Het is allemaal netjes en snel geregeld. Er werd netjes gebeld dat ik de auto eerder op kon halen. Fijn kunnen verhuizen! Top!
Heel service gericht en klantvriendelijk en goed meedenkend . Kan ik iedereen aanraden
Mooie bus, duidelijke prijs en voorwaarden. Ik kan autohopper Zaltbommel van harte aanbevelen
Snelle hulp, goed onderhouden auto. De verhuis spullen die je erbij kan huren zijn echt een geweldige service voor erbij.
Goede snelle service! Auto zag er ook erg netjes en schoon uit
Nette service, goede uitleg
Het was een hele fijne bus om mee te rijden.
Als particulier heb ik een auto gehuurd voor 10 dagen. Alles is uitstekend voorbereid en de auto was nog nieuw. Alles is enorm soepel verlopen dankzij de medewerkers van autohopper Bunnik. Hartelijk dank!
Erik en zijn team staan altijd voor je klaar!!
Een fijn contact met de medewerker die alles prima uitlegde. De bus was in een prima staat en netjes
Makkelijk reserveren via de website, contact met de locatie ging heel fijn. We kregen een mooie bus mee en konden er alles in kwijt.
Zowel de reservering als de service bij het ophalen van de bus was prettig en duidelijk. Zeer vriendelijke medewerker. Terugbrengen was makkelijk omdat je de sleutel kon droppen. Daarna een overzichtelijke afrekening gehad met de gemaakte kosten.
Zeer tevreden over de manier waarop alles gegaan is. Afspraken zijn exact nagekomen. De gehuurde bestelbussen waren keurig netjes.
Het telefoongesprek was uitstekend, mij werd zelfs aangeboden om opgehaald te worden. Intake ging ook prima, alles verliep vlotjes. Ik heb een nieuwe auto meegekregen en de eerste 500 km mogen inrijden! Ik word alleen gek van al die piepjes; de auto reageert niet alleen op de normale snelheidsborden (die ik zelf ook prima kan zien), maar ook op de 90 km borden bij nat wegdek en het einde daarvan, 100 km per uur die automatisch verandert in 130 km per uur (gedurende de hele weg). Buiten dat reageert hij ook op de snelheidsbeperkingen bij afslagen, benzinestations en alles wat rechts van mijn weg ligt..........
vriendelijk en snel geholpen
Fijne garage / verhuur bedrijf Ik heb hier ooit naar tevredenheid een auto gekocht en een verhuisbedrijf gehuurd wat ook weer top was !
Makkelijk, snel, goed geregeld
Heel makkelijk, betrouwbaar en goed betaalbaar. Fantastisch.
Website prima te volgen en keuze snel gemaakt. Afspraak werd snel bevestigd en achteraf nog aangepast. Medewerker heeft hier en cruciale rol gespeeld door mee te denken met de klant.
Mooie schone en nieuwe personen bus.
Vanaf het reserveren via internet tot aan het ophalen en inleveren van de auto is alles op rollen gegaan. De manier van te woord gestaan worden, de uitleg maar ook de afwikkeling van de factuur daar kunnen andere bedrijven van vergelijkbare aard een voorbeeld aan nemen. Kort gezegd, professioneel, vriendelijk maar vooral klantgericht
Hi Fred, Wat een geweldige review 🙏. We zijn blij om te horen dat alles zo soepel is verlopen en dat je onze klantgerichtheid en service zo waardeert. Daar doen we het voor! Graag tot een volgende keer! Team Autohopper
Medewerkers waren zeer flexibel en meewerkend, ook al huurden wij de bus op 2e Paasdag.
Beste CK, Wat fijn om te horen, dank je wel. Graag tot een volgende keer! Team Autohopper
Afhandeling ging erg vlot, vriendelijk personeel en een goede prijs. Aanrader!
Net iets goedkoper en direct om de hoek. Duidelijke informatieve uitleg. Ook big flexibel. Kirtom ik ben erg tevreden.
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn