Onlangs heb ik een verhuisbus gehuurd bij Autohopper en ik kan niet anders zeggen dan dat ik uiterst tevreden ben met de service. De bus die ik kreeg was nieuw en in perfecte staat. De ruimte en functionaliteit van de bus waren precies wat ik nodig had voor mijn verhuizing. Zowel bij het ophalen als het terugbrengen van de bus verliep alles soepel en efficiënt. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam

• Vestiging: Elst
  • Ervaring met: Bestelbus

Fijn geholpen, duidelijke uitleg en fijne bus voor de verhuizing gehuurd! Dank!

• Vestiging: Alblasserdam

Geweldig!

Top ervaring! Fijne mensen en snel geregeld!

• Vestiging: Zevenaar
  • Ervaring met: Bestelbus

Mooie bakwagen en snel geregeld

Een fijn bedrijf om een bakwagen of bus te huren

• Vestiging: Berkel en Rodenrijs
  • Ervaring met: Bestelbus

Very great en kind company

Every time i come to Holland i’ll rent a car by this company. Very kind people there en a Very clean en Nice car. Kind regarda Elin

• Vestiging: Werkendam

Prima auto goede service

Vriendelijk geholpen echt top

• Service N.v.t.
  • Vestiging: Vlissingen
  • Ervaring met: Anders

Goede service en prima bus

Service vriendelijk en professioneel, bus was in prima staat.

• Communicatie N.v.t.
  • Vestiging: Haarlem
  • Ervaring met: Bestelbus

Alles gewoonweg dik in orde!

Super bus, netjes en heerlijk op de weg!

• Vestiging: Den Bosch

Prettig

Prettig en eenvoudig geregeld. Goed verzorgd

• Vestiging: Franeker

Gewoon goed

Snel, meedenkend en vriendelijke ervaring!

• Vestiging: Veghel
  • Ervaring met: Bestelbus

Hele nette bus voor een hele nette prijs!

De auto stond al voor de deur klaar voor het tijdstip van afspreken. Goede service en uitleg over het terugbrengen. En de borg is op de eerst volgende werkdag meteen terug gestort op mijn rekening. Ook telefonisch goed te bereiken wat heel prettig is. Mocht ik weer wat moeten verhuizen dan weet ik gelijk bij wie ik moet zijn om een bus te huren.

• Vestiging: Capelle a/d IJssel
  • Ervaring met: Bestelbus

Makkelijk, snel en redelijke prijs

Makkelijke en snelle reservering via de website, en voor een prijs die licht onder andere aanbieders lag. Alleen aan het terugstorten van de borg op dezelfde dag mag nog wat aandacht worden geschonken.

• Vestiging: Breda
  • Ervaring met: Bestelbus

Fantastisch geregeld, heel eenvoudig, en zeer vriendelijk

Het online reserveren van de juiste wagen was heel eenvoudig te doen. De stappen waren simpel en de informatie erg duidelijk. Bij het ophalen van de wagen werd ik zeer vriendelijk en gezellig geholpen door Rob, wat het een prettige ervaring maakte. De wagen was prima verzorgd en Rob legde goed uit hoe alles werkte. Ontzettend fijn dat een huurperiode standaard 24 uur is, zodat je niet tijdens je verhuizing loopt te stressen om voor sluitingstijd weer terug te zijn. Het terugbrengen buiten openingstijden was dus een groot voordeel, en ook dat was weer netjes en eenvoudig geregeld. En achteraf is de factuur netjes en vlot verrekend met de borg. Het enige wat ik nog zou kunnen aankaarten is dat je bij het reserveren al het rijbewijsnummer zou moeten kunnen doorgeven van de tweede bestuurder. Dat moest nu aan de balie, en toen had ik dat nummer niet paraat. Gelukkig heeft Rob dat goed opgelost, maar het zou handig zijn als dat in het reserveringssysteem wordt opgenomen. Maar alles bij elkaar een top-ervaring. Bijna jammer dat ik niet binnenkort weer hoef te verhuizen.

• Vestiging: Zoetermeer

Helemaal goed!

