Keurige auto, keurige behandeling.

Prima.

• Vestiging: Baarn
  • Ervaring met: Personenauto

mijn vervoersprobleem van A naar B makkelijk opgelost!

eenvoudig te reserveren, auto stond klaar en wegrijden maar.. ook het inleveren is zo heel makkelijk als je 's avonds wat later de wagen weer inleverd

• Vestiging: Drachten

Uitstekend!

Ik heb op zondag online een bus gereserveerd voor de maandag. Maandagochtend heb ik om acht uur de reservering telefonisch veranderd in een grotere bus en om half negen stond de bus klaar! Chapeau!

• Vestiging: Puttershoek
  • Ervaring met: Bestelbus

Top verhuizing met deze wagen

De bus stond op de gereserveerde tijd klaar. Het optrekken ging goed, deze auto heeft een fijn vermogen. Daarnaast heeft hij een laadklep die makkelijk te bedienen was en een zeer ruime laadruimte, wat het verhuizen vergemakkelijkte. We waren spanbanden vergeten, die kregen we erbij van de verhuurder. Verder was verlengen mogelijk toen bleek dat we de wagen een extra dag nodig hadden. Enige minpunt: de wagen was niet netjes uitgeruimd toen we hem kregen. We vonden onder andere eetwaren en pakbonnen van vorige huurders.

• Deskundigheid N.v.t.
  • Vestiging: Huizen

Eenvoudig, snel en persoonlijk

Goede ervaring gehad. Geen problemen.

• Vestiging: Brunssum

Netjes en makkelijk huren

Ben echt tevreden, leuke en mooie auto,auto.Je weet waar je aan toe ben kwa prijs.

• Vestiging: De Bilt

Prima & vriendelijke service

Gewoon goed, zoals het hoort

• Vestiging: Doetinchem

Prima service - fijn personeel

Prima service - fijn personeel

• Vestiging: Eindhoven

Snelle en vriendelijke ondersteuning

Auto reed prima.

• Vestiging: Utrecht
  • Ervaring met: Bestelbus

Prima bus service kan beter

Ophalen was prima, terugbrengen was rond 5 uur, ik moest nog even wat uitladen voor de deur, de medewerkers zijn zonder iets te zeggen naar huis gegaan, niet heel klantgericht. Verder heb ik geen mail gehad dat jullie de bus ontvangen hebben, iets wat ik wel altijd kreeg bij andere verhuurders.

• Deskundigheid N.v.t.
  • Vestiging: Eindhoven

Alles perfect geregeld!

Bus (met laadbak) stond keurig klaar. Had een reservering met een steekwagen. Helaas waren ze vergeten die mee te geven. Daar moest ik dus speciaal voor terugrijden, maar dit hebben ze netjes verrekend met de extra gereden kilometers. Netjes! Helaas was de wagen aan de buitenzijde door mijn gebruik vuil (modder) geworden vanwege de vele agrarische werkzaamheden hier in de omgeving. Daar had men alle begrip voor en deed men niet moeilijk over. Aanrader!

• Vestiging: Zaltbommel

Prima geregeld!

Gelukkig hadden ze een verhuiswagen met laadklep beschikbaar. Avis kon door defecte laadklep wagen op het laatste moment niet leveren. Erg netjes van Avismedewerker om bij concollega Autohopper wagen vast te leggen en niet onbelanrijk, het was goedkoper (€1,- ). Met Avis had ik afgesproken de wagen op te halen in Amsterdam en terug te brengen in Den Haag. Autohopper heeft die service niet, maar waren welwillend en ik mocht de wagen achterlaten bij Avis Den Haag. Een Avis medewerker bracht de wagen terug naar Amsterdam. Al met al erg prettig geregeld. Terecht werden er extra kosten in rekening gebracht voor overschrijding 100 km grens, verbruik brandstof, kosten aftanken.

• Vestiging: Amsterdam Diemen
  • Ervaring met: Anders

Bedrijf met kwaliteit en betrouwbaarheid.

Als je binnen komt bij aitohopper straalt het bedrijf meteen betrouwbaarheid uit. Medewerkers zeer beleeft en geven duidelijk de informatie welke de klant nodig heeft. Je merkt dat zij hart voor hun bedrijf en de klanten hebben.

