Zo fijn dat jullie auto’s verhuren als je net je rijbewijs hebt gehaald. Kom zeker terug. Vindt jullie ook enorm klant vriendelijk. Bedankt
Contact verliep soepel, goede uitleg ter plaatse en verhuiswagen was netjes. Ook terugbrengen buiten kantooruren geen probleem. Aftanken kan gemakkelijk bij het tankstation ernaast. Top ervaring!
Zeer vriendelijke ontvangst. Verhuiswagen met klep zag er ondanks 20k op de teller als nieuw uit. Duidelijke instructie vwb de bediening van de klep. Zeer snelle afhandeling na inlevering en terugstorten borg. Zondagavond verhuiswagen geparkeerd, sleutels in de bus gegooid. Maandag om 07.57uur al bevestiging van inlevering en om 08.12uur borg teruggestort op mijn bankrekening. Puntje ter verbetering: kan het eigen risico niet volledig afgekocht worden?
In 1 dag verhuist met alle inboedel!
Alles gewoon goed, volgens afspraak geregeld
Via Autoschade Herstel Poepe een personenauto gehuurd. Snel geregeld. Vlot en vriendelijk geholpen. De Toyota Aygo zag er keurig uit. Goede prijs - kwaliteit verhouding. Flexibel bij verlenging.
Top service en eenvoudig te reserveren
Fijn om binnen ruime openingstijden een busje te huren en retour te brengen. Mooie nieuwe en schone bus. Prima prijs. Vriendelijk personeel zowel bij brengen en halen. Helemaal top dat je bij het terugbrengen bij het shell station direct kan af tanken.
Het ophalen ging snel en soepel. De bus was in goede conditie en reed fijn.
Fijne communicatie. Prima auto****
Bij het afhalen en terugbrengen werd ik zeer vriendelijk en deskundig te woord gestaan. Binnen 2 uur na inleveren stond de borg weer op mijn rekening.
Zeer aangenaam, duidelijk process en goede service
Goede service, aardig personeel
Handig als je even je eigen auto niet kunt gebruiken, of geen auto (meer) hebt. Alles duidelijk weergegeven op de site en vriendelijke behandeling ter plekke. Financiële afhandeling na terugbrengen auto: prima. Geen addertjes onder het gras.
Medewerkers waren aardig en hielpen goed mee. Ik ben maar 21 maar de medewerkers maakte zich totaal geen zorgen en gaven alle vertrouwen dat het goed zou komen. Niet dat ze dachten dat ik hem kapot zou rijden zegmaar.
Op laatste moment een bijna nieuwe verhuisbus kunnen regelen om onze spullen naar Italië te kunnen brengen.
Vlot personeel en afhandeling , goede huurauto s en prijs
Het ophalen van busje en terugbrengen ging heel goed en makkelijk. Busjes waren in goede staat en schoon. Erg tevreden hierover. Ook de communicatie via mail verliep goed. Het enige minpunt is het terugstorten van de borg, dit vind ik erg lang duren.
Klantvriendelijk en prima service. Snelle afhandeling
Onlangs heb ik gebruik gemaakt van de autoverhuurdienst van Autohopper, en ik ben absoluut onder de indruk van de kwaliteit van de service die ik heb ontvangen. Van het moment dat ik de boeking maakte tot het moment dat ik de auto inleverde, was alles uitstekend georganiseerd en makkelijk. Boekingsproces: Het boekingsproces was snel, eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Via de website van het bedrijf kon ik de auto van mijn keuze snel vinden, de prijs was transparant en er waren geen verborgen kosten. Wat ik bijzonder waardeerde, was de mogelijkheid om de reservering te wijzigen of te annuleren zonder gedoe, wat zeker bijdraagt aan gemoedsrust. Ophalen van de auto: Bij aankomst op het ophaalpunt werd ik vriendelijk ontvangen door het personeel, dat zowel professioneel als behulpzaam was. De uitleg over de auto en de huurvoorwaarden was helder, en ik kreeg alle nodige informatie om de auto zonder problemen op mijn bestemming te krijgen. De afhandeling van de papieren was vlot, en ik werd zelfs geholpen bij het inspecteren van de auto om ervoor te zorgen dat alles in orde was. De auto: De auto was in perfecte staat – schoon, goed onderhouden en uitgerust met moderne functies zoals navigatie, Bluetooth en Carplay. De rijervaring was zonder twijfel topklasse, met een auto die soepel reed en voldoende kracht had voor zowel stadsverkeer als snelwegen. Het was duidelijk dat de auto's goed gecontroleerd worden, wat voor extra vertrouwen zorgt. Retourneren van de auto: Het inleveren van de auto was net zo eenvoudig als het ophalen. Er was geen lange wachttijd, en het personeel was wederom vriendelijk en efficiënt. De auto werd snel geïnspecteerd en ik werd op de hoogte gehouden van de status van de inlevering. De gehele procedure was snel en zonder stress, wat het eind van de huurperiode aangenaam maakte.
Ik had een kleiner busje gehuurd maar kreeg ipv een busje met 2x zo groot. Dus hoefde niet zo vaak op en neer. Heel vriendelijk geholpen en Heel gemakkelijk. Zeer prettige ervaring. Hier ga ik terug komen
Ik zou een volgende keer zo weer een auto bij jullie huren. Na schade bij de hersteller was er geen auto beschikbaar..en bij jullie binnen een uur geregeld super!! Jullie hebben ons echt even “uit de brand” geholpen!
Er werd meegedacht over de grootte van de bus. En gelukkig maar. Met de kleinere versie was het allemaal niet gelukt. Mocht de bus ook de volgende ochtend terugbrengen en de avond ervoor meenemen. Ook over de steenslag in de ruit werd coulant omgegaan. Volgende keer uiteraard weer een bus huren bij Toyota van der Linde. Echt super tevreden.
Eerste keer gehuurd bij Autohopper. Goede service en zeker niet duur
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn