Vlot geregeld
Het is was super snel geregeld en klant vriendelijk. Er was veel flexibiliteit in het regelen.
Echt een hele fijne auto. Die stond ook al klaar met de gereserveerde steekwagen.
Prettig
Ik ging naar Autohopper om een busje te huren. Er moest een kast met een bepaalde afmeting in vervoerd worden. De hulpvaardige medewerker van Autohopper ging direct met een meetlint aan de gang om de laadruimte op te meten om zo het juiste busje te kunnen adviseren. Was heel erg fijn en goed geregeld. Bedankt!!
We waren blij met deze auto. Konden in 1 keer alles meenemen wat een hoop tijd scheelt. Ook de laadklep wat naar beneden kan scheelt een hoop til werk. Kortom volgende keer weer gebruik maken van autohopper.
Een goede ervaring en dat voor de eerste keer in de toekomst zal ik zeker weer een auto bij deze firma huren het is grote klasse Autohopper
Het personeel is vriendelijk en makkelijk. Auto was fijn om in te rijden. Geen problemen gehad. Ga zeker nog een keer hier huren als ik een auto nodig heb.
Heel tevreden over de service bij autohopper Beesd! De communicatie was heel goed en de prijs ook. Al met al super geholpen!
Voor mijn verhuizing een bakwagen gehuurd. Met 2 ritjes was de hele inboedel over. Bij het ophalen werden keurig alle bestaande schades doorgelopen en we konden de wagen terug brengen op elk gewenst moment (binnen de huurperiode) en de sleutels door de brievenbus doen. Ideaal! Ook op vragen vooraf per e-mail kreeg ik snelle en duidelijke reacties.
Telefonisch gereserveerd en uiterst behulpzaam, snel en vriendelijk geholpen. Goede,transoarante voorwaarden en tarieven. Zeer tevreden.
Zeer vriendelijk medewerkers. En totaal niet mogelijk
Het komt weleens voor dat je zonder auto zit, de mogelijkheid is een auto huren bij een autohuurbedrijf, in mijn geval bij Willekes te Tiel Ik werd zeer vriendelijk geholpen, de inspectie van de auto was de bediening en ook als ik vragen had. Vriendelijkheid kent geen grenzen, ook de administratie liep zeer correct. Top bedrijf
De auto rijdt zuinig en is zo ruim als hij belooft. Achteruitrijcamera: fantastisch. De navigatie is even wennen, maar werkt goed (helaas zonder actualisering bij verkeersdrukte). Persoonlijk stoorden wij ons aan alle waarschuwingsgeluiden: zelfs bij één km boven de maximumsnelheid start hij bijvoorbeeld al met mopperen. Dat is vast aan te passen, maar daarvoor hebben wij hem niet lang genoeg gebruikt. Verder geen klachten.
Wanneer ik een auto wil huren, kom ik zeker terug! Ik zal jullie aanraden bij vrienden en kennissen!
Gister een bestelbus gereserveerd via de site en vandaag kon ik hier al gebruik van maken. Ik zou het busje in de middag ophalen, maar ik was in de ochtend al helemaal klaar. Even een belletje en ik kon het busje direct op komen halen. Busje zal er netjes uit en de borg werd direct na gebruik terug gestort.
Het online reserveren ging soepel: geen onnodige vragen. Bij het ophalen van de bus werd ik enthousiast geholpen en stapte na een kleine 10 minuten in een nieuwe bus. Ook het inleveren ging vlot en na 5 minuten kon ik al weer door met mijn eigen zaken.
Heel erg vriendelijk geholpen, nog gebeld om te vragen of ik de auto langer kon huren en dat was geen probleem. Voor een volgende keer zal ik hier zeker weer een auto huren .
Erik gebeld na sluitingstijd. Onze auto had geen koppeling meer en we hadden de volgende dag gelijk een auto nodig. Erik heeft ons direct geholpen. Topservice.
Klein busje aangevraagd, bleek helaas niet beschikbaar. Kreeg groter bus mee maar met dezelfde kosten als de kleine bus. Snel ophalen en ook weer inleveren.
Ik kan zonder enig probleem mij reservering van een bakwagen 2 dagen van te voren enkele dagen verplaatsen wegens een uitgestelde verhuizing, super bedankt hiervoor! Ik tref een goed verzorgde bakwagen aan, die er rondom netjes uitziet, het rijden er mee is echt een makkie, mede dankzij de enorme spiegels aan beide zijden. Even goed in de gaten houden dat je naar rechts toe flink breed bent, de spiegels helpen dit goed in de gaten te houden. Even wennen aan de schielijke koppeling, maar dat schijnen alle vrachtautootjes te hebben. De laadklep doet het super, de bediening snap zelfs ik!!
Afgelopen week een 6-persoonsbusje gehuurd. Mijn eigen auto veilig kunnen parkeren en de bus kunnen ruilen tijdens gesloten kantooruren. Heel fijn!
Makkelijk om Een auto te reserveren, vriendelijk in omgang. Snel geregeld.
Alles prima geregeld, knappe auto en alle afspraken nagekomen.
Een bestelbus gehuurd voor 1 dag voor het verhuizen van spullen. Voor een vriendelijke prijs prima kwaliteit bus. Alles soepeltjes verlopen dus de duimen gaan omhoog voor dit bedrijf!
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn