Top geregeld, mooie moderne bus

Alles stond klaar en de bus was modern en ruim

• Vestiging: Nootdorp - Pijnacker

• Deskundigheid N.v.t.
  • Vestiging: Assen

Zeer goed en behulpzaam

Huren van een busje gaat heel eenvoudig. Personeel is zeer behulpzaam e uitleg is prima en duidelijk.

• Vestiging: Gulpen-Wittem
  • Ervaring met: Bestelbus

It was a friendly experience

Renting is easy, the car is clean. They give detailed information on how to handle special features on the car. They have enough fleets for renting.

• Vestiging: Beesd

Snel en goed geregeld

Makkelijk een dag in te plannen Vriendelijk personeel en goede uitleg gehad hoe alles werkt Top!

• Vestiging: Odoorn

In een woord geweldig

Helaas hebben wij een auto moeten huren omdat de onze een langdurige reparatie moet ondergaan. Na een telefoontje rond 15.00 s'middags naar Autohopper in Apeldoorn met enige uitleg welke soort/model auto we nodig hadden bleek dat ze die op dat moment niet hadden staan maar na even een telefoontje naar een andere vestiging en het was super snel geregeld. De volgende dag om 8.00 uur stond de auto gewassen en gezogen voor ons klaar!!! Ook de verlenging was geen enkel probleem en super snel geregeld!! Ik kan niks anders zeggen dan dat ze echt een super snelle topservice hebben. Daar kunnen andere bedrijven serieus nog iets van leren. Mocht ik na dit, ooit weer een huurauto nodig zijn dan weet ik nu waar ik weer naar toe ga!

• Vestiging: Apeldoorn Noord
  • Ervaring met: Personenauto

Geweldige ervaring met Autohopper Alblasserdam!

Ik heb recent een Renault Trafic gehuurd bij Autohopper in Alblasserdam en het was een fantastische ervaring! Vanaf het moment dat ik binnenstapte werd ik hartelijk ontvangen door het vriendelijke personeel. Ze namen de tijd om al mijn vragen te beantwoorden en hadden de juiste voertuig voor mijn behoeften. De Renault Trafic zelf was in uitstekende staat: schoon, goed onderhouden en uitgerust met alle benodigde accessoires. Het rijden was heerlijk en het voertuig bood volop ruimte voor al mijn spullen. Perfect voor mijn project! Ook de verhuurprocedure verliep soepel en snel. Geen gedoe met papierwerk; alles was duidelijk en transparant. Bovendien was de prijs zeer redelijk, wat het nog beter maakte. Al met al kan ik Autohopper in Alblasserdam van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en klantgerichte autoverhuurder. Ik kom zeker terug voor mijn volgende huur! Bedankt voor de geweldige service!

• Vestiging: Alblasserdam

Hele positieve ervaring

Ik zou autohopper aan iedereen aanraden. We wilden een extra auto voor onze vakantie naar de Ardennen en het was via dit bedrijf snel en goed geregeld. Het personeel was vriendelijk. Een goede ervaring en een hele fijne huurauto

• Vestiging: Ridderkerk
  • Ervaring met: Personenauto

Flexibel, snel en goed geregeld

Prima ervaring. Heel goede service, snelle communicatie. Ik ga jullie absoluut vaker inschakelen en bij anderen aanraden!

• Vestiging: Arnhem

Geweldige verhuiswagen

Een verhuiswagen gehuurd, 1tje met een beweegbare laadklep, wat een ruimte en wat een gemak. Een echte aanrader, bovendien zijn de eigenaren super behulpzaam. Beetje jammer dat mijn naam verkeerd gespeld was. ;-)

• Vestiging: Middelharnis
  • Ervaring met: Bestelbus

Heldere uitleg, vriendelijk, behulpzaam, goede service, nieuwe bus.

Vriendelijk personeel die een heldere uitleg geven en goede service verlenen. Een nieuwe bus, dus daar ook alles perfect. Ook de eindafrekening is prima verlopen en de tarieven zijn gunstig en transparant. Dus zeker een aanrader!

• Vestiging: Sneek
  • Ervaring met: Bestelbus

Kortom, zo durf ik wel vaker een auto te huren.

Prettig geregeld . duidelijke afspraken. fiets veilig in de garage tijdens huurperiode.

• Vestiging: Duizel

Super goed

Goede en duidelijke communicatie. Geen gedoe en een zeer scherpe prijs.

• Vestiging: Amsterdam Diemen
  • Ervaring met: Bestelbus

Goeie service en persoonlijke benadering.

