Ophalen bus verliep soepel, kleine aanpassingen zijn geen probleem. Grotere bus gekregen dan gereserveerd, zonder bijbetalen. Netjes alle schade aan de bus samen bekeken. Bus rijd goed met ruime opslag mogelijkheid. Voor herhaling vatbaar, een echte aanrader!! Support your local!!
Ik heb door een carriéreswitch tijdelijk geen auto gehad. Hierdoor ben ik bij Autohopper Venray uitgekomen. Ik ben per direct goed en snel geholpen door Ton, ik kan het iedereen aanraden.
Reserveren via site ging eenvoudig. Ophalen ook. Jammer alleen dat de bus geen GPS en telefoonaansluiting had.
Helemaal tevreden. Enige min puntje is dat Mesh erg ver rijden is.
Snel geregeld
Busje gehuurd. Alles naar tevredenheid verlooen. Vriendelijk bedrijf.
Keurige auto gekregen voor onze vakantie naar Frankrijk. Service was prima, fijn contact met de verhuurder.
Heel vlot alles geregeld, snelle communicatie, flexibel en fijne bus.
Vlotte hulp, eerlijk over bestaande schade, behulpzaam bij het uitleggen en prima verhuiswagen. 1 (verbeter)puntje, de mogelijkheid om een steekwagen met 6 wielen te huren, om beter de trap op te komen.
Positieve ervaring waar door de verhuizing goed is gelopen
Vlot en makkelijk online geregeld! Duidelijke voorwaarden. Ophalen en inbrengen verliep heel soepel.
Auto werd superschoon afgeleverd. Service was top! En heerlijk een aantal weken in deze auto gereden als overbrugging tot mijn lease auto binnen was.
Had even een auto nodig voor een familiebijeenkomst, eigen auto kon ik niet gebruiken, dus op internet gezocht, autohopper gevonden en dat was een prima ervaring
Snel contact gehad en meteen de huur rond gemaakt. Kijk er met plezier naar terug. Volgende keer zeker weer hier een auto huren. Bedankt
Gemakkelijk online een busje huren. Goed geholpen door vriendelijk personeel. De borg die ik moest betalen werd de volgende dag direct terug gestort. Heel tevreden over de service, ik kan dit bedrijf bij iedereen aanraden!
Zie hierboven.
Tijdens het huren van een Peugeot bus hebben wij problemen ondervonden die voorkomen hadden kunnen worden. Hierdoor hebben wij in Frankrijk en Spanje langs de weg gestaan. Lampjes (oranje moersleutel) onderweg die zijn branden, omdat de auto een onderhoudsbeurt nodig heeft. Het lampje van de bandenspanning is gaan branden (bandenspanning verschilde enorm per band), en het lampje van add bleu is onderweg gaan branden. Onderweg naar je vakantiebestemming, 40 graden, stilstaan dat wil je dit absoluut niet. Hulpdienst via Autohopper deed niets. Gaf advies de bus zo min mogelijk en voorzichtig mogelijk te gebruiken. (daar huur je geen vervoermiddel voor...) Uiteindelijk hebben we een halve dag bij een Peugeot dealer in Spanje gezeten, en zijn de meeste problemen opgelost. Wel vervelend dat je weer naar huis moet rijden met een continue brandend oranje lampje in je dashboard. conclusie; ondanks alles reed de bus, de lampjes en problemen hebben mij veel stress gegeven, bederf vakantiegenot omdat je het weekend over je vervoermiddel niet kan gebruiken. De hulpdienst van Autohopper horen je aan en adviseren je je vrouwelijkheid in te zetten als je naar een Spaanse garage gaat. Geen hulp bij afspraak maken, of bij taalbarrière in het buitenland. Bij de bus zit geen onderhoudsboekje, zodat we onderweg ook niet even konden kijken wat er nu aan de hand was. Geen compensatie van autohopper gekregen.
Plotseling een auto nodig. Dit was geen probleem en snel een auto kunnen ophalen. Top!
Prima en nieuwe auto gehuurd voor een rit naar Middelburg, ietwat schade gereden en dit gemeld. Naar tevredenheid afgehandeld, dank!
makkelijk telefonisch contact gekregen en tijdstip van ophalen aan kunnen passen.. Ik werd ook nog op de hoogte gebracht via mijn watsapp. erg prettig geregeld allemaal.
Reserveren was makkelijk, vrachtwagentje reed prima. Cabine en laadruimte waren netjes. Onhandig dat je na 18 u de sleutels niet kan inleveren maar de volgende ochtend vroeg daar apart voor langs moet gaan.
helemaal top, bereikbare ophaallocatie, goede service, nette bestelwagen :)
Een auto gehuurd voor de vakantie na Kroatië, alles was snel en netjes geregeld. Super handig! En voor een goede prijs. Zeer vriendelijke mensen.
We hebben de bakwagen met laadklep gehuurd voor een dag verhuizen. Alles ging goed, mede door de vlotte service van Niels van Staveren. ‘s Ochtends stipt 8:00 uur ophalen, korte uitleg en aan de slag. We liepen iets uit, maar konden zonder problemen de auto iets na sluitingstijd terugbrengen en de sleutels in de kluis achterlaten. Volgende ochtend snelle bevestiging per mail gehad. De laadklep was echt perfect voor de grote en zware zaken als wasmachine, kasten en eettafel. Voor de volgende klus denken we graag weer aan het huren van de bakwagen bij Niels.
Duidelijke uitleg en een fijne auto.
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn