Super service van Dorpsgarage Brummen

Fijne wagen en goed onderhouden. We hadden een goede verhuizing met de bus van Autohopper. Fijn dat we hem dichtbij huis konden ophalen en wegbrengen.

• Vestiging: Brummen
  • Ervaring met: Bestelbus

Prima prijs-kwaliteit - verhouding, vriendelijke service en prima busje

De bus reed prima, wat we wilden vervoeren paste er makkelijk in. Wat ik jammer vond was dat de (hoge) te betalen borg niet duidelijk in de brief stond en ook niet op de site. Dus dat hoorden we pas bij de balie. Verder vriendelijke persoon bij de balie, goede service dat we ook savonds laat de sleutel konden inleveren. Ook fijn de reminder in de bus, waar staat dat de auto volgetankt terug moet met de bon in de bus.

• Vestiging: Barneveld
  • Ervaring met: Bestelbus

Klantgericht denken en doen staat hoog in 't vaandel

Ik werd prettig te wood gestaan. De huurovereenkomst werd punts gewijs doorgenomen .

• Vestiging: Amersfoort
  • Ervaring met: Personenauto

Super service en een goede wagen!

Werden uitstekend geholpen door een heel vriendelijke dame en kregen een goede Renault Trafic, waarmee wij onze verhuisklus in een paar uurtjes geklaard hadden!

• Vestiging: Hellevoetsluis

werkelijk no nonsense

Mijn ervaring met de Voogd als autodealer was al perfect. Deze lijn is zonder meer doorgezet naar de autoverhuur. Alles tot in de puntjes in orde. Zeer tevreden. Zal zeker Autohopper aanbevelen wanneer ik hierover een vraag krijg

• Vestiging: Vlissingen
  • Ervaring met: Personenauto

Comfortabel, goede service, geen gedoe!

De aanmelding om te huren bij autohopper verliep "vlekkeloos. De service was top! Een supersnelle retournering van de borg Altijd een splinternieuwe auto beschikbaar. Zeker voor herhaling vatbaar! (Kortom; alles was top geregeld!

• Vestiging: Zaltbommel
  • Ervaring met: N.v.t.

Ben zeer tevreden over de verhuurder. Goede service, goede auto en goede afhandeling

• Vestiging: Arnhem

Top!

Een compliment voor eigenlijk alles,vanaf een gastvrije binnnenkomst tot inleveren van een goede en schone bus!

• Vestiging: Voorhout

Super goed

De uitleg,service en meedenken heb ik als uitstekend ervaren

• Vestiging: Mijdrecht

Vlotte en vriendelijke service

Vlot en vriendelijk. Prima busje. Zeer goed betaalbaar.

• Vestiging: Epe

Snelle en goede service

Vriendelijk, snel en duidelijk Helaas wacht ik nog op mijn borg…

• Vestiging: Den Bosch

Prettig geholpen!

Ik werd, zowel bij ophalen alsook bij afleveren van de auto, zeer plezierig en vlot geholpen. Vorig jaar had ik dezelfde ervaring, vandaar dat ik graag hier terug kom. Ga zo door! Martin R.

• Vestiging: Hellevoetsluis

Heerlijke Bus met prima afhandeling

Bijna nieuwe bus meegekregen. Online gereserveerd en op locatie korte heldere uitleg gehad. Ook erg fijn dat de bus ‘s avonds kon worden ingeleverd. Factuur gaf ook geen verassingen. Das altijd fijn

• Vestiging: Soest

Fijne auto Kia picanto gehuurd

Bij autobedrijf je van Stein in Voorhout een Kia picanto gehuurd voor 29 euro voor een dag. Met een extra betaling van 10 euro het eigen risico teruggebracht van 750 naar 350 euro. Werd prima geholpen en de Kia rijd heerlijk. Dit bedrijf en auto is aan te bevelen

• Vestiging: Voorhout
  • Ervaring met: Personenauto

Ik huur al drie jaar een auto bij Car Wash. Een paar keer per jaar huur ik er één. Soms voor een dag. Dan weer voor een weekend of zelfs langer, voor een vakantie. Het bevalt zo goed, dat zelf een auto aanschaffen, voor ons, niet nodig is. Altijd in een nieuwe, schone, auto rijden Super toch.

• Vestiging: Druten

Attend bedrijf

Wij hebben tijdens onze verhuizing 2 keer een verhuisbus gehuurd met laadklep. Personeel was behulpzaam, begripvol en attend.

• Vestiging: Capelle a/d IJssel
  • Ervaring met: Anders

Door allerlei problemen met de berger die mijn auto uit Frankrijk zou ophalen, was ik genoodzaakt om een auto te huren. Dat heb ik dan ook naar alle tevredenheid gedaan bij AUTOHOPPER Zierikzee. Ik heb deze huur dan nog een keer met een week verlengd, dit kon zonder enig probleem. Daar mijn garage de auto eerder klaar had dan verwacht heb ik de leenauto drie dagen eerder ingeleverd en heeft de medewerker mij schappelijk behandeld. PETJE AF voor deze persoon. Deze vestiging is mijn zeer goed bevallen, in alle opzichten en vooral het luisterend oor. Groet Kees

• Vestiging: Zierikzee

Uitstekende service

Het ophalen van een keuken met de bestelbus ging prima. Het contact met de vestiging was prettig, kortom zeker aan te bevelen.

• Vestiging: Nieuw-Vennep

Goede ervaring

Na de afgelopen jaren wisselende ervaringen gehad te hebben met verhuurbedrijven, is het prettig nu weer eens een goede ervaring te hebben. Prima geholpen, prettig personeel en geen gedoe achteraf.

• Vestiging: Beilen

Prima verhuur bedrijf

Ik haalde de sleutels zaterdags op. De eigenaar was zelf aanwezig. Prima geholpen, vriendelijke man. Laadbakbus stond klaar met alles eron. Prima wagen, alleen de laadklep ging tergend langzaam. De sleutels terugbrengen op maandagochtend was minder. Ik werd geholpen door een zeer onsympathieke en nogal onvriendelijke medewerkster. Dit is zeker geen aanwinst voor het bedrijf. De borg heb ik na 3 dagen nog steeds niet terug !!! In deze tijd waar normaal je betalingen binnen 1 uur op je rekening staan, ongeacht welke bank je hebt, moet dit toch echt niet kunnen. Jammer want de wagen zelf was prima in orde.

• Vestiging: Spijkenisse
  • Ervaring met: Anders

Snel en netjes een prima auto geregeld.

Na duidelijk geïnformeerd te zijn hoe het werkt besloten hier een auto te huren. Goede uitleg, een goede prijs, een snelle registratie en na een gezamenlijke controle op beschadigingen snel op pad. Al met al een prima ervaring.

• Vestiging: Amersfoort

Snel en makkelijk

De auto stond klaar en was van prima kwaliteit.

• Deskundigheid N.v.t.
  • Vestiging: Baarn
  • Ervaring met: Personenauto

Voldeed volledig aan de verwachtingen

Prima goed onderhouden auto meegekregen, duidelijke service.

• Vestiging: Huizen

No nonsence en helder

Vriendelijke en kundige bediening

• Vestiging: Haarlem
  • Ervaring met: Bestelbus

Wij hebben in hilvarenbeek autohopper n grote bus gehuurd, die zag er heel netjes uit De service was prima en ook t borgbedrag hadden we binnen 3 dagen terug op de rekening alles netjes geregeld

• Vestiging: Hilvarenbeek

Boogschutterstraat 1-43