Super service en perfecte bus!

Wat een fijne service bij Autohopper. We hadden een busje gehuurd voor de verhuizing. We kregen een nieuw busje mee, heldere uitleg en nog wat extra verhuistools. Super vriendelijke en attente medewerkers. Wij weten wat ons adresje is in Rotterdam nu!!

• Vestiging: Capelle a/d IJssel

Helemaal prima.

Alles helemaal goed. Vriendelijk. Top auto. Prima prijs.

• Vestiging: Zierikzee

Goed en snel

Ik kon de bus de avond van tevoren al ophalen, had helaas het bericht te laat gezien, maar mooi dat er zo wordt gecommuniceerd. Vergeet niet 2 ID's mee te nemen wanneer je de bus gaat huren, i.v.m. verzekering benodigd.

• Vestiging: Hilvarenbeek
  • Ervaring met: Bestelbus

Goede en vriendelijke service!

Goede service betreft het aan leveren van de gehuurde auto. Alles was tiptop in orde

• Vestiging: Steenwijk

Gewoon goed geregeld

Makkelijk online gereserveerd. Bus stond klaar en was netjes. Snelle afhandeling bij het ophalen en terugbrengen. Volgende keer zeker weer hier naar toe.

• Vestiging: Epe

Dik tevreden

Telefonisch bij reserveren prettig te woord gestaan, goede uitleg, zodat ik bij het ophalen van de auto, niet voor verrassingen (borg) ben komen staan. Prettige ontvangst, samen de auto geïnspecteerd, ook hierbij geen verrassingen. Nette uitleg bij factuur, oom mbt aantal vrije kilometers. Daar waar ik weer een huurauto nodig heb, kom ik graag bij jullie terug

• Vestiging: Zaltbommel
  • Ervaring met: Bestelbus

Een fijne bus. En goed schoon. Alles goed in orde. Goed te woord gestaan en zeer netjes.

• Vestiging: Zwolle

Super goede service

We hadden de auto gehuurd voor één week. Toen bleek dat onze eigen auto sneller klaar was dan voorspelt. Konden wij de huurauto eerder terug brengen zonder extra kosten.super goede service dus.

• Vestiging: Hellevoetsluis
  • Ervaring met: Personenauto

We zijn heel tevreden met het huren van de bakwagen zijn super netjes en goed geholpen door astrid bij autohopper Gorinchem dikke aanrader

Top!!!

Alles goed geregeld !!

• Deskundigheid N.v.t.
  • Vestiging: Barendrecht

Goed!

Auto stond netjes klaar, prima uitleg van de medewerkster, auto netjes schoon en reed heel fijn!

• Ervaring met: Bestelbus

Ik kon goede en fijne afspraken met ze maken. Ik had maar voor een middag een verhuurbus nodig en dat kon fijn geregeld worden en tegen een aangepaste prijs. Top.

• Vestiging: Cuijk
  • Ervaring met: Bestelbus

Onze verhuizing liep op rolletjes, mede dank zij de enorm fijne gehuurde bakwagen.

• Vestiging: Puttershoek
  • Ervaring met: Bestelbus

Nette mensen, vriendelijk en behulpzaam. Bus keurig in orde. Volgende keer zeker weer.

• Vestiging: Dordrecht

Gewoon goed.

Ik wordt graag goed en vriendelijk geholpen en dat is wat ze hier doen. Gewoon geen opmerking wat mij te binnenschiet en daarom ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

• Deskundigheid N.v.t.
  • Vestiging: Harderwijk
  • Ervaring met: Bestelbus

Fantastisch busje en goede service

Last minute nog een 9-persoonsbusje nodig voor een weekend. Nergens meer beschikbaar maar wel bij Autohopper. Een zeer luxe net nieuw busje, die echt fantastisch reed! Ze dachten mee over het ophalen en inleveren van het busje en zijn zeer vriendelijk. Ze zullen misschien wel wat duurder zijn dan de rest, de prijs vind ik namelijk best stevig. We zullen voor onze wedstrijden nog wel vaker een busje nodig hebben, hopelijk kunnen we dan een mooie deal sluiten met Autohopper! #sponsor

• Vestiging: Drachten
  • Ervaring met: Anders

Ongeacht de reviews gaat dit gewoon als een speer en top!

Ongeacht de reviews die je leest, hadden wij echt 0 problemen, super vlot, vriendelijk en vertrouwbaar! Niks meer over te vertellen. Gewoon top!

• Vestiging: Cuijk
  • Ervaring met: Anders

Prima ervaring, snel en zonder poespas

Kort van te voren een aanvraag gedaan voor het huren van een busje voor 2 weken. Zonder problemen alles snel geregeld en ook het retourneren ging heel soepel. Ga zo door!

• Vestiging: Kampen

Gewoon goed geregel

Reserveren ging simpel en aansluitend werd ik heel vriendelijk te woord gestaan. De bus was schoon en technisch in perfecte staat. Ook de afhandeling en het terugstorten van de borg verliep vlekkeloos en vlot. Gewoon heel goed geregeld! Ik kom terug!

• Vestiging: Amersfoort
  • Ervaring met: Bestelbus

Goede service en bestelbus voor een mooie prijs

Prima bestelbus voor een goede prijs. Vriendelijke en behulpzame service. Volgende keer weer.

• Vestiging: Haarlem

Top verhuurbedrijf.

Een aanrader om een bus of auto te huren, je wordt hier erg vriendelijk geholpen. En niet duur.

• Vestiging: Meppel
  • Ervaring met: Bestelbus

Uitstekende service en goede kwaliteit bus

De communicatie met Erik verliet vlot en soepel. De bus was van alle gemakken voorzien.

• Vestiging: Drachten
  • Ervaring met: Anders

Easy. Affordable. Reliable. :)

Everything went well! Fast transaction and helpful people who answered my questions! Highly recommended. Will rent here again :)

Snel en makkelijk

Snel en makkelijk online te regelen. (Verhuis) Wagen zag er prima uit. Ophalen en inleveren gemakkelijk.

Een ontzorgde ervaring

Mijn ervaring is top, van tevoren alle benodigde documenten al opgestuurd. Op de dag van de huur, borg +huur pinnen en klaar ! Ik was na 17 uur terug en kon de sleutels gewoon in de brievenbus doen. - Niet duur -Goed geregeld -goede service

• Vestiging: Groningen

Boogschutterstraat 1-43