Alles was goed voorbereid. Mooie ruime (en zuinige) bestelbus. Borg keurig netjes zoals afgesproken meteen maandagmorgen teruggestort

• Vestiging: Gorinchem
  • Ervaring met: Bestelbus

Fijne schone en ruime bestelauto

Soepele en goede afhandeling van de huur van deze bestelauto. Een paar goede ritten mee gereden om de nodige spullen te verplaatsen.

• Vestiging: Drachten
  • Ervaring met: Bestelbus

Het bestellen van de bus ging zo gemakkelijk dat ik er even aan begon te twijfelen of ik het wel goed deed. Even gebeld en vriendelijk te woord gestaan. Op de afgesproken datum de bus opgehaald, ging ook allemaal prima. Bus zelf was schoon en zag er netjes uit. (Alleen die navigatiestem…. Kan die vent niet met pensioen?) Dit bedrijf ga ik vaker inschakelen.

• Vestiging: Ede Centrum
  • Ervaring met: Bestelbus

Betrouwbaar, betrokken en lekker dichtbij

Goede service van betrokkenen medewerkers. Voertuig naar behoren en van goede kwaliteit

• Vestiging: Puttershoek
  • Ervaring met: Bestelbus

Keurige afhandeling en snelle communicatie, top !!

We hadden een klein misverstand bij het boeken van de bus qua datum. Maar werd gelijk opgepakt door medewerkers en onze bus stond op afgesproken datum netjes en schoon voor ons klaar. Afhandeling van financiën zoals het hoort. Zou deze verhuurder zeker aanraden.

• Vestiging: Breda

goede service!

Ging allemaal heel smood bij de incheck. Ook paar keer verontschuldigen voor andere afleverwijze ivm werkzaamheden straat. Ik hoop niet meer te hoeven te verhuizen, maar een dikke aanrader!

• Vestiging: Capelle a/d IJssel

Wel okay

Na veel vestigingen gehad te hebben eindelijk de bestelbus gevonden die we wilde huren bij de vestiging in Berkel en Rodenrijs. Helaas werd ik 1 dag van te voeren gebeld dat ze de gewenste bus toch niet hadden door onvoorziene omstandigheden. De medewerker heeft goed met ons mee gedacht en in alle mogelijke opties had gekeken.

• Vestiging: Berkel en Rodenrijs
  • Ervaring met: Bestelbus

De perfecte auto verhuurder.

Mijn ervaring was , zeer goed, het wagenpark, de werknemers en de service, zijn allen top. Ook de thuisbreng service was goed geregeld, deze heb ik kunnen krijgen voor klein bedrag extra. Dat was het zeker waard. Ik raad iedereen aan die een auto wil huren, om naar Autohopper te gaan. Daar krijgt u zeker geen spijt van.

• Vestiging: Kampen
  • Ervaring met: Personenauto

Goede ontvangst , en alles top geregeld met de verhuur.

De bus stond keurig klaar en schoon. Goede uitleg van de medewerker Stan. Ook bij inleveren weer hartelijk ontvangen. Stan loopt mee ivm controle bij inlevering van de bus. Afhandeling zeer correct.

• Vestiging: Oss
  • Ervaring met: Bestelbus

Uitstekende, vriendelijke en duidelijke service.

Vrijdagmiddag laat gebeld om voor de volgende dag nog een busje te huren. Zeer vriendelijke en behulpzaam te woord gestaan en alles snel geregeld. Ging alles maar zo soepel.

• Vestiging: Waalwijk
  • Ervaring met: Bestelbus

Prettige service. We konden de auto al een dagje eerder halen en alles verliep vlekkeloos.

• Vestiging: Harderwijk
  • Ervaring met: Anders

Fijne huurauto voor mooie prijs

We kregen een nette en bijna nieuwe Kia Picanto mee. Het is niet de vlotste auto, maar hij had voldoende binnenruimte en reed erg zuinig. Verder verliep het reserveren, ophalen en terugbrengen voorspoedig. Al met al een verhuurder om bij terug te komen.

• Vestiging: Deventer

Boogschutterstraat 1-43