Volgens afspraak, prima geregeld.

Auto stond netjes op tijd klaar en kregen de borg ook netjes op tijd terug.

• Vestiging: Rijssen

Geweldig!

Super gemakkelijk en snel geregeld en goede duidelijke service!

• Vestiging: Baarn

Geweldig geregeld

Wij hebben een grote bus gehuurd omdat we zware spullen moesten verhuizen. De bus stond netjes voor ons klaar op de afgesproken tijd. De huurprijs is minimaal voor een dag huur, en je krijgt een ruime en comfortabele bus mee. Radio staat netjes ingesteld op de meest geluisterde zenders en kan via een kabel verbonden worden met de eigen telefoon. Ook voor langere ritten zeer comfortabel rijden.

• Vestiging: Winschoten

Heel goed

Een vriendelijke ontvangst. Nog dekens en spanbanden meegekregen. Het busje rijdt als nieuw. Dankjewel en tot een volgende keer. A.Huwae

• Vestiging: Nijmegen

snel en correct geregeld

ik werd snel en goed geholpen

• Vestiging: Losser
  • Ervaring met: N.v.t.

Hele fijne service! Alles goed voorbereid zodat je bij ophalen niet alles hoeft door te spreken. Goede auto.

• Vestiging: Apeldoorn West
  • Ervaring met: Personenauto

Zeer prettige ervaring met huur van personenauto.

• Vestiging: Heerenveen

Vriendelijk en duidelijk geholpen

Duidelijke uitleg

• Vestiging: Amersfoort
  • Ervaring met: Bestelbus

Top organisatie met flexibele voorwaarden

We hebben vanwege wijzigingen in onze eigen planning verschillende keren andere data door moeten geven. Dat was geen enkel probleem. Ook de keuzemogelijkheden qua voorwaarden en qua auto's zijn prima.

• Vestiging: Cuijk

Zeer klantvriendelijk!

Heb er totaal niets aan op te merken, erg klantvriendelijk, borg ook meteen terug gestort gekregen. Echt top, kan iedereen deze auto verhuurder aanraden!

• Vestiging: Venray

Gewoon goed

Persoonlijk contact en gewoon goede service en een goede verhuisbus gekregen voor een redelijk bedrag. Duidelijke voorwaarden ook.

• Vestiging: Breda
  • Ervaring met: Bestelbus

Niets op of aan te merken.

Daar ik door een Nederlandse grote berger behoorlijk in de steek ben gelaten, ben ik een auto gaan huren bij Autohopper in Zierikzee. Alle lof voor het vriendelijke en behulpzame personeel!!!! Daar er een verlenging nodig was, heb ik de huur zonder problemen kunnen verlengen. Chapeau.

• Vestiging: Zierikzee
  • Ervaring met: Personenauto

Erg vriendelijke en behulpzame dames, top bedrijf!

Door langdurig reparatie van mijn eigen auto, genoodzaakt om een auto te huren. Dit online gedaan en de volgende dag opgehaald, vriendelijke dames en bij het verlengen, gewoon een belletje en snel en vriendelijk geholpen, geen probleem. Bij inname netjes bij de garage afgezet waar mijn eigen auto stond. Top service!

• Vestiging: Cuijk
  • Ervaring met: Personenauto

Super! Volgende keer zeker weer hier huren.

Fijne ondernemer die betrokken is bij zijn bedrijf. Nieuwe schone auto’s en super service. Zeker een aanrader.. prijs/kwaliteit een 10!

• Vestiging: Arnhem
  • Ervaring met: Bestelbus

Super geholpen en goede service

Snel geholpen en vriendelijk personeel ook bij problemen. Inleveren wat top geregeld ook na sluitingstijd.

• Deskundigheid N.v.t.
  • Vestiging: Spijkenisse
  • Ervaring met: Anders

Prima bakwagen, borg duurt langer dan beloofd

De eerste bakwagen was kapot dus kreeg een andere mee, dit was prima geregeld. Nu alleen al 2 weken verder zonder borg terug gehad te hebben. 1000 euro is voor een gemiddeld mens best een gemis wanneer je bijvoorbeeld net verhuist bent.

• Vestiging: Ridderkerk

Super, alles liep vlotjes

We komen volgende keer weer.

• Vestiging: Middelharnis
  • Ervaring met: N.v.t.

Ruime maar vooral schone bestelbus

De bus die ik graag wilde huren bleek niet beschikbaar en als alternatief kreeg ik een ruimere bus aangeboden voor dezelfde prijs. Bij aankomst in het filiaal stond de bus al klaar en na afhandeling van de gegevens konden we op pad. De bus was erg schoon zowel van binnen als buiten. In de avond de bus weer terug gezet een maandag keurig een factuur en dat de borg teruggestort gaat worden. Al met al een prima ervaring met Autohopper!

• Vestiging: Houten
  • Ervaring met: Bestelbus

Zeer snelle en correcte afhandeling!

Bakwagen makkelijk te huren, snelle en correcte afhandeling en zeer behulpzame en vriendelijke medewerkers.

• Vestiging: Waalwijk

Perfecte service

Zeer flexibel en klantgericht. Verandering van bus dag voor de verhuur was geen probleem, early pickup op zondag was ideaal! Meedenken over hoe spullen vervoeren en aflevering met eenvoudig sleutels door de brievenbus is erg handig. Geen stress over sluitingstijden!

• Vestiging: Nijmegen
  • Ervaring met: Bestelbus

Prima ervaring, service en afhandeling met sympathieke communicatie sympathieke

Na advies van Premio garage Jamrozik in Beek, die voor ons regelde dat we een Yaris Cross per direct konden huren bij hun collega Premio garage van Son in Brunssum, ging eea voortreffelijk. Goede service, uitleg over de auto, sympathieke samenspraak etc. We konden met de auto ook naar het buitenland én de eerste 700 km hoefden we geen kmgeld opslag te betalen. Premio garage van Son in Brunssum is derhalve een aanrader!! Bedankt.

• Vestiging: Brunssum

10 uit 10 voor auro èn communicatie Newo/Autohopper

De auto was in perfecte staat De verhuurder reageerde buitengewoon snel Vriendelijk en professioneel

• Deskundigheid N.v.t.
  • Vestiging: Soest
  • Ervaring met: Bestelbus

Zeer vriendelijk en goeie service

Wij hadden de auto gehuurd voor 1 dag. Omdat de werknemers er niet waren konden wij de auto een dag eerder ophalen zonder dat het meer kost. De borg krijg je snel weer terug. Kortom hele fijne service

• Vestiging: Emmeloord

Goede service, nette bus

Last minute had ik een bus nodig op zaterdagmiddag. Gebeld om kwart voor drie en nog voor half vier, net voor sluitingstijd kon ik hem ophalen. Een nette bus, schoon van binnen, vriendelijke dame achter de balie en goed geholpen. Duidelijke instructies, kortom, een 10. Ik kan Autohopper Jan Snel uit Puttershoek overal aanbevelen. Groeten uit 's-Gravendeel, Kiki

• Vestiging: Puttershoek
  • Ervaring met: Bestelbus

Zonder deze huurbak was de verhuizing niet gelukt

Verhuizing moest in 1 dag gebeuren, gelukt met deze gehuurde bakwagen. Goede service, nette en goede wagen. Duidelijke afspraken en worfen ook netjes nagekomen.

• Vestiging: Oosterhout
  • Ervaring met: Anders