Prettige auto, een kia picanto, een prettige mijnheer met wie we spraken, achteraf was het zo dat we rond 40 euro moesten bijbetalen vanwege de gereden kilometers, dat was op zichzelf wel duidelijk maar we hadden hem ook zelf volgetankt bij aflevering. Alles bij elkaar was het dan toch wel wat duur maar dat hadden we kunnen weten. Extra gereden kilometers was dus niet inclusief tankbeurt.
Goede service en fijne nieuwe huurwagen enige wat als verbeterpunt als je een busje huur een achteruit rij camera en of parkeer sensoren op voertuig evt voertuig uitrusten met navigatie als standaard voor de rest was het helemaal top
Zeer nette recente bus, rijdt gemakkelijk. Ik moest even wennen aan de bediening van van de schakeling maar na goede uitleg van de garage bleek het een fluitje van een cent.
Ik had een Renault Master gehuurd voor een kleine verhuizing. De bus was zeer netjes, modern en rijk uitgerust met navigatie en caritas. De afspraken waren snel en gemakkelijk online gemaakt. De controle op schade was voor en na de huur. Zo voorkom je nare discussies achteraf. Aanrader!!!
Snel makkelijk vriendelijk.
Prima geholpen en een splinternieuwe auto meegekregen. Wij waren de eerste huurders. Bij het aftanken vond ik dat er nogal veel benzine in ging. Achteraf bleek dat de tank niet helemaal vol was toen ik de auto meekreeg. Het teveel betaalde bedrag is achteraf netjes verrekend. Prima opgelost dus!
Autohopper Utrecht Leidsche Rijn heeft een splinternieuwe auto bij mij thuis geleverd, nadat mijn auto was gestolen. 1 maand in gereden en daarna 2 maanden privé een shortlease auto gehad. Uitstekende service en adviezen van Max en zijn team. Afspraken zijn volledig nagekomen. Mijn dank daarvoor!
direct telefonisch antwoorden op een paar vragen, flexibel en directe financiële afhandeling
Ben helemaal tevreden over de auto en goede service top
Netjes en vlot geholpen. Nette bus, schoon en rijdt prima.
Midden in de verhuizing last minute ineens een busje moeten huren is volgens internet lastig omdat dat vaak van te voren geregeld moet zijn. Bij autohopper liepen we naar binnen en konden we binnen 5 minuten verder met de verhuizing. Echt een aanrader! Vriendelijke service en perfect geregeld. Dikke 10
Nette bestel-bakwagen gehuurd. Keurig te woord gestaan door de medewerkers van het autobedrijf waar ik de auto had gehuurd. Compleet met pakdekens, steekkar en verhuisdolly-tje. Jammer dat de auto geen automaat was. Voor de rest netjes en correct. Een aan te bevelen autoverhuurder!
Nog nooit een auto gehuurd fantastisch geïnformeerd
Er waren wat opstartproblemen (rondom communicatie) omdat de vestiging net gestart was. Maar dit was heel snel opgepakt en opgelost. Vriendelijke en snelle service. Nette bus (prijs-kwaliteit was goed). Ook afhandeling was snel en zorgvuldig. Ik zou zeker nog eens huren hier
Keurige ontvangst aan de receptie en een prima uitgeruste auto geleend. De prijs past prima bij dit voertuig.
Ik werd correct en vriendelijk te woord gestaan en kon de volgende dag de gewenste bus meenemen. Ik hoefde geen borg te betalen en het tonen van mijn rijbewijs was voldoende. Het was geen probleem dat er wat houtsnippers waren achtergebleven in de bus. Overigens heb ik maar zo'n 7 kilometer gereden, omdat ik de bus slechts nodig had voor het afvoeren van een verwijderde laminaatvloer. De bus was netjes, schoon en van een redelijk recent bouwjaar. Hoewel ik een VW Caddy gewend ben, was het rijden in een Renault Traffic even wennen, maar geen enkel probleem.
Mooi snel en met een glimlach wordt er gewerkt...en helemaal voel je je welkom. Flexibel vanaf het begin tot het eind mbt de huurperiode vam de auto
Ophalen en status auto was prima Auto reed prettig en het inleveren was keurig geregeld Al met al prima echter een vervelende situatie is ontstaan dat ik na 6 dagen nog steeds geen borg terug gekregen heb wat volgens een medewerker al lang al (48 uur) gebeurd had moeten worden Zit nog steeds te wachten
Had ivm werkzaamheden aan mijn auto even een autootje nodig. Kon vlot telefonisch reserveren, kreeg een leuk wagentje mee. Halen en brengen werd ook keurig afgehandeld door de vriendelijke medewerkers.
Ik was laat met reserveren, maar er werd meegedacht over een oplossing.
We huurde een aanhangwagen voor een verhuis naar Zweden. We werden snel en goed geholpen!
Vlot, meedenkend en service gericht. Dat is mijn ervaring met Autohopper-Houten. Deze autoverhuurder kan ik iedereen adviseren. M.vr.gr. Ronald Elbersen.
Bestelbus van 3m3 gereserveerd, was niet beschikbaar. Of ik genoegen nam met een 6m3 voor de zelfde prijs. Deze zou verhuurd kunnen worden voor meerdere dagen. Er werd mij de 11m3 aangeboden weer voor de prijs van de 3m3. Dit is service van de hoogste plank.
Snel en makkelijk te regelen huren zonder problemen. Ook als je iets wilt aanpassen of vergeet in te leveren doen ze hier niet moeilijk over. Al en al een uitstekend verhuur bedrijf.
Ik ben inmiddels al ruim 4 jaar klant bij Autohopper, eigenlijk sinds de overname door Louwman in 2021, en hun service blijft keer op keer uitmuntend. Vanaf het begin krijg ik altijd de ‘red carpet treatment,’ alsof ik een VIP ben. Het team is vriendelijk, professioneel en staat altijd klaar om te helpen met al mijn vragen en wensen. De auto’s zijn altijd nieuw en hebben weinig kilometers op de teller. Het huurproces verloopt soepel en probleemloos. Autohopper blijft voor mij dé keuze als het gaat om het huren van auto’s, en ik kijk ernaar uit om nog lang klant te blijven. Topservice!
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn