Wij hadden in de ochtend een ongeluk gehad met onze eigen auto. En moesten ivm familieomstandigheden snel een huurauto regelen. Fijn dat we meteen een auto tot onze beschikking hadden. Werden snel en netjes geholpen en konden zo toch snel op pad.
Lekker snelle communicatie, ik kon gelijk na 1 uur terecht en de bus was prima in orde. Zeer goede prijs ook voor een hele dag huren. Ik zou dit zeker aanraden!
geen ervaring met electrisch rijden, weinig informatie over bediening (ruitewissers, lichten, enz.)
Hele fijne communicatie en gewoon goed geregeld! Het enige wat wij wat lastig vinden is de enorm hoge borg….
Perfecte service zonder problemen
Wat een super service,op onze vakantiedag gingen we met onze eigen auto en caravan op pad,helaas na een kwartier stopte onze auto ermee Helaas niet direct te maken en daardoor kon onze vakantie niet doorgaan. Na 1 telefoontje naar ATA in Honselersdijk konden we direct de Toyota Pro Ace ophalen en konden we de dag erna toch nog op vakantie. De Toyota was splinternieuw en werd bij het ophalen nog even gecheckt door de monteur. Echt een super bedrijf en wat een menselijkheid om ons zo snel te kunnen helpen.
Goede en snelle service bij ophalen en terugbrengen. Vriendelijk bedrijf! Wij zijn dik tevreden!
Renault Master gehuurd met laadklep. Super ding! Erg handig met verhuizen, je hele inboedel kan er zo’n beetje in één keer in! Duidelijke voorwaarden en geen gedoe. Ik kon de bus de avond voor de (huur)dag al ophalen. Erg handig.
De auto was in orde. De behandeling, afspraken en uitvoering waren heel goed. Een volgende keer wordt het zonder aarzelen weer Autohopper.
Heel fijn geholpen vriendelijk en we hebben de auto voor zaterdag gehuurd werd ik gisteren gebeld , als je wilt kan je vanmiddag de bus al komen halen hoor . We zijn er echt heel tevreden over , als het nodig is huren we weer bij jullie
Auto niks mis mee maar de dagprijs plus het eigen risico moest vooruit betaald worden. Bij elkaar bij € 800,=
Achteraf vind ik de borg van Euro 750,-- die wordt ingehouden bij schade aan de hoge kant
Prettige en goede service
Telefonisch contact is altijd helder en vrolijk. Daar ik jaarlijks heel vaak gebruik moet maken van een bakwagen ben ik hier op het juiste adres beland. Ook bij onderbroken dagen geven ze goede oplossingen.
Zeer vriendelijke en vlotte hulp en relatief nieuwe bestelauto
Fijn autobedrijf Jan Snel. Goede service. Fijn personeel. Kom er graag terug.
Vriendelijke ontvangst. Duidelijk uitleg van de regels. Prettige auto.
Autohopper is goedkoop, makkelijk en snel. Je kan online alles regelen en de bakwagen zag er netjes en schoon uit. Één puntje van commentaar is wel dat je niet met een creditcard je borg kan betalen. Je moet je borg meteen afrekenen en dat is toch echt een groot bedrag dat je op je rekening moet hebben. Verder zijn ze super.
Heldere communicatie, mooi busje en goede en snelle hulp bij ophalen en wegbrengen
bus gehuurd voor verhuizing, van aanvraag tot aflevering goed en simpel geregeld. En vriendelijk personeel
Vriendelijk persoon, ik kon makkelijk een busje huren. Een fijn busje die doet wat hij moet doen! Zeker een aanrader
We made de reservation via web on sunday, the next day at 8 am the car was ready. The workers are a 10 out of 10. Absolutly recommended. Toyota Aygo X
Ben heel goed geholpen en een top service!
Fijne ontvangst, alles netjes geregeld, geen ader onder het gras. Betaalbare het prijs, en zeker geen gedoe. Huren en wegrijden!
Ik had op korte termijn een bakwagen nodig voor een verhuizing. Geen probleem bij Autohopper Sneek! Top service en een tip top in orde auto. Absoluut een aanrader!
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn