Geweldige service, goede keuze uit verschillende auto's

Goede klantenservice, staan je snel te woord en denken super mee met wat je nodig hebt. Auto stond op tijd klaar en was keurig in orde.

• Deskundigheid N.v.t.
  • Vestiging: Werkendam
  • Ervaring met: Personenauto

Prima bestelbus en klantvriendelijk geholpen

Twijfelde over de grootte van de bestelbus, maar prima geholpen door de medewerker en bood zelfs aan dat als ik de bus kwam halen ik ook nog een andere kon kiezen. De bestelbus zag er netjes uit, had airco en navigatie en reed prima. Nadeel vond ik dat je geen halve dag kon huren.

• Ervaring met: Bestelbus

Duidelijk correct en vriendelijk.

Vriendelijk geholpen door een jonge dame, duidelijke uitleg. De borg is direct teruggestort, top!

• Vestiging: Cuijk
  • Ervaring met: Anders

Behulpzaam en snel

Duidelijk behulpzaam en snel service

• Vestiging: Harderwijk

Fantastische service!

Vanaf de aanmelding tot inlevering trof ik een zeer verzorgde service, persoonlijk, vlotte afhandeling, gastvrij en deskundig. Fijn om me op een andere plek in de buurt op te halen en bij inleveren van de auto weer terug te brengen. Zeer aanbevolen!

• Ervaring met: Personenauto

Vriendelijk personeel en goede auto

• Vestiging: Assen
  • Ervaring met: Personenauto

Fijne auto en zeer klantvriendelijk !

Voor 4 daagjes een auto’s gehuurd. Ik ben zeer tevreden over de service. Auto wordt netjes geleverd, medewerkers zijn zeer vriendelijk (in Nijmegen, elders helaas geen ervaring) en auto doet wat ie moet doen. Kortom zeker een aanrader !

• Vestiging: Nijmegen
  • Ervaring met: Personenauto

Goede service en super auto erg schoon ook.

De service was goed erg vriendelijk en enorm snel, de auto was schoon en erg nieuw. Vracht de auto een dag te laat terug en dit was geen probleem. Al met al een top ervaring

• Vestiging: Emmeloord
  • Ervaring met: Personenauto

Zeer aan te raden verhuurbedrijf

Vrij last minute heb ik besloten een auto te huren voor mijn vakantie naar Frankrijk. Binnen 45 minuten na mijn aanvraag op maandag 15 juli ontving ik de bevestiging van de reservering van mijn huurauto. Het proces van invullen van de benodigde administratie liep zeer soepel en ontspannen. Samen hebben we de auto gecontroleerd en heb ik enige dingen duidelijk uitgelegd gekregen. Tijdens mijn vakantie heb ik per mail gevraagd of ik de auto een dag langer kon huren en ook deze bevestiging ontving ik binnen 'no time'.

• Vestiging: Bunnik
  • Ervaring met: Personenauto

Uitstekend bedrijf om een bus te huren

We hadden een bus nodig om het grofvuil weg te brengen naar de RAD HW. We werden goed geholpen en konden snel een bus voor de hele dag huren voor een goede prijs. Goedkoper dan andere autoverhuurbedrijven in de buurt. Zeker een aanrader.

• Vestiging: Puttershoek
  • Ervaring met: Bestelbus

Tja. Kan geen slechte woorden vinden

Vooraf reserveren is perfect gelukt. De offerte voor 10dagen een 6pers. En vracht was pruma coor elkaar. Op de tijd vab ophalen waz alles al geregeld. Terugbrengen ging ook prima. Sleutels door de brievenbus en klaar. Na een daf kwam mn borg ook terug. Ik heb wel ff gebeld om een pluim te geven en dd goude autokeuze!

• Deskundigheid N.v.t.
  • Vestiging: Nieuw-Vennep

Top service

Snel geregeld, er wordt snel gereageerd op vragen, onze terugbreng tijd is een paar keer veranderd (door ons) wat geen probleem was en heel flexibel op werd gereageerd. Kom zeker terug als we nog eens een auto nodig hebben.

• Vestiging: Medemblik
  • Ervaring met: Personenauto

Geen gedoe, duidelijk en makkelijk geregeld!

De bak die ik nodig had was beschikbaar, zelfs op korte termijn (2 dagen later vanaf boeken). Locatie was makkelijk te vinden. Registratie ging vlotjes, uitleg van de bak en klep was heel duidelijk en vriendelijk.

