Vanaf het reserveren via internet tot aan het ophalen en inleveren van de auto is alles op rollen gegaan. De manier van te woord gestaan worden, de uitleg maar ook de afwikkeling van de factuur daar kunnen andere bedrijven van vergelijkbare aard een voorbeeld aan nemen. Kort gezegd, professioneel, vriendelijk maar vooral klantgericht
Hi Fred, Wat een geweldige review 🙏. We zijn blij om te horen dat alles zo soepel is verlopen en dat je onze klantgerichtheid en service zo waardeert. Daar doen we het voor! Graag tot een volgende keer! Team Autohopper
Medewerkers waren zeer flexibel en meewerkend, ook al huurden wij de bus op 2e Paasdag.
Beste CK, Wat fijn om te horen, dank je wel. Graag tot een volgende keer! Team Autohopper
Afhandeling ging erg vlot, vriendelijk personeel en een goede prijs. Aanrader!
Net iets goedkoper en direct om de hoek. Duidelijke informatieve uitleg. Ook big flexibel. Kirtom ik ben erg tevreden.
Beetje miscommunicatie, de mail met ophaaltijden had ik nooit ontvangen. Maar daarentegen snel buiten kantooruren toch de bus op kunnen halen! Dank daarvoor.
Hoi Reinier, Dank je wel voor je review! Jammer van de miscommunicatie rondom de mail – dat had natuurlijk niet mogen gebeuren. Fijn om te horen dat het ophalen van de bus alsnog soepel is verlopen, zelfs buiten kantooruren. We waarderen je flexibiliteit en hopen je een volgende keer nog beter van dienst te kunnen zijn! Team Autohopper
6 persoonsbus gehuurd, kreeg een 9 persoonsbus automaat mee voor een weekendje Amstel Gold Race! Erg fijn
“Uitstekende service! Snelle afhandeling, nette auto en vriendelijke medewerkers. Absoluut aan te raden voor autohuur!”
Vriendelijk personeel en goede service
Op korte termijn kunnen reserveren, dichtbij huis opgehaald, vriendelijk personeel en busje was helemaal in orde.
Voor een verhuizing een bakwagen gehuurd bij autohopper incl verhuispakket. Een nette schone wagen ontvangen, steekwagen, dolly en voldoende verhuiskleden. Nette service en gemak voorafgaand en bij inleveren auto. Mochten we ooit weer een bakwagen moeten huren gaan we weer terug naar autohopper.
Ik heb een auto gehuurd bij het filiaal in Meppel en kon niet meer tevreden zijn. Er was uitstekende communicatie vooraf en alles was duidelijk. De auto was prachtig, comfortabel, en goed verzorgd. De service was snel, efficiënt, en zeer vriendelijk. Ik raad het huren van een auto hier van harte aan!
No nonsens. Eenvoudig aanvragen en een fijne grote bus voor een prima prijs.
Mooie nette grote wagen, top verhuur locatie met vriendelijke medewerkers.
Vriendelijk, behulpzaam personeel. Openingstijden kunnen denk ik ruimer gekozen kunnen worden.
Busje gehuurd voor verhuizing. Busje was in goede staat en reed erg fijn. Huur was makkelijk en snel, fijn dat het terugbrengen nog tot laat in de avond/ochtend erna mogelijk is.
Op de vrijdag gebeld om te zeggen dat het bedrijf pas om 900 ipv 800 uur open was. Top. Na de bus 's middags teruggebracht te hebben, blijkt dat de borg van €1000 niet teruggestort kan worden of teruggegeven. In verband met Pasen wordt het bedrag pas op de dinsdag teruggestort een dat niet ik van uit gaan. Wel allerlei verplichtingen op financieel gebied van mijn kant, maar van de andere kant niet. Teleurstellend.
Beste Dre, Bedankt voor je feedback. We begrijpen goed dat het vervelend is als de terugbetaling van de borg later gebeurt dan je verwacht. Door het paasweekend heeft de verwerking helaas vertraging opgelopen, wat zeker niet onze bedoeling is geweest. We hopen dat je ondanks het iets later terugkrijgen van de borg wel een fijne huurdag hebt gehad! Team Autohopper
1 belletje en de auto staat klaar, instappen en wegrijden. Top geregeld !
Bus stond netjes klaar. Betalen en gas geven. Natijd weer in kunnen leveren zonder problemen. Prettig geholpen!
Online een bus gereserveerd, zaterdagmorgen om 9 uur opgehaald, vriendelijke geholpen. Voor mij is autohopper de beste verhuurder een dikke 10+ van mij.
Ik had een klein bestelbusje gereserveerd, kreeg dezelfde dag nog een mailtje dat deze zeer waarschijnlijk niet aanwezig was, of het een probleem was dat ik een Renault Traffic kreeg voor het zelfde bedrag..nee zeker niet! In hetzelfde mailtje word je alles uitgelegd hoe het werkt met de borg, rijbewijs enzovoort. Bij ophalen samen met de meneer een rondje om de auto gelopen voor eventuele schade, en op pad..bouwmaterialen ophalen, Naar de stort, picknicktafel wegbrengen enz..ideaal.. Na sluitingstijd de bus weer terug gebracht, foto's gemaakt van de auto, sleutel in de brievenbus en klaar. De volgende dag voor half 10 stond de borg weer op de rekening, factuur op de mail. Echt een aanrader, je eigen auto blijft mooi schoon en netjes en voor het geld hoef je het niet te laten...
Afgelopen vrijdag een 20m3 verhuiswagen gehuurd. Van tevoren krijg je een email waarin er gevraagd wordt om je ID en rijbewijs door te sturen. Dat scheelt heel veel tijd met het ophalen van de wagen. Je krijgt een duidelijke uitleg hoe de laadklep werkt en waar de tankaansluiting zit. Inleveren is heel makkelijk, is er niemand meer aanwezig dan kan je de sleutel in de box deponeren. Kortom fijne ervaring en service. Zou het zo weer doen!
Een fijne rit met veel ruimte achterin zorgde voor een vlotte verhuizing.
Bij aankomst werden we super vriendelijk ontvangen aan de balie. Een erg vriendelijke dame staat ons te woord. Ze vroeg onze naam en keek even in de computer. Na controle van de gevraagde gegevens werd de wagen voor gezet om weg te rijden. De auto was zeer netjes. Bij terug komst was de dame nog net zo vriendelijk als bij aankomst. We werden zelfs tips over het wegzetten van onze eigen auto. Binnen enkele uren zat de eindafrekening al in de mail. Kortom wat een service! Als we nog een keer iets nodig hebben gaan we zeker terug!
Goed service en mooie nette huur bus.
Alles netjes volgens afspraak geleverd. Na inleveren auto borg direct teruggestort. Volgende keer als ik een auto moet huren ga ik hier weer heen
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn