Super!

Goede ervaring hij het huren van een personenbusje. Het was een hele fijne bus in goede staat en hele goede (flexibele) service!

• Vestiging: Zwolle
  • Ervaring met: Personenauto

Simpel, nieuwe bus en nette prijs!

Gewoon een goede deal; mooie bus met laadklep; simpel te bedienen en grote, vierkante laadruimte!

• Vestiging: Zaltbommel

Echt top!

Online een bus gereserveerd voor een dag, omdat wij tuinmeubels moesten ophalen. De eerst volgende werkdag werd ik gelijk gebeld dat de bus nog beschikbaar was voor de opgegeven datum. Daarna gelijk een bevestigingsmail gekregen. Op de afgesproken datum de bus opgehaald. Papierwerk was snel afgehandeld en samen nog even een rondje om de bus gelopen om te zien dat er geen schade aan zat. Daarna kon ik de bus meenemen. De bus na gebruik weer teruggezet op de afgesproken plek. Borg werd de volgende werkdag alweer netjes terugbetaald. Super fijn om een bus te kunnen huren op deze manier. Als ik weer een bus nodig heb in de toekomst ga ik deze zeker bij autohopper huren!

• Vestiging: Barendrecht
  • Ervaring met: Bestelbus

Makkelijk en snel geregeld.

Hele goede ervaring. Auto was prima, alles snel en makkelijk geregeld. Goed contact met de lokale verhuurder. Dit gaan we vast vaker doen zo.

• Vestiging: Zierikzee

efficiently and without complications

nice service, if necessary they will find some replacement :) best regards

• Would you recommend us? Yes
  • Expertise
  • Customer Friendliness
  • Employees
  • Communication
  • Location: Tilburg
  • Experience with: Vans

Goeie, nette en snelle service

Van de reservering tot aan het terug brengen van de bus alles tot in de puntjes afgehandeld. Als ik weer een bus oid moet huren kom ik weer bij jullie.

• Vestiging: Assen
  • Ervaring met: Bestelbus

Een zorg minder en alles snel geregeld

Voor de verhuizing een grote bus gehuurd met laadklep. Wat was dat fijn. In de ochtend om 8 uur opgehaald en wetende dat deze pas 8 uur de volgende dag weer terug moest zijn gaf een hoop minder stress (en met een verhuizing is die altijd aanwezig). Personeel zeer bekwaam en vriendelijk. Ik hoop voorlopig geen verhuisbus meer nodig te hebben. Maar zodra ik weer wat groots moet vervoeren weet ik waar ik moet zijn.

• Vestiging: Voorhout

Supersnel geregeld

Het was makkelijk te reserveren en er werd netjes contact met ons opgenomen. Ook de afhandeling was snel geregeld.

• Deskundigheid N.v.t.
  • Vestiging: Veendam

Komt in de bus!

In verband met een komende verhuizing, moest ik enkele grote voorwerpen naar mijn dochter in Nijmegen brengen. Na één telefoontje was de bestelbus met de benodigde afmetingen op de door mij gewenste datum beschikbaar. In de vestiging werd ik uiterst klantvriendelijk ontvangen. Vooraf werd de staat van de bus samen met mij gecontroleerd. Ik had het gevoel in een compleet nieuwe auto te rijden: de bus verkeerde in perfecte staat. Na afloop was alles in orde en snel afgehandeld: geen gedoe en het juiste aantal kilometers werd in rekening gebracht. Een bestelbus nodig en willen huren? Bij Schaap in Beesd kun je dat "buslist" doen.

• Service N.v.t.
  • Deskundigheid N.v.t.
  • Vestiging: Beesd
  • Ervaring met: Bestelbus

Super snel geregeld, schone fijne bus

Online reserveren gaat heel makkelijk. Je krijgt snel te horen of je voertuig gehuurd kan worden. Personeel is op de hoogte, legt goed uit en is vriendelijk. Bus is schoon, volgetankt en rijdt goed. Al met al prima ervaring en voor herhaling vatbaar.

• Vestiging: Baarn
  • Ervaring met: Bestelbus

Alles wat je mag verwachten

Dag van te voren gereserveerd, zonder problemen kunnen boeken. Gereserveerde klasse was niet beschikbaar, dus we kregen een gratis upgrade. Vlot geholpen bij het afhalen, auto dik in orde en ook terugbrengen was simpel. Sleutel inde sleutelkluis, en de eerstvolgende werkdag de eindafrekening in de mail.

