Heel goed

Ik ben heel goed geholpen en het zijn aardige mensen.

• Vestiging: Drachten
  • Ervaring met: Bestelbus

perfecte uitvoering van de huur van een personenauto

De gehuurde personenauto stond klaar bij aankomst en de aflevering gebeurde op een zeer vriendelijke en professionele wijze.

• Vestiging: Middelharnis
  • Ervaring met: Personenauto

Personeel is heel vriendelijk en behulpzaam. Goede nieuwe auto.

• Vestiging: Drachten

snel en makelijk geregeld

Goede en nette auto zeer ergonomisch , en zuinig in gebruik .

• Vestiging: Zierikzee

Positief met een minpuntje

Ik heb een positieve ervaring met het huren van de auto en hoe ik geholpen ben op de vestiging. Minpuntje was het online contact waarbij dingen werden toegezegd die niet werden nagekomen.

• Vestiging: Heerenveen

Geen gedoe

Wij hebben een verhuiswagen gehuurd en zijn erg tevreden. Het verhuurproces liep soepel, goede wagen en netjes direct afgerond. We konden de auto op een andere locatie terugbrengen omdat we deze graag buiten openingstijden wilde inleveren. Dit was geen enkel probleem. Mochten we nog een keer een busje nodig hebben kiezen we weer voor Autohopper.

• Vestiging: Breda
  • Ervaring met: Bestelbus

Ik heb al vaker een autohopper bus geleend. Ik ben tevreden over de service en behandeling van de verhuurder. Volgende keer weer autohopper.

• Vestiging: Huizen
  • Ervaring met: Bestelbus

Goede levering slechter service achteraf

Verhuisbus gehuurd voor verhuizing. Alles goed geregeld en netjes ingeleverd. Duurt alleen jammer genoeg heeel lang om je borg terug te krijgen. Na 6 keer aan de telefoon te hebben gehangen bij de vestiging is het na een maand tijd nog niet geregeld! Daarnaast 2x een formulier sturen naar de klantenservice reageren ze er ook niet op… Ik zit nog steeds te wachten op €1000 euro borg! Na verhuizing moet ik dat ook nog eens missen.

• Vestiging: Ridderkerk

Prima auto

Zeer nette auto en super snel geregeld het terug storten van de borg duurt wel lang aandachtspunt verder alles prima

• Vestiging: Groningen

Snel geregeld!

We hadden voor verhuizing naar Gent vanuit Zundert een goede bakwagen nodig en op korte termijn. Het bleek ook niet duur en het eigen risico was simpel terug te brengen naar een lager bedrag. Auto stond via de online gemaakte afspraak, meteen klaar. Hop op weg!

• Vestiging: Etten-Leur
  • Ervaring met: Anders

Geweldige service

Ik had last minute een huurauto nodig, belde 's morgens om 8.00u en kon al om 11.00u de auto ophalen. Vriendelijk geholpen en duidelijke instructies. Ook geen probleem dat ik de auto de andere dag niet exact om 8.00u terug kon brengen (het was ook mogelijk de auto dezelfde avond al terug te zetten, maar dat was voor mij lastiger) Enige verbeterpunt: iets latere/ruimere terugbrengtijd. Bijv tussen 8.00u en 9.00u. Voor mij was het erg puzzelen om de auto om 8.00u te brengen ivm mijn zoontje die om 8.30u op school moest zijn.

• Vestiging: Alblasserdam

Efficient

No nonsense en alles goed, duidelijk en efficient geregeld met behoud van flexibiliteit. Prima!

• Vestiging: Vlissingen
  • Ervaring met: Bestelbus

geweldig mooie en voordelige bakwagen gehuurd voor lange afstand

de eerste on-line begeleiding door de verhuurder bij de keuze van de auto, maar later aan de balie ook in alle rust waar de auto voor verhuur werd overgedragen verdient alle lof! De bakwagen was met 800 km op de teller eigenlijk nog helemaal nieuw en dat maakte de rit voor de verhuizing naar het zuiden van 2610km nog prettiger dan gedacht! de huur was zo prettig, dat een tweede rit naar dezelfde locatie serieus wordt overwogen, want prijs/kwaliteit is in het voordeel van prijs uit balans!! Heel veel auto en begeleiding voor een zeer scherpe prijs!

• Vestiging: Oss
  • Ervaring met: Bestelbus

Goed geholpen ruime bus voor schappelijke prijs.

Voor mij was het 700 meter dus dicht bij huis en makkelijk als je iets moet verhuizen wat niet in luxe auto past en droog moet blijven is busje huren die goed en veilig rijd beter dan een aanhanger huren.

• Vestiging: Zierikzee
  • Ervaring met: Bestelbus

vriendelijke mensen en super bus

Eerste keer hier bus gehuurd, alles was dik voor elkaar. Vriendelijke mensen en bus was helemaal oké. Inleveren ging ook netjes en vlot. Volgende kom ik hier graag terug.

