Afgelopen zaterdag hebben wij een piano, grofvuil en diverse huisraad verhuist met een Renault bus met laadklep. Met het erbij gehuurde pakket dekens, spanbanden en 'hondje'waren alle klussen snel geklaard. Vroeger dan verwacht konden we de bus alweer terug brengen. Een aanrader!
Nette auto ontvangen alles er op en eraan. Geen gedoe met terug brengen. zeer tevreden.
Snel terug gebeld na het reserveren via de website, en flexibel met halen en terug brengen.
Klantvriendelijk bedrijf, leveren goede betrouwbare voertuigen en geven goed advies.
Auto stond al klaar. Nette auto. Kon binnen 5 minuten wegrijden. Bij inleveren was alles ook binnen 5 minuten geregeld. Mijn fiets kon ik tijdens de huur periode bij deze vestiging in Zutphen binnen stallen.
Bus stond al mooi klaar in de ochtend, Ze belde mij een dag van te voren op dat de renault master klaar stond voor mij. Heel vriendelijk werd ik ontvangen, alles doorgenomen, rondom de bus gelopen voor eventuele schades en daarna getekend. Top bedrijf waar deze bus stond, en vriendelijke werknemers.
Toen ik een bestelbus met trekhaak zocht ben ik snel en netjes geholpen. Auto stond heel ruim op tijd klaar en was netjes schoon.
Ik heb onlangs een busje met 6m² laadruimte gehuurd, en ik ben zeer tevreden! Het hele proces van reserveren en ophalen verliep ontzettend soepel en snel; voor ik het wist, zat ik al achter het stuur. De bus reed heerlijk, met een stevige wegligging en een krachtige motor. Bovendien bood de laadruimte meer dan genoeg plek voor alles wat ik moest vervoeren. Het is duidelijk een robuuste en ruime bus, perfect voor grotere ladingen. Echt een aanrader voor wie op zoek is naar een betrouwbare huurervaring!
De medewerker heeft mij heel goed geholpen en tips gegeven. De bus was super en het verhuispakket een waardevol advies!
We hadden voor het weekend een busje gehuurd voor 9 personen. Busje zag er goed uit. Hier en daar wel wat kleinigheidjes wat netjes werd opgeschreven terwijl we samen de auto controleerde. Vervolgens kon de tocht beginnen. -aardige mensen -prima auto's -duidelijke info Als we nog een keer een busje nodig hebben gaat dat weer via autohopper.
Men denkt op een positieve manier mee met de vragen van de klant. Toppie.
Het huren van een auto is snel en goed geregeld.
Ik heb een heel fijne en goede bus gehuurd. Ik ben heel tevreden over uw bedrijf. Volgende keer kom ik weer bij u. Ria
Mooi klein vrachtwagentje een dag gehuurd, ideaal voor het verhuizen
De auto was zeer netjes. De hulpverlening bij aanvang van de huur volledig en correct. En een nette en correcte afhandeling achteraf. Verhuis materialen waren volledig en correct aanwezig en netjes. Erg tevreden!
Uitstekende ervaring met gehuurde bus bij Autohopper in Bunschoten! Ik heb onlangs een bus gehuurd bij Autohopper in Bunschoten en ben zeer tevreden over de hele ervaring. De bus was in perfecte staat – schoon, goed onderhouden en reed ontzettend soepel. Het voertuig voldeed aan al mijn verwachtingen en was ideaal voor mijn vervoersbehoeften. Daarnaast was de service bij Autohopper snel en vriendelijk. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en comfortabele huurauto. Ik zal zeker terugkomen wanneer ik weer een bus nodig heb!
Ik vond de optie van “early pick up” echt handig
Fijn contact, flexibele service, prima bus
Alles werd kort benoemd en eventueel uitgelegd,wat een erg vertrouwd gevoel gaf om er meteen in weg te kunnen rijden. Erg fijne auto en goed onderhouden. Contact tussen de huurder en verhuurder was goed door het telefonisch contact en inleveren was makkelijk.
Vanaf de reservering en de bevestiging, prima volgens afspraak . Duidelijke uitleg hulp en advies , mooie zeer nette bus , kom hier zeker terug als ik een bus nodig heb , bedankt
Aardige medewerker,fijn en goed behandeld, mooie goeie auto ,zeer goed bevallen
Top en snel geregeld
Omdat wij na een ongeval snel een auto nodig hadden hebben we autohopper winschoten benaderd. Nog dezelfde middag stond er een kia picanto met mooie opties voor ons klaar. 2 weken fijn gebruik van gemaakt.
Eenvoudig gereserveerd. Goede overdracht met aandacht voor kleine aanwezige schades. Goede wagen met klep. Schoon en alles werkt. Eenvoudig inleveren. De gestorte borg binnen een paar uur terug gestort gekregen. Vriendelijke medewerker. Kan dit bedrijf van harte aanbevelen!
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn