Top verhuur service

Hele mooie bijna nieuwe bus voor schappelijke huurprijs. Heem tevreden!

• Vestiging: Hilversum
  • Ervaring met: Bestelbus

toppers zijn het, heel goed geholpen

Het was een goede ervaring met deze garage. Zeer vriendelijke man die ons heeft geholpen en verder een fijne zakelijke manier van doen. Heeft alles goed uitgelegd en ons een goede reis gewenst. Ook met wat leuke humor. 5 sterren van ons.

• Vestiging: Lochem

Prima service en nazorg!

Willem heeft een professionele en flexibele indruk op mij gemaakt van het begin to het inleveren van de huurauto.

• Vestiging: Capelle a/d IJssel

Goed geregeld, fijne auto

Fijn om last minute een auto te kunnen huren!

• Vestiging: Woerden

Value for money

Uitermate prettige ervaring met Autohopper de Bie in Gulpen. Goede en duidelijke communicatie, prima auto, en alles voor een prettige prijs. Vergeten de papieren na sluitingstijd met de sleutels in de brievenbus te gooien. Geen probleem hoor. Mag een dag later alsnog! Klasse Een volgende keer zeker weer hier om een auto te huren.

• Vestiging: Gulpen-Wittem

Een zeer goede service.

Ik werd goed geholpen en kreeg een gratis upgrade. Mooie grote bus. Ik zou hun echt aanraden om een bus te huren.

• Vestiging: Brunssum

Perfecte service

Makkelijk en snel een bus kunnen huren. Aanrader!

• Vestiging: Hilversum

Fijn en flexibel

Bestelbus gehuurd voor een dag en die hadden we de volgende dag vroeg nodig. Met de eerder ophalen service de auto tegen sluitingstijd opgehaald zonder enige problemen. Splinternieuwe bus mee gekregen, super netjes en schoon. Alles soepel verlopen en de bus weer de avond teruggebracht en de sleutel in de sleutelkluis gedaan. Erg prettig verlopen, kan het iedereen aanbevelen!

• Vestiging: Heerenveen
  • Ervaring met: Bestelbus

Goed en snel geholpen, eenvoudig proces!

De klantenservice werkte voor mij heel goed en doeltreffend. Ik wist meteen waar ik aan toe was. Het afhaalmoment duurde maar 5 minuten, waardoor ik snel de weg op kon.

• Vestiging: Breda

Fantastische klantenservice!!

Goede afspraken, helpen zoeken naar oplossingen, de wagen word netjes geleverd en alles is heel duidelijk. Gewoonweg uitstekend, als ik nu nog een wagen nodig heb of iets groter weet ik waar ik die ga huren. Bij autohopper Hulst natuurlijk!

• Vestiging: Hulst

Super tevreden

Super service en snelle levering auto! Heel tevreden, zal zeker terugkomen!

• Vestiging: Vlissingen
  • Ervaring met: Personenauto

Fijne, meedenkende organisatie met uitstekende en flexibele service!

We hadden ons vervoer gepland op maandagmorgen vanaf 08.00 uur en hoopten dat we het vrachtwagentje eerder konden krijgen om het in te laden. We mochten dus al zaterdag de auto ophalen zodat we deze vóór 8 uur maandagmorgen konden inladen. Superfijn omdat we materiaal wilden vervoeren naar Frankrijk en we waren dus voor donker op de plaats van bestemming! De auto hebben we op dinsdagavond kunnen terugbrengen (en niet op woensdag om 08.00 uur) waardoor we goed konden uitrusten van 2 dagen rijden. Het vrachtwagentje voldeed boven verwachting: veel ruimte, makkelijke laadplank, een snelheidsbegrenzer, goede radio en slechts 111 km gereden. Het was een feest om hiermee 'op stap' te gaan. Veel dank aan het team Schaap in Beesd!

