een auto huren bij Autohopper was zeer ongecompliceerd en snel. Ook de verificatie van documenten ve

En auto huren bij Autohopper was zeer ongecompliceerd en snel. Ook de verificatie van documenten verliep vlot, de auto was precies zoals beschreven. Ik ben zeer tevreden over deze service en de lage prijs voor het huren van een nieuwe auto. Het retourneren verliep ook vlot, ik raad het aan omdat het de moeite waard is voor iemand die op zoek is naar een goede en goedkope service.

• Vestiging: Den Bosch
  • Ervaring met: Personenauto

Top geregeld mooie bussen en goede conditie

Prima heldere communicatie

• Vestiging: Oosterhout

Hele goede persoonlijke verhuurder

Ik heb in een keurige nieuwe auto gereden. Was erg fijn dat ik voor 15€ meer de auto de dag ervoor om 15:00 uur al op kon halen. Deze stond al klaar. Prima !!

• Vestiging: Vlissingen

Fantastisch

Een zeer vriendelijke ontvangst, het papierwerk lag al klaar en de bus stond afgetankt op ons te wachten. Het inleveren na 18.00 uur was geen probleem en de borgsom werd zeer snel terugbetaald. Echt een aanrader. En de bus reed prima, comfortabel en zeer zuinig. Ik kom zeker een keer terug.

• Vestiging: Stadskanaal
  • Ervaring met: Bestelbus

Autohopper den Helder bezorgde ons de ontspannen kilometers richting ons vakantie adres!

Autohopper den helder dacht met ons mee en kon ons een mooi aanbod doen, om onze vakantie ontspannen te beginnen en laten verlopen. We hebben heerlijke kilometers gemaakt met de Renault traffic.

• Vestiging: Den Helder
  • Ervaring met: Personenauto

Mooie, moderne, schone auto met duidelijke instructies en vriendelijke service.

Mooie, moderne, schone auto met duidelijke instructies en vriendelijke service. De lokatie is goed te vinden en je kunt makkelijk parkeren als dat nodig is.

• Vestiging: Goirle

Waar voor je geld!

Klantgericht, vriendelijk, goed product, prijs/prestatie verhouding:Onverlaanbaar! Volgende keer ga ik weer bij hun huren. Top bedrijf. Bedankt! Gr Peter PS: Ik schrijf deze review niet omdat ik dan eventueel kans maak om mijn geld terug te winnen want dit was maar 39 euro. Nee ik schrijf het o.dwt ik zo enthousiast ben over dit bedrijf.

• Vestiging: Heerenveen

Easy process

Thanks for looking after me on such short notice and for a new car! Great service, highly recommend.

• Would you recommend us? Yes
  • Expertise
  • Customer Friendliness
  • Employees
  • Communication
  • Location: Mijdrecht
  • Experience with: Passenger car

Persoonlijk contact!

Het persoonlijk contact, wat ik toch bij veel bedrijven zie is hier bij van de Wouw gelukkig nog de normaalste zaak. Erg fijn om zo persoonlijk te werk te gaan. Dit resulteerde dat ik de moeite heb genomen om de wagen netjes uit te spuiten en weer schoon en afgetankt in te hebben geleverd.

• Vestiging: Waalwijk

Gemaakte afspraak nagekomen, zo hoort het gewoon

Gemaakte afspraak nagekomen, zo hoort het gewoon

• Vestiging: Houten
  • Ervaring met: Personenauto

Hulpvaardig, goed en vriendelijk geholpen.

We hebben een hele representatieve Renault verhuisbus gehuurd. Deze werd keurig schoon, van binnen en buiten, aangeboden. Na een inspectie en duidelijke uitleg konden we op pad. We hebben totaal bijna 400 km gereden. We konden goed meekomen in het verkeer, deze verhuisbus reed comfortabel en het gebruik sprak voor zich. De laadklep was een echte uitkomst voor onze verhuisklus deze dag. Ook de royale 20 m³ laadruimte bleek een prima formaat. Wanneer we terug kijken zijn we zeer tevreden en dat allemaal bij ons om de hoek te huur.

• Vestiging: Beilen
  • Ervaring met: Bestelbus

ben goed geholpen,en alles was snel geregeld,en het was een nete auto.

• Vestiging: Voorhout

top kwaliteit

zeer goed en voortreffelijk geholpen aan de telefoon en aan de balie, auto stond klaar en was binnen en buiten zeer schoon. Dus onderweg, na een rit van 211 km de auto weer af getankt en ingeleverd. De tijd die ik had was ruim voldoende om alle dingen te doen en ruim voor tijd de auto ingeleverd. Als ik iemand zie en problemen heeft met verhuizen en of andere spullen vervoeren dan zou ik zeker Autohopper J.T van Steijn aan raden. Voor de prijs zou ik zo weer een bestelbus huren bij Autohopper het neemt heel veel stress weg en kan je onbezorgd de weg op.

