Bus stond netjes klaar. Betalen en gas geven. Natijd weer in kunnen leveren zonder problemen. Prettig geholpen!
Online een bus gereserveerd, zaterdagmorgen om 9 uur opgehaald, vriendelijke geholpen. Voor mij is autohopper de beste verhuurder een dikke 10+ van mij.
Ik had een klein bestelbusje gereserveerd, kreeg dezelfde dag nog een mailtje dat deze zeer waarschijnlijk niet aanwezig was, of het een probleem was dat ik een Renault Traffic kreeg voor het zelfde bedrag..nee zeker niet! In hetzelfde mailtje word je alles uitgelegd hoe het werkt met de borg, rijbewijs enzovoort. Bij ophalen samen met de meneer een rondje om de auto gelopen voor eventuele schade, en op pad..bouwmaterialen ophalen, Naar de stort, picknicktafel wegbrengen enz..ideaal.. Na sluitingstijd de bus weer terug gebracht, foto's gemaakt van de auto, sleutel in de brievenbus en klaar. De volgende dag voor half 10 stond de borg weer op de rekening, factuur op de mail. Echt een aanrader, je eigen auto blijft mooi schoon en netjes en voor het geld hoef je het niet te laten...
Afgelopen vrijdag een 20m3 verhuiswagen gehuurd. Van tevoren krijg je een email waarin er gevraagd wordt om je ID en rijbewijs door te sturen. Dat scheelt heel veel tijd met het ophalen van de wagen. Je krijgt een duidelijke uitleg hoe de laadklep werkt en waar de tankaansluiting zit. Inleveren is heel makkelijk, is er niemand meer aanwezig dan kan je de sleutel in de box deponeren. Kortom fijne ervaring en service. Zou het zo weer doen!
Een fijne rit met veel ruimte achterin zorgde voor een vlotte verhuizing.
Bij aankomst werden we super vriendelijk ontvangen aan de balie. Een erg vriendelijke dame staat ons te woord. Ze vroeg onze naam en keek even in de computer. Na controle van de gevraagde gegevens werd de wagen voor gezet om weg te rijden. De auto was zeer netjes. Bij terug komst was de dame nog net zo vriendelijk als bij aankomst. We werden zelfs tips over het wegzetten van onze eigen auto. Binnen enkele uren zat de eindafrekening al in de mail. Kortom wat een service! Als we nog een keer iets nodig hebben gaan we zeker terug!
Goed service en mooie nette huur bus.
Alles netjes volgens afspraak geleverd. Na inleveren auto borg direct teruggestort. Volgende keer als ik een auto moet huren ga ik hier weer heen
Klantvriendelijk en service vol bedrijf
Fijne service en de juiste bus meegekregen die ik nodig had. Geen mankementen, reed fijn en soepel.
Mooie ruime bus en alles werkte goed nabehoren!
Prettige ervaring door meedenken, adviseren en begeleiding.
Klantgerichte service
Goeie service en busje reed helemaal prima!! Ook heel makkelijk te regelen online. Zal er zeker weer een keer huren wanneer nodig.
Ik zou het iedereen willen aanraden om hier een auto te huren. Je wordt goed geholpen en vriendelijk te word gestaan de prijs voor een dag huren valt erg mee. Cor Euser
Meneer vind ineens een budsje die er ervoor niet zat,maar ja hè geef wel de schade van tevoren aangegeven.Als ik een blauwe stift had gehad had je niks gezien nee meneer neus moest er 100€ voor rekenen.Het Word en welles en nietes verhaal als je er tegen in gaat,ik hoop dat meneer neus er heel gelukkig van word van die extra 100€ van mij,fijn weekend en zak in de ………..
Fijn bedrijf om te huren
...
Super snel, er wordt goed meegedacht konden de auto gelijk ophalen. Verder was langer huren ook mogelijk aangezien onze auto nog bij de garage stond.
Top geregeld allemaal.
Verhuisbus gehuurd voor 1 dag. Vriendelijke medewerker gaf ruime uitleg over de bus. Zeer nette bus met laadklep stond op tijd klaar. Heeft de verhuizing een stuk makkelijker gemaakt. Als ik in de toekomst nog een keer een bus nodig heb weet ik waar ik hem ga huren. Aanrader!
makkelijk te bestellen en ophalen. \borg is superhoog (is het eigen risico) en bij afrekenen heb ik € 50 te weinig terug gekregen van de borg
Het was super makkelijk om te reserveren. Vriendelijk personeel. Zowel bij het ophalen op vrijdag als bij het wegbrengen op zondag. Het borggeld was ook zeer snel teruggestort. Zeker voor herhaling vatbaar,
Mocht u ooit een bestelbus nodig hebben, dan is dit het juiste adres. Vriendelijk en erg servicegericht.
Eenvoudig een auto gehuurd. Vriendelijke geholpen bij het ophalen van de auto. Inleveren ook buiten openingstijden mogelijk.
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn