Ruime verhuiswagen

Een verhuiswagen gehuurd, voldoende ruimte, handig dat je een steekwagen er direct bij kunt huren. Vlotte afhandeling bij ophalen en terug kunnen brengen toen we klaar waren aan het einde van de dag.

• Vestiging: Drachten
  • Ervaring met: Anders

Super…perfect

Even bevor I rented a car and I just walked in the office for information the person was helpful, friendly and showed me my options. When I picked up the car it was professional and excellent organized. The car was in perfect condition and when I had a question they answered with patience. Bas answered even on a Sunday my question via WhatsApp. I returned the car and the next day I had my deposit back the next day on my account. All in all excellent and for sure recommend. I was so happy that I reserved again a Busse for the following week.

• Vestiging: Hilversum
  • Ervaring met: Bestelbus

Soepele en vriendelijke afwikkeling van autoafgifte en inlevering

Zeer relaxte sfeer en prettig contact. Klantvriendelijk en flexibel .

• Vestiging: De Bilt
  • Ervaring met: Personenauto

Prima auto alles goed geregeld

Zowel het reserveren, het ophalen en het inleveren ging super makkelijk. Kreeg een mooie nieuwe auto mee, helemaal top.

• Vestiging: Nootdorp - Pijnacker

Wat een service!

Ik ben echt heel goed geholpen bij AutoHopper Apeldoorn. Vriendelijk, meedenkend, snel.

• Vestiging: Apeldoorn Noord
  • Ervaring met: Bestelbus

Top en vlot geholpen. Fijne auto meegehad.

Top en vlot geholpen. Fijne auto meegehad.

• Vestiging: Zaltbommel
  • Ervaring met: Personenauto

Mijn ervaring met Autohopper was uitstekend; de reservering was eenvoudig, de auto in topstaat en de

Ik ben zeer tevreden met de service van Autohopper. De auto was in uitstekende staat en de medewerkers van Autohopper waren zeer vriendelijk.

• Vestiging: Tilburg
  • Ervaring met: Bestelbus

Nieuwe & moderne auto, super service, makkelijk en snel contact. Aanrader!

Voor onze vakantie van 3 weken ben ik bij Autohopper Amersfoort binnen gelopen. We wonen om de hoek. Ik werd vriendelijk en snel geholpen door Niels. We kregen een spiksplinternieuwe Huyundai i30, met trekhaak, en alles erop en eraan. Het ophalen, papierwerk, en afhandeling bij inlevering ging allemaal heel soepel en vriendelijk. Een volgende keer klop ik zeker weer aan bij Autohopper.

• Vestiging: Amersfoort
  • Ervaring met: Personenauto

Deskundig en plezierig geholpen bij het huren van een personenauto.

Spontaan aangebeld voor informatie van het huren van een auto voor Spaanse familie/vakantiegangers. Op plezierige wijze te woord gestaan. Zoals afgesproken stond de auto de volgende dag gereed. Goede uitleg gekregen. Zelfs navigatiesysteem in Spaanse taal aangepast. Ook bij inlevering correct en buitengewoon plezierig geholpen. Zeer zeker een aanrader om in de toekomst nog eens een auto te huren. Afwikkeling van de borg binnen 24 uur. Chapeau.

• Vestiging: Capelle a/d IJssel
  • Ervaring met: Personenauto

Goede service voor een goede prijs

Vooraf had ik een vraag over de grootte van de auto, dus belde ik naar de vestiging en de service ging zelfs zover dat de auto werd opgemeten. Ook bij het ophalen en terugbrengen werd ik snel en goed geholpen. De auto zelf was prima in orde en goed schoon. Echt een aanrader!

• Vestiging: Nootdorp - Pijnacker

Fantastisch

Hele aardige meedenkende mensen superrrrrrr!!!

• Vestiging: Ridderkerk
  • Ervaring met: Bestelbus

Goede service en een mooie duidelijke site

Ik werd bij het ophalen van de auto snel, vriendelijk en goed geholpen. Goede uitleg van de auto.

• Vestiging: Medemblik
  • Ervaring met: Personenauto

Auto gehuurd voor een midweek rondtouren in Noord-Limburg. We kregen een vrij nieuwe Hyundai I10 mee. Goede service en erg klantvriendelijk. De borg werd netjes teruggestort. Zeer tevreden en we raden Autohopper Venray dan ook aan.

