Vriendelijke ontvangen en netjes geholpen. Alles gewoon goed voor elkaar.
Na het auto-ongeluk stond meteen voor mij een andere auto klaar , zij dachten met mij mee welke auto goed voor mij zou zijn. Niet een moment moeten wachten , zij zijn ook goed bereikbaar. Grt. ML Gijswijt
Het huren van de bus was eenvoudig te regelen. Klantvriendelijkheid is hoog en ze denken mee met de klant. Enige wat jammer is dat de huurtijden niet aan te passen zijn. Maar daar valt om heen te plannen!
Duidelijk voorwaarden, flexibiliteit in het ophalen en wegbrengen, keurige bestelbus. Alle ingrediënten voor een probleemloos verhuur zijn aanwezig.
Eerste afspraak om een bus te huren helder en duidelijk. (Bestelbus met dubbele cabine. 6 zitplaatsen.) De dag van afhalen snel, prettig en duidelijk. De bus zelf: schoon (zowel binnen als buiten) en duidelijke toelichting op het gebruik. Financiële afhandeling correct zoals afgesproken.
Gewoon goed geregeld
Mijn collega en ik gingen samen met onze 5 cliënten op vakantie. Om die reden hebben wij een busje gehuurd bij Autohopper. Zelf had ik nog nooit in een busje gereden.. spannend! Na drie minuten was ik gewend. Wat rijdt het heerlijk in een busje. Je zit heerlijk hoog en hebt voldoende overzicht. Zoals onze cliënten het zeiden: wauw wat een goed afgestelde remmen. Al met al was het een top ervaring. Ik zou het zeker aanraden.
Ben heel tevreden, super aardig geweest en goed geholpen.
Goede service, auto was mooi en schoon. Zeer comfortabele auto.
Zoals ik al hierboven melde is de huur van de verhuis bestelbus uitstekend verlopen. Huur snel geregeld, sleutels vanwege zeer vroeg tijdstip afreizen lagen dag daarvoor late middag al klaar. Bestelbus prima in orde en afhandeling snel en goed geregeld. Volgende keer huur ik zeker weer hier een grote bestelbus. Bedankt voor de service en vlotte afhandeling.
Telefonisch de auto gereserveerd, werd snel en vriendelijk geholpen. Alles werd goed uitgelegd en bevestigd ook na een vraag per mail werd er snel gereageerd. De wagen teruggebracht op zondag op een door de verhuurder aangegeven locatie. Maandagochtend vroeg al de eindafrekening binnen. Mooie nieuwe wagen meegekregen, waar alles goed van functioneerde. Kortom wanneer ik een auto nodig heb weet ik Autohopper te vinden.
Wij hadden last-minute een personenauto nodig en ondanks de drukte en beschikbaarheid is er alles aangedaan om een geschikte auto te vinden voor ons. Het kostte wel even wat wachttijd, maar daar had ik alle begrip voor. Het is uiteindelijk ook gelukt en dat was een hele geruststelling voor ons.
Snel geregeld en vriendelijk geholpen. Super nette bus.
Enige wat tegenvalt is het terug storten van de borg. Tot nog toe niet gedaan na 6 dagen. Aangezien het een flink bedrag is zuilen er veel klanten er erg verlegen om zitten.
Beste Bertus, Bedankt voor je review. Allereerst vinden we het fijn om te zien dat de auto naar wens was. Daarnaast is het niet de bedoeling dat het zo lang duurt voordat je de borg terugkrijgt. Wij zullen contact opnemen met de vestiging in kwestie en dit doorgeven. Bedankt voor het doorgeven en de review! Team Autohopper
Vriendelijke personeel en snel geregeld. Goede uitleg over de laadklep gehad. Ik werd zelfs de dag van te voren gebeld of ik hem gratis eind van de dag vast op wilde halen omdat die toch al beschikbaar was. Logistiek lukte me dat niet maar het aanbod was zeer netjes.
Ik heb een zeer positieve ervaring met auto hopper. De auto’s rijden niet alleen lekker maar zijn ook nog heel zuinig. De service is supersnel en vriendelijk. Ik ga dit zeker vaker doen want het is ook nog eens zeer goed goedkoop
Prijs is prima, auto geweldig en groot, alles past in 1 x, afwikkeling en admin ook fijn!
Open en eerlijke persoonlijke behandeling. Zakelijk t.a.v. de dienst en zorgsaam voor materieel en klant. Ook in de bestelling flexibel (aanpassing datum), terugbellen, uitleg, etc. Heel goed !!
Goed, autobedrijf de boer was heel meedenkend en oplossingsgericht. Huren was gemakkelijk. Auto dik in orde
goede service netjes behandeld
Hele vriendelijke mensen. Goede uitleg gekregen. Makkelijk om te huren. Super service , zeker een aanrader om hier je bus of auto te huren !
Uitstekende service voor de huur van een bakwagen met laadklep! Goed en snel geregeld! Heel vriendelijk personeel, alles TOP geregeld!!
Bus stond klaar toen we hem kwamen halen. Duidelijke instructies en vlot weer op weg. Bus was verder ook in orde. Bij het terugbrengen ging de afhandeling ook weer vlekkeloos.
zoals hierboven, erg tevreden.
Snelle service en een goede betrouwbare auto geleverd gekregen. Deze heeft ons veilig naar het vliegveld gebracht en terug naar huis. Het heeft mij ontzorgd.
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn