholpen. Bus was netjes.

• Vestiging: Hellevoetsluis

Goed, makkelijk en betaalbaar

Ik zocht naar een simpele automaat om te huren voor twee weken. Gekozen voor de goedkoopste optie, en bij het afhalen van de auto een gratis upgrade gekregen naar een beter model. :) De auto was nagelnieuw met iets van 20 km op de teller; ik was echt de eerste huurder. Het ophalen en terugbrengen ging erg makkelijk en soepel, en ook de borg kon ik gelijk terugpinnen. Ofwel; gewoon lekker makkelijk een auto kunnen huren zonder moeite!

• Vestiging: Veenendaal
  • Ervaring met: Personenauto

Zeer goede ervaring! De auto was erg goed

• Vestiging: Zutphen

Helemaal top

Eigenlijk was alles verhuurd Maar er werd toch geregeld dat we hem een halve dag konden huren Echt super Top service

• Vestiging: Voorhout
  • Ervaring met: Bestelbus

Ik heb onlangs een Toyota Aygo gehuurd bij Autohopper en mijn ervaring was zeer positief. De auto is compact, zuinig en ideaal voor korte ritten of stedelijke omgevingen. Ondanks het kleinere formaat biedt de Aygo verrassend veel comfort en voldoende ruimte voor twee personen met bagage. Autohopper zorgde voor een soepele huurervaring: duidelijke voorwaarden, vriendelijke service en een snelle afhandeling bij ophalen en inleveren. De auto was schoon en in uitstekende staat. Ik zou zeker weer kiezen voor Autohopper en de Toyota Aygo als ik een kleine, betrouwbare huurauto nodig heb!

• Vestiging: Apeldoorn West

Sterker nog, in 1 woord SUPER

Hele goede ervaring. Perfecte service, zeer vriendelijke medewerkers. Zeker een aanrader. Automaat gehuurd om mijn vrouw te overtuigen dat dit het fijnste rijdt. Is gelukt en de komende jaren rijden wij automaat!!!!

• Vestiging: Alblasserdam
  • Ervaring met: Personenauto

Als u een bus wilt huren is dit een echte aanrader.

Online een bus aangevraagd. Volgende ochtend werd ik gebeld dat deze niet beschikbaar was. Keurig geholpen met een prima alternatief. Bij het ophalen snel en correct geholpen. Vrijwel nieuwe, keurige bus die heerlijk reed. Bij terugbrengen ook alles weet snel geregeld en de borg meteen teruggestort. Chapeau voor het personeel. Vriendelijk en deskundig.

• Vestiging: Alblasserdam

Alles goed geregeld

Fijne wagen om mee te verhuizen. Ook de afhandeling naderhand, ging prettig en soepel.

• Vestiging: De Bilt
  • Ervaring met: Bestelbus

Goede service en materiaal goed onderhouden!

Bij het ophalen van de bus werd uitgebreid uitleg gegeven door vriendelijk personeel. De bus was in goede staat en reed prettig. Ook bij oplevering ging alles soepel. Daarnaast is het ook nog mogelijk om buiten kantoortijden de bus terug te brengen met een sleutelbox. Kortom, super!

• Vestiging: Zutphen

Fantastisch!!

De reservering was snel geregeld. Het ophalen van de verhuisbus ging heel soepel. Kreeg een goede uitleg en kon vervolgens snel met mijn verhuizing beginnen

• Vestiging: Hellevoetsluis

Vriendelijk en deskundig geholpen

Heel vriendelijk en deskundig geholpen. De verhuiswagen ziet erg goed en onderhouden uit. De website is eenvoudig en overzichtelijk. De prijzen zijn duidelijk. Dit verhuurbedrijf is een aanrader.

• Vestiging: Amsterdam Diemen
  • Ervaring met: Anders

Fantastische service

Fijn personeel, goede uitleg

• Vestiging: Middelharnis
  • Ervaring met: Bestelbus

Prima service en möie auto

Prima ontvangt en afhandeling.

• Vestiging: Mijdrecht
  • Ervaring met: Bestelbus

Ivm schade een vervangende auto van Autohopper Waalwijk gehad - uitstekende service!

• Vestiging: Waalwijk

Goed geholpen en netjes

Voor ons dichtbij en goed geholpen.

• Vestiging: Puttershoek
  • Ervaring met: Bestelbus

Goed bedrijf, alles perfect geregeld.

Auto gehuurd bij Autohopper in Zoetermeer. Prettige communicatie, goede service (was héél slecht weer de dag dat ik de auto zou gaan ophalen en toen werd ik gebeld door Rob dat hij mij wel even op wilde komen halen) en héél flexibel. Dacht de auto voor meerdere weken nodig te hebben maar uiteindelijk was het maar voor 2 dagen. Was helemaal geen probleem. Mocht het nodig zijn dan huur ik zó weer een auto bij Autohopper Zoetermeer. Ik kan het bedrijf bij iedereen aanbevelen.

• Vestiging: Zoetermeer
  • Ervaring met: Personenauto

Op zondagmiddag nog proberen een auto te regelen voor maandag, dat was hier geen probleem! De eigenaar heeft mij n.a.v. mijn mail gelijk gebeld en het geregeld. Kreeg zelfs nog een korting. De auto was super, het ontvangst en terugbrengen van de auto ging ook goed. Ik zal hier nog eens een auto huren als ik er een nodig heb.

• Vestiging: Etten-Leur
  • Ervaring met: Personenauto

Vriendelijk, zorgvuldig, klantgericht !

Vriendelijk, zorgvuldig, klantgericht!

• Vestiging: Zierikzee