• Vestiging: Steenwijk

Zeer goed service

Zeer duidelijk en behulpzaam goede service en een kopje toe

• Vestiging: Schaijk
  • Ervaring met: Bestelbus

Had op een maandag een auto nodig voor 3 dagen . Eerst bij 2 andere bedrijven maar daar moest je een creditkaart hebben. Die had ik niet. Nog eens rond kijken en zo kwam ik bij autohopper . Vroeg of ze meteen een auto hadden en ja hoor ze hadden ereen. Kon mijn reis voortzetten.

• Vestiging: Zutphen
  • Ervaring met: Personenauto

Klantvriendelijk, een goede degelijke auto voor een goede prijs.

Auto stond op tijd klaar, medewerker erg klantvriendelijk. Vrij nieuwe auto, degelijke veilige auto. Ik raad iedereen dit bedrijf aan.

• Vestiging: Baarn

Snel en prima geregeld.

Makkelijk te reserveren en verder prima geregeld.

• Vestiging: Harderwijk
  • Ervaring met: Bestelbus

Zeer behulpzaam en de procedure was duidelijk, snel en makkelijk

De locatie bleef wat langer open, omdat ik de bus pas iets later kon ophalen. De uitleg en service was duidelijk, prettig en snel. De gehuurde bus was prima in orde. Ik had mijn telefoon per ongeluk in de bus laten liggen, terwijl de locatie in het weekend dicht was. Ook dit werd snel opgepakt met goede service. Dit is huren zoals je zou willen dat het is. Ik ben 100% tevreden.

• Vestiging: Veghel

Service

Hoewel ik normaal gesproken geen reviews schrijf, vind ik het na mijn ervaring noodzakelijk om dit wel te doen. Mijn ervaring verliep als volgt: Bij het eerste telefonische contact viel het mij (en anderen die het gesprek hoorden) direct op dat de communicatie zonder aanleiding onvriendelijk en chagrijnig overkwam. Desondanks besloot ik het toch een kans te geven, omdat ik de auto zo snel mogelijk nodig had. Eenmaal ter plaatse werd die eerste indruk helaas bevestigd. Zo vroeg in de ochtend verwacht je misschien een warm welkom (vooral als je er voor het eerst bent), maar dat bleef uit. De wijze van communiceren was nog steeds sarcastisch, onvriendelijk en kortaf. Bij de twee vragen die ik stelde, leek het alsof elke vraag er één te veel was. Toen ik per ongeluk bijna mijn eigen overeenkomst teruggaf, werd ik bovendien afgesnauwd met de opmerking dat de medewerker de voorwaarden “wel helemaal kende”. Elke vraag werd beantwoord met een onnodig sarcastische en onvriendelijke opmerking. Ik ben ontdaan weggegaan. Er werd geen uitleg gegeven over de auto of gevraagd of ik behoefte had aan een toelichting. Nadat ik had betaald, werd de auto klaargezet en daarmee was het voor hem afgerond. Oprechte vriendelijke service bleef uit gedurende heel het contact uit. Later, toen ik belde om mijn onvrede over de communicatie en service te uiten en een klacht in te dienen, werd mij kortweg, door dezelfde meneer, verteld dat het zou worden genoteerd en dat hij dit ter kennisgeving (aan zichzelf?) zou meenemen. Excuses bleven uit. Compensatie hoef ik niet, daar het mij totaal niet om het geld gaat. Ik ben niet eerder bij een garage geweest waar de service op deze wijze plaatsvindt. Behandel de klant aub zoals je zelf ook bij een bezoek aan een bedrijf zou willen worden behandeld. Jij hebt iets van de klant nodig en de klant ook van jou. Je biedt niet alleen een product, maar ook een ervaring aan.

• Medewerkers N.v.t.
  • Vestiging: Honselersdijk

Excellent

Wat een goede service. Vriendelijk, behulpzaam, Autohopper Capelle aan den IJssel. Wij huurden een Renault, reed zeer goed en bovendien zuinig. Dat is mooi meegenomen. Extra chauffeur kost slechts €5. Wij bevelen Autohopper zeker aan en zullen zeker terugkomen.

• Vestiging: Capelle a/d IJssel
  • Ervaring met: Bestelbus

Snel een goede transportauto ter beschikking, zonder gedoe

Na haar overlijden moest het appartement van onze moeder/tante een dag eerder leeg opgeleverd worden dan oorspronkelijk verwacht. Als familie werden we al wel geleefd met alle regelwerkzaamheden rondom de uitvaart. AutoHopper Waalwijk kon ons direct een ruime bakwagen op B-rijbewijs leveren, met handige electrische laadklep, zodat we de (zware) meubels niet hoefden te tillen. Met een halve dag was de spoedklus in 1x geklaard.

• Vestiging: Waalwijk
  • Ervaring met: Anders

Afspraak is afspraak en de bus was keurig netjes

Het is helemaal gegaan zoals was afgesproken en de spullen waren schoon en helemaal in orde. Plus, zeer vriendelijk personeel met een deskundige en servicegerichte blik.

• Vestiging: Zevenaar
  • Ervaring met: Bestelbus

Gewoon een goede service zoals je die verwacht

Simpel te reserven. Goede response en nette bijna nieuwe bus.

• Vestiging: Epe

Boogschutterstraat 1-43