Prima bedrijf. Reageren snel en denken met je mee. Transparante voorwaarden en lage kosten. De locaties (Assen-Hoogeveen) communiceren goed met elkaar. Deze 1e keer schept vertrouwen voor een eventuele volgende huur van een auto.

• Vestiging: Hoogeveen
  • Ervaring met: Personenauto

Verhuizen werd een feestje door de fantastische gloednieuwe verhuiswagen van Autohopper.

Plezierige overdrachten Fijne, nieuwe auto Heldere uitleg

• Vestiging: Epe
  • Ervaring met: Anders

Superservice

Bij het huren van een Renault Trafic werden wij vlot en duidelijk geholpen. De auto reed perfect en was gemakkelijk weer in te leveren.

• Vestiging: Meppel
  • Ervaring met: Bestelbus

Verhuizen is een makkie met Autohopper

Veel keuze in extra hulp middelen om het verhuizen gemakkelijk te maken.

• Vestiging: Veendam
  • Ervaring met: Bestelbus

Goede en nette bus gehuurd die groot genoeg was. Perfect voor de verhuizing. Ophalen en weer terugbrengen ging soepel. Sleutel in de bak en een paar dagen later de borg weer terug. Voortaan mijn adres voor een flinke bus.

• Vestiging: Hillegom
  • Ervaring met: Bestelbus

Vriendelijk personeel, denkt met je mee. Bood spanbanden aan toen hij hoorde dat ik een piano ging vervoeren. Zeer vlotte afhandeling van het papierwerk en de borg. Ik kon alleen de ingang van het kantoor lastig vinden. De bakwagen reed perfect en de laadklep werkte uitstekend bij een 200 kg zware piano plus persoon.

• Vestiging: Hillegom

Super goed

Goed geholpen en alles duidelijk. Bijna nieuwe bus die erg goed reed.

• Medewerkers N.v.t.
  • Vestiging: Alphen ad Rijn
  • Ervaring met: Bestelbus

Voor mij een prima vast adres

Ik heb een prima ervaring met Autohopper de Voogd in Vlissingen. Voor mij een no-nonsense verhuurder met persoonlijke en prima service die ik van harte kan aanbevelen.

• Vestiging: Vlissingen
  • Ervaring met: Personenauto

Huren zonder "gedoe" ! Heerlijk nuchtere benadering.

Het komt nogal eens voor bij verhuurbedrijven dat er behalve het huurbedrag nog weer allerlei bedragen bijkomen. Niet dat het altijd onterecht is, maar het is vaak wel een teleurstelling. Bij Berenpas hadden wij dit totaal niet! Gewoon een mooi (concurerend) huurbedrag en dat is het dan. Heerlijk nuchter. Je borg krijg je onmiddellijk terug gestort. Kortom, gaan we vaker doen wanneer de gelegenheid daar is. Daarbij rijd je mooie bijna nieuwe auto's. Ook wel eens leuk. Aanrader dus.

• Vestiging: Eibergen

Snelle fijne hulp

Mijn autplo was kapot gegaan in Duitsland, op de terugweg van vakantie. Op aanraden van vrienden heb ik contact gezocht met Autohopper locatie Blijdorp, waar ik de volgende dag al een auto kon ophalen. Aangezien ik niet wist hoe lang het zou duren voordat ik mijn eigen auto weer terug zou hebben, waren ze vol begrip en flexibel met de huurtermijn. De mensen op locatie Blijdorp zijn toppers, snel, vakkundig en heel menselijk. Ik hoop niet dat ik ze in de toekomst nog nodig zal hebben, maar dan weet ik ze te vinden! Ik raad ze bij iedereen aan die snel en goedkoop een auto wil huren!

• Vestiging: Rotterdam Blijdorp

Vriendelijk en duidelijk

Vriendelijk geholpen en duidelijke uitleg over kosten, kilometers en aftanken bij terug brengen. Borg was dezelfde dag nog teruggestort. Wel viel mij op dat hij vol leek bij meenemen, maar blijkbaar niet vol was. Heb ruim €25,- getankt voor een ritje naar Amersfoort en terug naar Hilversum.

• Vestiging: Hilversum
  • Ervaring met: Bestelbus

Prima betaalbare keus als je een huur auto zoekt

Bedrijf denkt goed met je mee met de klant en de auto voldoet aan de eisen. Enige jammere is dat ik zelf moest vragen om de inzittende verzekering (zit er niet standaard bij) en de ruitenwissersproeier niet werkte. Anders had het 5 sterren geworden.

• Vestiging: Zwolle

Boogschutterstraat 1-43