• Vestiging: Zevenaar
  • Ervaring met: Bestelbus

Keurig geholpen door deskundig personeel.

Keurig geholpen door een dame die tijdens haar vakantie toch ruim de tijd nam om uitleg te geven over het gebruik van de Renault G20 met laadklep en duidelijk aangaf welke schades er al op zaten. Auto 2 dagen gebruikt. Bij de eindcontrole was de dame al opgevallen dat we de laadbak hadden uitgeveegd en de cabinematten hadden uitgeklopt. Volgende dag het geld van de borg alweer op mijn rekening teruggestort gekregen. Prima geregeld. Zo hoort het.

• Vestiging: Veghel

Geweldige verhuurbus

Wat normaal 3 dagen had geduurd, lukte nu in een dag. Wat een ruimte, en geen getrek en gesleep met een net. Echt een aanrader.

• Vestiging: Winschoten
  • Ervaring met: Anders

Makkelijk geregeld, prima auto.

Door het kapotgaan van onze auto op vakantie moesten we een tijdelijke auto vinden om terug te komen naar huis. Via Autohopper makkelijk een auto gehuurd die groot genoeg was voor 5 mensen, 1 hond en een berg bagage.

• Vestiging: Breda
  • Ervaring met: Personenauto

Goede service en fantastische auto

We hadden onverwacht geen vervoer voor onze vakantie. Autohopper had een geweldige auto ter beschikking om te huren. De auto was heel net en reed fijn. De service door Autohopper Nijmegen was heel prettig. Er werd goed met ons meegedacht en alles was naar wens en volgens afspraak.

• Vestiging: Nijmegen

Fijne, lieve mensen

Dit zijn ondernemers met het hart op de goede plaats. Zakelijk...maar doch redelijk. En altijd open voor een gezellig praatje.

• Vestiging: Druten
  • Ervaring met: Bestelbus

Top service en zeer nette voertuigen

2e keer dat ik hier een verhuisbus met laadklep huur. Na vorige keer hoefde ik niet eens een ander te overwegen. Vlotte service en goed onderhouden en nette wagens. Ondanks dat ik zelf een fout had gemaakt met de datum bij de reservering deden ze niet moeilijk en werd het keurig geregeld.

• Vestiging: Heerenveen
  • Ervaring met: Bestelbus

Wat een fijn bedrijf met fijne medewerkers

Zeer vriendelijk geholpen, er wordt meegedacht, er is tijd voor je en de kwaliteit is top. Het hoeft even niet maar ik zou zo weer een busje huren, al is het maar voor deze ervaring.

• Ervaring met: Bestelbus

Een ontspannen en vriendelijke service en puik materiaal.

Vanaf het moment dat ik via internet mijn reservering had gedaan werd ik de volgende dag al terug gebeld met een wijziging van auto (diesel ipv electrisch) en dat kwam goed uit omdat ik naar N-Frankrijk moest en daar zijn nog niet al te veel laadpalen. De Renault G11 was splinternieuw dus dat was geen probleem met rijden. Wel een dingetje was dat doordat het plankenrek aan de zijkanten van het interieur (laadruimte) net te los of te lang was bij elke oneffenheid in de weg er steeds een enorme klap tegen het ijzer gaf: dus effe schrikken. Bij terugkomst daar een opmerking over gemaakt en dat werd direkt opgepikt met een verklaring en opmerking dat daar aan gewerkt wordt.

• Vestiging: Bunnik
  • Ervaring met: Bestelbus

Perfecte service en prima prijs kwaliteit verhouding

Alles netjes en duidelijk volgens afspraak

• Vestiging: Heerenveen
  • Ervaring met: Bestelbus

Gemakkelijk en snel een bestelbus tot mijn beschikking

Ik heb op gemakkelijke wijze een bestelbus kunnen regelen via de site. Ophalen ging super easy en terugbrengen idem.

• Vestiging: Amersfoort
  • Ervaring met: Bestelbus

Makkelijk en snel geregeld!

Het juiste adres als je snel op zoek bent naar een auto om te huren. Voordelig in prijs en een top service, echt een aanrader!

• Vestiging: Dordrecht

Gewledig

Goede service bij aankomst. Aardige dame gaf uitleg. Auto reed prima

• Vestiging: Rotterdam

Boogschutterstraat 1-43