De bus was perfect. Goeie service
11m3 bus gehuurd op een zaterdag. Prettige receptionist (Wouter) die de hele gang van zaken goed en rustig uitlegt. Zondagochtend om 11.00 uur teruggebracht. Maandag volgde de afrekening. Keurig allemaal! Ik vermoed niet de goedkoopste, maar wel een prettig bedrijf om een bus bij te huren.
Goede service en heel flexibel geen gezeur Mee denkend gewoon top Deze blijft mijn favoriete huur auto bedrijf autohopper
Dit,was,alles prima en heel goed Was ook heel goede service
Het bedrijf heeft wat mij betreft overal aan gedacht. Mogelijkheid tot dag van tevoren ophalen voor mooi tarief. Je kunt de bus elk moment van de dag terugbrengen iv.m. de buiten bevestigde sleutelkluis, zodat ze je niet verplichten de bus langer te huren als noodzakelijk. Top geregeld.
Even naar binnen gelopen, goed, snel en vriendelijk geholpen.
Gewoon zoals het hoort, supernette (bijna nieuwe) auto, goede uitleg. En de verhuiswagen mocht gewoon op zondag worden teruggebracht. Superfijn !
Top geregeld. Auto stond klaar en de afhandeling was snel. Ook de volgende dag meteen het resterende bedrag terug ontvangen!
Erg tevreden over Autohopper Sneek,klantvriendelijk service gericht, ,meedenken en oplossing zoeken al met al een goeie ervaring en wanneer ik weer een bus nodig heb zal ik die zeker hier huren . Paul.
Al het contact liep via Edwin Keyner. Nette bus en het hele proces verliep soepel. Een echte Autohoppertopper!
We kregen een goed functionerende bus mee met pas 6000km op de teller. De uitleg was duidelijk maar wat gehaast. Dit was echter te begrijpen omdat het team dezelfde middag/avond een teamuitje had. Hiervan was ik overigens al optijd van op de hoogte gesteld. Inleveren in het weekend ging gemakkelijk en flexible.
Vriendelijk personeel alles was duidelijk uitgelegd auto reed en wertke goed
Makkelijk via internet geboekt, iets eerder opgepikt omdat dat bij beide partijen beter uitkwam.
Alles goed geregeld. Vriendelijke service.
Vlot geholpen!
Heel behulpzaam daar vriendelijke ik ben echt blij met dit bedrijf mijn zien ze zeker vaker
Ik verwacht geen nieuwe bus met t verhuur. T ging tenslotte om verhuizen. Maar er mankeerde wel t één en ander aan helaas. Scheur in de voorruit olielamp bleef branden etc.. Verhuur opzich ging netjes en was een vriendelijke jonge dame en heel betaalbaar. Net iets van rond de 200 voor twee dagen.
We moesten onze oude tante van 100 jaar verhuizen. Om haar spulletjes te vervoeren heb ik bij Autohopper een vrachtwagentje gehuurd. En dat is uitstekend bevallen. Geen getob met een eigen aanhangwagen, maar een gesloten wagen met lift. Wat een genot. De verhuizing is hierdoor vlekkeloos verlopen! Enne, ook een aanrader; de belegde broodjes die ter plekke worden klaargemaakt. Gewoon een keer proberen en je wil niet anders meer. Alvast ‘eet smakelijk’!
In tegenstelling tot eerdere verhuurders hier bij het afhalen van de verhuisbus goede persoonlijke uitleg. Kreeg zelfs 06 nr mee vd verhuurder om 24/7 contact op te kunnen nemen bij calamiteiten. Eerdere schades samen rustig bekeken en deze waren ook digitaal vastgelegd. Nette verhuisbus met nog weinig kilometers. Alles functioneerde prima. Bij inleveren werd er ook niet moeilijk gedaan dat deze op een zondagochtend een uurtje later werd ingeleverd. Volgende dag op de mail al een berichtje en restant huurbedrag ook snel weer teruggestort. Wel eerdere ervaring met verhuurder met gratis kilometers binnen Nederland echter dan wel duidelijk oudere bus en bij afhalen minder gevoel dat de klant koning is Conclusie: Verhuisbus nodig dan zeker bij Autohopper!
Nog snel een auto kunnen huren voor de vakantie, ging snel en soepel. Auto ook keurig opgeleverd bij ophalen
Alles verliep vlekkeloos. De afhandeling ging efficiënt en konden hem aan het einde van de dag netjes terugzetten op het terrein.
**Review: Mijn eerste autohuurervaring** Als eerste keer autohuurder was ik aanvankelijk best nerveus, maar mijn ervaring met het huren van een auto bij dit bedrijf overtrof al mijn verwachtingen. Vanaf het moment dat ik de huurauto ophaalde tot het moment dat ik de sleutels weer inleverde, voelde ik me uitstekend geholpen en op mijn gemak. Een bijzonder woord van dank gaat uit naar de jonge man die beide dagen aanwezig was. Hij was niet alleen vriendelijk, maar ook ongelooflijk geduldig. Bij het ophalen van de auto had ik veel vragen, omdat ik niet goed wist hoe alles werkte en wat ik precies moest doen. Zonder ook maar een moment ongeduldig te worden, nam hij de tijd om al mijn vragen te beantwoorden. Hij legde me duidelijk en rustig uit hoe alles werkte, van de verzekering. Ook toen ik de auto terugbracht, was dezelfde jonge man er weer om me te helpen. Hij vroeg hoe de rit was verlopen en of ik nog ergens vragen over had. Het inleveren van de sleutels verliep vlot en zonder gedoe. Al met al was mijn ervaring met het huren van een auto bij dit bedrijf zeer positief. Het persoonlijke contact en de professionele hulp van de medewerker hebben daar absoluut aan bijgedragen. Dankzij zijn geduld en behulpzaamheid heb ik me geen moment onzeker gevoeld tijdens het hele proces. Ik zou dit bedrijf dan ook zeker aanraden aan iedereen, vooral als het je eerste keer is. Bedankt voor de geweldige service!
We hadden een bestelbus aangevraagd en kregen een grotere wagen mee. Vrijwel nieuw. Uitleg had wat uitgebreider gekund, zoals waar tankdop zat en hoe het met de verlichting zat. Verder krurig geholpen. Ook vlot en correct restant van de borg teruggestort gekregen.
Goed, snel, efficient en vriendelijk
Erg goede auto’s
Boogschutterstraat 1-43