• Vestiging: Venray
  • Ervaring met: Personenauto

Gewoon goed. Afspraak is afspraak.

Fijn gevoel overgehouden aan deze mensen.

• Vestiging: Berkel en Rodenrijs
  • Ervaring met: Bestelbus

Top geregeld en moderne bus

Bij Autohopper Arnhem een verhuisbus gehuurd. Prima geregeld allemaal en een nette vrijwel nieuwe bus. Het formaat bus dat we aangevraagd hadden was niet beschikbaar dus we kregen een grotere mee voor hetzelfde geld. Even aftanken bij het tankstation voor de deur waar je ook de sleutel weer in kunt leveren. Geen gedoe dus, zo hoort het te gaan als je een auto/busje huurt.

• Vestiging: Arnhem

Geweeeeldig

Vlak voor onze vakantie ging onze auto kapot. Bij toenink in lochem aangeklopt of er nog een auto te huur was voor 2 weken Dit was geen enkel probleem . Een opel.mokka mee gehad . 1 woord geweldig. Keurig geholpen. Goede uitleg. Ook prijskwaliteit is perfect. Een zorgeloze vakantie gehad.

• Vestiging: Lochem

Fijne schone auto

De auto was fijn en erg schoon! Ik ben ook goed geholpen door de medewerkers bij de autohopper Zwolle.

• Vestiging: Zwolle

Top geregeld!

Vriendelijke geholpen en goed meegedacht naar een passende oplossing. Auto was schoon en netjes afgeleverd.

• Vestiging: Zwolle
  • Ervaring met: Personenauto

Goede service en een goede, nette auto

Een KIA Picanto (1923) gehuurd. De auto stuurt goed, de (3 cilinder) motor maakt niet te veel lawaai, het is bij 100 Km/h goed mogelijk met elkaar te praten. De motor met 73KW levert een goede prestatie en het benzineverbruik was ca. 4,5 L / 100 Km, er is voornamelijk met een snelheid van 100 Km/h gereden. Ook binnenwegen met verkeersdrempels waren goed te doen, drempels wel met een gepaste snelheid, maar voor een auto van dit formaat was deze snelheid hoger dan bij andere auto's van merken en de zelfde afmeting. De auto was schoon en de stoelen waren (voor ons) goed! De in en uitstap was voor ons (lengte 1,84m en 1,64m) goed! De ruimte voor de voor passagiers is ook goed. De bagageruimte is voor deze kleinere auto niet slecht.

• Vestiging: Wageningen
  • Ervaring met: Personenauto

Ik heb geen twijfels waar ik de volgende keer een bus huur

Aanvraag geplaats voor de vestiging Etten-Leur. Daar was geen bus meer beschikbaar dus doorverwezen naar Breda. Vriendelijke uitleg en daarna op bad. Een vrij nieuwe en schone bus. De huur was optimaal voor mij. Perfect voor een verhuizing. Ik twijfel dus niet meer als ik nog een keer een bus nodig heb.

• Vestiging: Breda
  • Ervaring met: Bestelbus

Goed bedrijf, nette auto’s.

Twee keer gehuurd bij auto hopper, meedenkend, vriendelijke mensen en nette auto’s.

• Vestiging: Zierikzee
  • Ervaring met: Anders

Goeie service prima bus!

Goed ontvangst, uitleg en vriendelijk personeel

• Vestiging: Beilen

snel en goed geregeld

Aardige mensen, snel alle administratieve zaken geregeld, veel ruimte om te parkeren bij terugbrengen. Ook heel blij dat ik de bus wat eerder mocht komen ophalen.

• Vestiging: Huizen

Kan het iedereen aanraden

Denken met je mee, snel geregeld.

• Vestiging: Ulft
  • Ervaring met: Bestelbus

Zoals gewoonlijk een hele goeie service, kijkt eventuele schade van voertuig na voordat je hem meekrijgt. Zorgt dat alles geregeld is, altijd vriendelijk. Ik zal het zeker vaker doen en is absoluut een aanrader!!

• Vestiging: Zoetermeer

Boogschutterstraat 1-43