Snel een bus kunnen huren tegen zeer scherp tarief

Afgelopen vrijdag een bus gehuurd om te verhuizen. Na de aanvraag op dezelfde dag van huren, al snel contact gelegd door de medewerker. Ook de uitgifte was duidelijk en goed. Heel erg bedankt!

• Vestiging: Apeldoorn Noord

Zeer goede sevice

İk heb voor verhuizing bestelwagen gehuurd. Top service , de km wat extra gemaakt was niet eens in rekening gebracht, het was niet te veel maar toch wel een service dit geef toch lekker gevoel. Zeker aanraden. Bedankt het team van auto hopper.

• Vestiging: Hoofddorp
  • Ervaring met: Bestelbus

Mijn volgende auto huur ik weer bij Autohopper

Zeer vriendelijk personeel, goed geholpen vlotte afhandeling

• Vestiging: Nieuw-Vennep
  • Ervaring met: Personenauto

Goede ervaring voor de prijs

De auto was niet de beste, maar het geld waard. Zou functies zoals parkeersensoren/camera's op prijs hebben gesteld

• Vestiging: Etten-Leur
  • Ervaring met: Anders

Goede service en kwaliteitsbakwagen

Super in de communicatie van tevoren, en erg klantvriendelijk bij het ophalen van de sleutels. Een paar spanbandjes extra bij het verhuispakket was ook geen enkel probleem. De bakwagen reed erg goed, en er paste veel in, en het inleveren was ook geen enkel probleem. Sleutel door de brievenbus (ingeleverd in het weekend) en op maandagochtend al de verrekening gekregen. Al met al een top-ervaring!

• Vestiging: Ede Centrum
  • Ervaring met: Bestelbus

Supermakkelijk geregeld en vriendelijk geholpen

We hadden lastminute een verhuiswagen nodig en dit was de ideale uitkomst voor ons. We kregen snel reactie en flexibele hulp. Hele vriendelijke ontvangst in de ochtend en de bus was supernetjes. Wij zijn erg tevreden!

• Vestiging: Wageningen
  • Ervaring met: Bestelbus

Super vriendelijk Hagel nieuwe auto Super prijs!!! Ik ga er vaker heen. Mannen bedankt voor alles Mvg Jos Zaltbommel

• Vestiging: Zaltbommel
  • Ervaring met: Personenauto

Vlot en makkelijk geregeld.

Prima auto, veel ruimte, lekker gereden, Alles werkte prima. Vlotte afhandeling.

• Vestiging: Heerenveen

No nonsense verhuur

Vriendelijk personeel en denkt in oplossingen.

• Vestiging: Nijmegen

Schone, mooie auto.

De auto was zo goed als nieuw. Reed fantastisch. Enige nadeel was dat het onderhoudslampje ging branden toen we in Kroatië waren. Fijne communicatie. Over het algemeen heel tevreden.

• Vestiging: Gulpen-Wittem
  • Ervaring met: Personenauto

Top service en altijd goed geholpen.

• Vestiging: Gorinchem

Maakt verwachtingen waar

Goede en schone bus. Groot genoeg om in een keer te verhuizen. Borg is snel terugbetaald. Een achteruitrijcamera ontbreekt en zou de score nog beter gemaakt hebben.

• Vestiging: Weert

Snelle en vriendelijke service

Fijne, snelle en vriendelijke service. Zonder gedoe een fijne betrouwbare bus geregeld

• Vestiging: Gulpen-Wittem

Goed geregeld en flexibel

Ik had op korte termijn een bus nodig, dit was geen probleem. Ook ophalen en inleveren buiten openingstijden was geen punt.

• Vestiging: Alphen ad Rijn
  • Ervaring met: Bestelbus

Goede service en top bus!

Voor mijn verhuizing had ik een busje nodig. Bij de vestiging in Honselersdijk heb ik een Renault Master van 11m3 gehuurd. Dat was een hele mooie wagen en hij reed als een zonnetje. Hij was van alle gemakken voorzien, makkelijke te bedienen en begrijpen navigatie en een achteruitrijcamera. Dus helemaal top. Tijdens het inladen had ik natuurlijk meer snapbanden nodig dan ik zelf mee had genomen. Nou bleek er ook nog een hele bunder spanbanden in de bus te liggen. Mijn dag kon niet meer stuk. Dus kortom, goed, vriendelijk, lekker makkelijk. 5 sterren!

• Vestiging: Honselersdijk
  • Ervaring met: Bestelbus

Alles is snel en goed geregeld

• Vestiging: Sneek
  • Ervaring met: Personenauto

Gemoedelijk en precies wat je wil!

De ontvangst onder het genot van een bak koffie was al goed. Nadat de contracten opgemaakt waren en ondertekend een rondje om de bus gedaan, om vervolgens uitleg te krijgen hoe deze werkt. De bus zelf was echt fantastisch. Dankzij deze bakwagen konden we in no-time verhuizen. Al met al, top service en een top bus!

• Vestiging: Tilburg
  • Ervaring met: Bestelbus

Nette en schone bus, top service.

• Vestiging: Middelharnis
  • Ervaring met: Bestelbus

Zo zou het eigenlijk overal moeten zijn.

Omdat ik niet elke dag een bus huur ben ik eerst een keer langs geweest om me te laten informeren en daarna om de bus te huren. Beide keren werd ik zeer vriendelijk en deskundig te woord gestaan. Moest iets wegbrengen naar het noorden van de provincie Groningen. De ringweg bij Groningen zit al weken dicht en op de gekozen omweg kwam ik ook nog eens een afgesloten oprit tegen. Ik heb dus eigenlijk de hele Groningse kust gevolgd. Maar de gehuurde Renault Trafic rijdt bijna zo vlot als een personenauto (joewel een achteruitrijcamera een goede optie zou zijn). Al met al ruim 500km gereden en laat in de avond zo fris als een hoentje weer uitgestapt. En de volgende morgen zat de eindafrekening al in mijn Inbox vóór ik aan de koffie ging.

• Vestiging: De Bilt

Prima bus

In onze eigen auto paste het schilderij dat wij naar onze dochter moesten brengen niet, dus eentje gehuurd waar het wel in paste.

• Vestiging: Weert

top, meedenkend en vriendelijk

meedenken, u gaat verhuizen misschien een steekwagen (ook voor trappen). konden de auto eerder ophalen de avond ervoor laden en morgens vroeg gaan rijden. en het was een nieuwe schone auto dat is ook wat waard

• Vestiging: Beesd

Super geregeld

Heldere afspraak en goede service.

• Vestiging: Baarn

Fijne ervaring

Alleen positieve woorden. Reservatie via internet ging vlot. Duidelijke informatie. Ophalen en afleveren net zo. Vriendelijk en behulpzaam. Kortom: zoals je het graag hebt.

• Vestiging: Winschoten

Binnen no time geregeld!

Het huren ging super snel online, en ook telefonisch contact verliep zonder problemen. Zeer aardige mensen ook

• Vestiging: Gorinchem
  • Ervaring met: Anders

Mijn nummer 1 autoverhuurder

Vriendelijk, luisterd naar de wensen van de.klant, reageren vlot, modern wagenpark. Top.

• Vestiging: Meppel

Boogschutterstraat 1-43