• Vestiging: Beesd
  • Ervaring met: Bestelbus

Fijne mensen en snelle service!

Klantvriendelijk en bereikbaar.

• Vestiging: Berkel en Rodenrijs
  • Ervaring met: Personenauto

Meedenkend en een soepele dienstverlening

De mensen dachten mee bij het op erg korte termijn telefonisch maken van een reservering. En ze waren soepel tijdens het telefonisch melden van een ingetikte zijruit achter.

• Deskundigheid N.v.t.
  • Vestiging: Middelharnis
  • Ervaring met: Personenauto

Super service en snel geregeld toppers.

Snel geregeld goede uitleg veel spullen om de verhuizing te regelen dekens hondjes steekkar en spanbanden. Busje zag er netjes uit goed voor de reclame. Was er heel blij mee.

• Vestiging: Mijdrecht

Uitstekend!

No nonsense staat letterlijk voor no nonsense. Heb een splinternieuwe auto meegekregen die ik eigenlijk wou hebben voor een weekje maar toch langer nodig had, was helemaal geen probleem! Bij het inleveren ging het soepel en kreeg mijn borg ook weer snel teruggestort! Zeker een aanrader om vaker te huren!

• Vestiging: Rotterdam Blijdorp
  • Ervaring met: Personenauto

Tot in de puntjes verzorgd!

Ik had de auto voor 1 dag nodig. De auto was mooi schoon van binenn en buiten. Volle tank en een trekhaak zoals gevraagd. Kortom volgende keer weer bij AutoHopper huren!

• Vestiging: Apeldoorn Noord

Geweldige service!

Geweldige service! Snel, transparant en behulpzaam.

• Vestiging: Middelharnis

Great service

Great service and understanding.

• Vestiging: Brunssum

Geweldig gegaan

Ik heb voor het eerst een verhuiswagen gehuurd ik keek op de site en via een chat ben ik goed geinformeerd wat mogelijk was.ik wou graag met trekhaak koste iets meer maar achteraf niet nodig i.v.m slechte werd geen probleem van gemaakt en werd er weer afgetrokken.kortom zeer goede ervaring gehad en kan deze betaalbare optie iedereen aanraden.

• Vestiging: Baarn
  • Ervaring met: Bestelbus

Had 11m3 bestelauto besteld en deze stond keurig klaar voor gebruik. Goede service en keurig geholpen door eigenaar.

• Vestiging: Hellevoetsluis

Top! Vriendelijk

Top! Vriendelijke mensen auto was netjes en nieuw.

• Vestiging: Hoofddorp
  • Ervaring met: Personenauto

Huren van bestelbus bij autohopper is simpel, economisch, flexibel en betrouwbaar

Zeer prettige ervaring bij het huren van bestelbus bij autohopper. Ik heb de afspraak gemakkelijk kunnen wijzigen, zelfs naar voren. De prijs is allerzins heel redelijk. De verhuurder heeft nog even alle schades doorlopen die al aanwezig waren voordat ik de bus kreeg overgedragen en deze waren ook terug te vinden op het contract. De verhuurder deed verder geen pogingen om allerlei extras aan de prijs toe te voegen zoals afkopen van het eigen risico, wat ik zeer op prijs stel!. Extra vragen of de bus wel is toegelaten in de mileuzone van Amsterdam werden correct en snel beantwoord. En ik krijg dezeflde dag nog de aangepast factuur - omdat er geen schades tijdens de verhuur waren ontstaan. Ik ga zeker terug naar Autohopper als ik weer een verhuis busje nodig heb. Echt een aanrader!

• Vestiging: Soest

Goede service, uitstekende auto

Goede service, uitstekende auto

• Vestiging: Zutphen

gewoonweg prima

Het ophalen, afhandelen van papieren en informeren via mail gaat vriendelijk en correct. De bus was bijna nieuw en rijdt prettig.

• Vestiging: Den Bosch

Boogschutterstraat 1-43