• Vestiging: Haarlem

Goede en snelle service

• Vestiging: Nijmegen

Snelle en goede service

Ik belde om 09u, om 10u kon ik het busje ophalen en om 12u netjes weer ingeleverd! Top geregeld op zo’n korte termijn

• Vestiging: Amersfoort

Goede en schone bakwagen

Voor beurzen huren wij bakwagens. De bakwagens van Autohopper zijn altijd schoon, zo blijven onze spullen netjes.

• Vestiging: Baarn
  • Ervaring met: Bestelbus

Zelfs op zondag verhuisbus gehuurd

Wij hebben een hele fijne ervaring gehad met autohopper. We konden op zondag 8u 's ochtends de verhuisbus ophalen. Hoe we de bus moesten gebruiken werd duidelijk uitgelegd en we konden hem zo meenemen. De bus was ook echt ruim genoeg en rijdt fijn. Enige nadeel was dat er geen piepjes zijn als je achteruit rijdt dus daar moet je even goed op letten.

• Vestiging: Nijmegen

Goed geregeld

Perfect, geen klachten. Duidelijke uitleg en voorwaarden. Binnenkort weer huren!

• Vestiging: Ridderkerk

Erg fijne autoverhuur!

Heel makkelijk om een auto of busje te huren! Goed bereikbaar voor vragen en behulpzaam aan de telefoon. Verder prima busje en heel fijn dat je het busje in de avond nog kan inleveren!

• Vestiging: Roosendaal

Zondag geopend!!

Keurig te woord gestaan en superfijn dat ze op zondag vanaf 8.00u geopend zijn. Wel goed je voertuig controleren bij het ophalen (filmpje maken rondom) om discussies bij het terugbrengen te voorkomen.

• Vestiging: Amsterdam Diemen

Uitstekende service!

Superservice! Zelfs na sluitingstijd word je geholpen. Na inleveren van de auto lag er nog post in, deze was ik vergeten er uit te halen, dit werd zelfs thuis gebracht. Superaardig personeel! Auto voldeed aan mijn verwachting.

• Vestiging: Sneek
  • Ervaring met: Bestelbus

Handig, snel geregeld en goed

Uitstekende (verhuis)bus gehuurd, zo geregeld, nette schone nieuwe bus en hulpmiddelen voor verhuizing zijn erbij te huren. Zonder zorgen en gedoe snel op weg om de verhuisklus te klaren en gemakkelijk weer inleveren.

• Vestiging: Dordrecht
  • Ervaring met: Bestelbus

Prima auto en nette service

Prima busje gehuurd voor 1 dag. Auto was netjes schoon en nieuw. Contact met de verhuurder was prettig. Terugbetaling van de borg duurde wel lang.

• Vestiging: Sneek
  • Ervaring met: Personenauto

Fijne en gemakkelijke verhuurder met goede service

Ik maakte me nogal zorgen om de horror verhalen over ingehouden borg, slechte service, oude auto’s, etc etc. Niets daarvan is waar. Autohopper Venlo is een betrouwbare, fijne en gemakkelijke verhuurder die mijn verhuizing naar Limburg extreem plezant gemaakt heeft. De auto’s zijn super nieuw (zelf in een Renault Master G11 gereden), de werknemers zijn erg vriendelijk en vooral ook meedenkend. De auto die ik eigenlijk had gehuurd had schade en was daardoor niet beschikbaar. Er is me meteen een nieuwe andere wagen aangeboden. Ik kom hier de volgende keer gewoon weer! Én ohja, mijn borg had ik binnen 1 werkdag weer terug ;)!!!!

• Vestiging: Venlo
  • Ervaring met: Bestelbus

Soepel verhuur van fijne bus bij vriendelijke mensen

De bus was netjes, schoon en ruim. Van tevoren liepen we een rondje om huidige schade vast te leggen. Alles werd duidelijk uitgelegd en afgesproken. Zou zo weer voor deze verhuurder gaan!

• Vestiging: Hoofddorp
  • Ervaring met: Anders