Meedenken, klantvriendelijk, zeer nette huurvloot

Zondags eigenlijk gesloten maar de verhuurder in Meppel had gelijk een oplossing. Fimpje van de bus met uitleg en wat kleine schades via whattsapp. Zodat er geen discussie is en ik precies weet hoe en wat. William zeer vriendelijk en alle tijd. TOP SERVICE!!

• Vestiging: Meppel

Super tevreden

Goede service hele goede auto vriendelijk personeel dank jullie wel groetjes Philip hilgeman

• Vestiging: Mijdrecht

Fijne vriendelijke verhuurder, betrouwbaar

Fijne vestiging in woerden, met vriendelijke mensen en snel geregeld. Keurige nette bestelbus! Dank! - Popronde Woerden

• Vestiging: Woerden

Goed geregeld!

Bijna nieuwe bakwagen, zeer netjes, schoon, goed geregeld, fijne communicatie.

• Vestiging: Drachten

Toppers!!

Bij autohopper Hulst een bus gehuurd. Alles is netjes afgehandeld, ook met de borg enz. Echt een aanrader mocht je eens moeilijk zitten met vervoer, om daar dan een bus te huren. Ook personenbus! Met dank aan Marco!

• Vestiging: Hulst

geen enkel minpunt

Zowel de mensen die erg vriendelijk waren en een prima auto. het enige nadeel was dat je bijna een opleiding zou moeten volgen om al die knopjes en schakelaars onder de knie te krijgen. vooral als je net als ik een oude auto gewend bent. Verder Chapeau!

• Vestiging: Den Bosch
  • Ervaring met: Personenauto

Heel vriendelijk en goed geholpen

Voor het eerst een auto gehuurd voor een week. De medewerker van Autophopper Den Bosch was erg vriendelijk en duidelijk. Auto was schoon en volgetankt; instappen en wegwezen dus.

• Vestiging: Den Bosch

Betrouwbaar en prettig!

Voor onze verhuizing had ik vrij last minute een bakwagen gehuurd via Autohopper. Zo geregeld. Bij afhalen geen gedoe, stond binnen 5 minuten weer buiten met de sleutels. Geen kleine lettertjes en geen addertjes. Aanrader!

• Vestiging: Zaltbommel
  • Ervaring met: Bestelbus

Prima wagen, echter 15 minuten te laat.

Ik zou een 10 hebben gegeven. Alleen ik stond voor een gesloten kantoor, afspraak om 10 uur op zondag.ik had vantevoren nog gebeld. Er was niemand. Gebeld en 15 minuten kwam diegene. Heeft zich netjes verontschuldigd. Dus prima. Vandaar mijn score 3 op communicatie en 4 op service.

• Vestiging: Houten
  • Ervaring met: Bestelbus

Bus huren: Eenvoudig en snel geregeld. Goede service en vriendelijk personeel

Reserveren van een bus ging heel gemakkelijk via website. Contact met medewerkers daarna was erg prettig en klantvriendelijk. Ook huurprijs was heel billijk.

• Vestiging: Enkhuizen

Servicehoppen omdat het kan

Ondanks zieke collega’s en collega’s die op vakantie zijn, weten ze de service nog steeds te bieden en dat was zo goed gehopt. Fijne ervaring, mooie duidelijk website, bus zag er ook keurig uit (bij inlevering ook haha) en simpele afhandeling. Mijn verhuizing is mede mogelijk gemaakt door deze helden.

• Vestiging: Berkel en Rodenrijs
  • Ervaring met: Bestelbus

Prima adres voor het huren van een verhuisbus.

Het regelen online, het afhalen van de bus met de nodige informatie, de vriendelijkheid van het personeel, kwaliteit en gebruiksgemak van de bus...Kortom: alles is dik in orde bij de Autohopper. Afhalen en brengen kan op verschillende tijdstippen, ook op zondag. De bus stallen en sleutels door de brievenbus en klaar!

• Vestiging: Eibergen
  • Ervaring met: Bestelbus

Nette auto's en geen gedoe

• Vestiging: Emmen

Helemaal top.