• Vestiging: De Bilt
  • Ervaring met: Personenauto

De gloednieuwe bus met laadklep was de perfecte hulp bij onze verhuizing!

Als je dan toch zelf je verhuizing doet, dan wel graag met goede spullen en die hadden we gelukkig geregeld. De gloednieuwe Renault Master G20 met laadklep, een verhuispakket en een steekwagen was niet alleen onze ultieme hulp maar was ook nog een genot om in te rijden!

• Vestiging: Den Bosch
  • Ervaring met: Bestelbus

Vlotte accurate vriendelijke service zonder problemen

• Vestiging: Middelharnis

Zeer Goed

Behalve dat je de auto niet op zondag op kan halen en mij dat extra 15 € extra, kostte en autohopper op zaterdag maar tot 11 uur open is alles was alles ok.

• Vestiging: Barneveld
  • Ervaring met: Anders

Super fantastisch

ik kan een hele review neer zetten maar ik houd het kort je word snel en goed geholpen en ze doen totaal niet moeilijk en goede uitleg bij het ophalen van de auto

• Vestiging: Heerenveen

Goedkoop huren

Goeie auto en goedkoper

• Vestiging: Eindhoven

Super goed geregeld!!

Zaterdag 24 augustus verhuisbus opgehaald, Verhuisbus was keurig en schoon Fijne stoelen Muziekje en airco aanwezig. Het huisraad paste allemaal erin. Ook makkelijk de laadlift.. De afhandeling snel geregeld..

• Vestiging: Meppel
  • Ervaring met: Bestelbus

Goede spullen voor een eerlijke prijs

Communicatie verliep goed, er werd mee gedacht en auto was in te leveren op elk tijdstip van de dag

• Vestiging: Duizel
  • Ervaring met: Bestelbus

Perfect ze accepteren geen creditcard daar moet je wel rekening mee houden

• Vestiging: Spijkenisse

Goede communicatie. Snelle service

Hele prettige snelle communicatie. Fijne bus. Ik miste een achteruitkijkspiegel. dat kan ook aan mij liggen. De bus reed super fijn. Veel ruimte.

• Vestiging: Arnhem

Zeer slechte afhandeling

Na de huurperiode bleek een sterretje in de voorruit te zitten. Onbekend wanneer dit gebeurd was. Volledige borg ingehouden zonder schade of reparatie rapport.

• Vestiging: Nijmegen
  • Ervaring met: Bestelbus

Perfect! Super makkelijk te boeken en uitstekend service

Het boekingssysteem gaat makkelijk en snel. Zeer klantvriendelijke medewerkers. En waar het om gaat… keurige bus! Kortom boekje voertuig via autohopper, er is er echt altijd een in de buurt.

• Vestiging: Mijdrecht
  • Ervaring met: Bestelbus

Prima geregeld behalve de steekwagen

Duidelijke website. Goede ontvangst en uitleg. Helaas waren de banden van de steekwagen niet goed opgepompt, dus controleer dat bij het wegrijden.

• Vestiging: Spijkenisse
  • Ervaring met: Bestelbus

Autohopper heeft de Service hoog in vaandel staan

Hartelijke ontvangst bij Autobedrijf JW. de Voogd, Vlissingen. Zeer duidelijke uitleg van de gehuurde auto. De auto een extra aantal dagen huren was zo geregeld en geen probleem. De auto was compleet, netjes en schoon en zoals omschreven Dit bedrijf is zeker aan te bevelen .

• Vestiging: Vlissingen
  • Ervaring met: Bestelbus

Ik was erg tevreden over de flexibele service, zelfs voor een reis naar het buitenland.

Ik was erg tevreden over de flexibele service en de duidelijkheid rond de voorwaarden, zelfs voor een reis naar het buitenland. Ik huurde een bestelbus om te verhuizen naar Engeland. Wij zijn op een vrijdag avond vertrokken uit Hoek van Holland en na twee dagen op zondag avond weer terug. Wij konden veel spullen in de Renaukt Master laden, en het was een genot om in te rijden.

• Vestiging: Veendam

Boogschutterstraat 1-43