• Vestiging: Voorhout
  • Ervaring met: Bestelbus

Uitstekende service, snelle bereikbaarheid en een topauto via Autohopper

Geweldige ervaring met het huren van een Toyota Corolla station wagon via Autohopper! Ik heb de auto gehuurd voor een project in Amsterdam. Juri is een topper! Later had ik ook Bram aan de lijn. Helder en goede communicatie en soms ook een grapje erbij! De auto was ruim en comfortabel, ideaal voor lange ritten met veel bagage. Autohopper was bovendien snel bereikbaar via de telefoon en gaf duidelijk aan wat er nodig was bij onzekerheden. De soepele rijervaring en zuinige motor maakten onze reis extra aangenaam. Geen gedoe met credit card, je betaalt makkelijk met je bankpas. Bedankt, Autohopper, voor de uitstekende service en betrouwbare auto. Absoluut een aanrader!

• Vestiging: Amsterdam Diemen

Goede, meedenkende service

Telefonisch had ik mijn huurauto besteld, wat erg snel ging. Ook werd er meegedacht, met de vragen die ik had. Inleveren was super makkelijk en wederom erg goed geholpen met wat andere vragen die ik had. De baliemedewerker was deskundig en gaf een luisterend oor, zodoende hij ook mee kon denken. Snel dat alles geregeld word, van de auto reserveren tot inleveren, fijne klantenservice. Mocht ik nog een keer een auto nodig hebben, reserveer ik hier graag nog een keer.

• Vestiging: Apeldoorn West
  • Ervaring met: Personenauto

Prima jong gebruikte bus, en fijn contact met personeel van Autohopper

Door de jaren heen veel auto's en bestelbussen gehuurd bij verschillende partijen. Bij Autohopper verliep hier allemaal snel, netjes en soepeltjes. Aanrader!

• Vestiging: Haarlem
  • Ervaring met: Bestelbus

Perfect geholpen. Wij hebben voor 3 weken een Renault Traffic gehuurd bij Autohopper in Venray.

• Vestiging: Venray
  • Ervaring met: Bestelbus

Met een veilig en ontspannen gevoel op vakantie

Op vakantie geweest met een prachtige Toyota Yaris cross. Met zo`n mooie goed onderhouden bijna nieuwe auto ga je toch ontspannen op vakantie de bergen in. Alleen spijtig dat hij weer ingeleverd moest worden.

• Vestiging: Enkhuizen

Perfect geregeld!

Heel fijn zo’n grote (20m3) om de hoek te kunnen huren.

• Vestiging: Velserbroek
  • Ervaring met: Bestelbus

Over autohopper in Eibergen, alleen maar goeds te melden. Fijne auto gehuurd en personeel is er klantvriendelijk en begripvol. Als ik nog geen eigen auto heb, voor de volgende keer dat ik nodig heb (december/ januari) dan zal ik zeker weer een auto bij hen gaan huren.

• Vestiging: Eibergen
  • Ervaring met: Personenauto

Heel snel en zonder weken , of maanden alles vooraf te betalen. Stellen vertrouwen in de klant

Auto voor 3 weken telefonisch gehuurd. Bevestiging binnen een paar minuten in de mail. Verder geen aanbetaling hoeven doen. Dat getuigd van vertrouwen in de klant.

• Vestiging: Hoogeveen
  • Ervaring met: Anders

Prima service en vriendelijke mensen aan de balie

Ik heb een nagenoeg nieuwe auto meegekregen en alles is volgens afspraak verlopen Een minpuntje is dat de borg a € 750.00 binnen een paar seconden was afgeschreven en dat het 3 tot 5 dagen kan duren voordat het bedrag wordt teruggestort

• Vestiging: Barneveld
  • Ervaring met: Personenauto

Veel gemak en prima service voor een passende prijs !

Voor de 4e keer een bus gehuurd voor een verhuizing. De formaliteiten duren slechts een paar minuten en ik vind het ideaal dat ik bus na 5 uur en niet- afgetankt kan terugbrengen. Goeie service en geen verrassingen!

• Vestiging: Eibergen
  • Ervaring met: Bestelbus

Flexibel, snel en betrouwbaar!

‘S ochtend bellen, meteen een auto kunnen ophalen.

• Vestiging: Zutphen
  • Ervaring met: Bestelbus

Duidelijk, snel en prettig geholpen.

• Vestiging: Vlaardingen

Boogschutterstraat 1-43