Vriendelijk, correct , goede informatie en fijne, schone auto ( personenbusje)

• Vestiging: Mesch
  • Ervaring met: Personenauto

Prima service En je krijgt de borg direct terug

Had in 1e instantie een schakelbak gehuurd. Deze was niet beschikbaar dus kreeg ik een gratis upgrade naar een automaat. Hier werd ik netjes van op de hoogte gehouden. De volgende keer ga ik hier weer huren. Er werd vooraf uitleg gegeven hoe de auto werkt. Ik kon de klep niet vinden om de tankdop open te maken. Ik belde hierover en kreeg gelijk een antwoord. Prima service dus.

• Vestiging: Houten

Top snelle klantvriendelijke ervaring

De bus was via online supersnel geregeld. Vond de informatie op de website super helder en duidelijk. Kon goed volgen wat ik moest doen. De reservering was er zo doorheen. Bevestiging op mail ook prima. Bij het afhalen van de bus vriendelijk en behulpzaam geholpen. Op de verhuisdag vervelend genoeg een schade gemaakt maar ook daar weer met goed advies te woord gestaan door medewerkers van Autohopper. Afwikkeling en afrekening ook snel afgehandeld.

• Vestiging: Amersfoort
  • Ervaring met: Bestelbus

Autohuur snel en efficiënt geregeld!

Op de vertrekdag van onze vakantie startte onze auto niet. Domme pech, maar alles was gepland en gereserveerd. Onze vaste dealer zag geen kans om het probleem snel op te lossen. Bij Autohopper Mijdrecht was een vrijwel nieuwe Mazda 2 beschikbaar. Binnen een uur was alle bagage overgezet, het kontrakt voor twee weken huur geregeld en konden wij alsnog vertrekken! Top service en dik 3000 km probleemloos en veilig gereden. Mochten we weer een auto moeten huren dan weten wij wel waar we dat gaan doen.

• Vestiging: Mijdrecht

Super behulpzaam

Het was ontzettend goed bevallen. De verhuisbus was fijn in gebruik, en van tevoren reageerde ze goed en snel op al mijn vragen die ik van tevoren had. Ze waren ook flexibel en dachten mee met de vragen die ik had. Super ervaring!

• Vestiging: Waalwijk
  • Ervaring met: Bestelbus

Fijne verhuisauto met laadklep, makkelijk te bedienen en goede service

Bij ophalen vriendelijk te woord gestaan, na kopiëren van de noodzakelijke bescheiden, sleutels ontvangen en uitleg over de bediening van de laadklep en de schades, die de vorige huurders veroorzaakt hebben. Rijden met de verhuiswagen (B-E rijbewijs) geen probleem. De auto rijdt goed en is goed onderhouden, geen enkel probleem ondervonden, Laden en lossen van de verhuisboedel ging eenvoudig, het meegehuurde verhuispakket kwam goed van pas.

• Vestiging: Roosendaal
  • Ervaring met: Anders

Kwaliteit

Prima verhuiswagen, makkelijk te reserveren, vriendelijke dames bij ophalen, prima uitleg. Sleutel in de brievenbus bij terugbrengen, ideaal.

• Vestiging: Middelharnis
  • Ervaring met: Bestelbus

Fijne wagen, vlotte en flexibele service, zeer prettig...kortom volgende keer weet hier.

• Vestiging: Sneek
  • Ervaring met: Bestelbus

Nette auto, goed bereikbaar bedrijf en snel geregeld

De auto stond tijdig klaar, de prijs was prima, service bij ophalen en inleveren ging vlot

• Vestiging: Bunnik

Fijn!

Prettig geholpen en bus was precies goed, kom zeker terug.

• Vestiging: Velserbroek
  • Ervaring met: Bestelbus

Goede service en geen gekke poespas

Goede service, alles duidelijk uitgelegd hoe de verhuiswagen werkt, vriendelijk en normaal, geen gekke borgprijzen of mooie praatjes! Mocht ik weer eens gebruik willen maken van hun service zal ik dat zeker doen! Bedankt heren!

• Vestiging: Zwolle
  • Ervaring met: Anders

relaxed huren voor een goede prijs

Een 9p bus gehuurd voor een vriendenweekend naar Keulen. Prettige medewerkers bij het ophalen. Buiten openingstijd terugbrengen was geen probleem. Auto zag er ook keurig uit op een nibbit tussen de stoelen na. Prijs ook voordeliger dan de concurrentie. Zou volgende keer zeker weer bij Autohopper huren.

• Vestiging: Tilburg

Boogschutterstraat 1-43