Alles is uitgevoerd naar volle tevredenheid

Het afscheid was mede door de familie Butler een gemoedelijk en daardoor fijne gebeurtenis waar wij met goede gevoelens aan terugdenken. De betrokkenheid hebben wij als zeer positief ervaren

De uitvaart is naar de laatste wens verlopen.

De uitvaart is zoals vooraf besproken geheel naar onze wens verlopen.

was voortreffelijk geregeld

we zijn van het begin tot nu heel goed geholpen. We kunnen altijd bellen.

aandacht...steun...vertrouwd gevoel..

Mijn ervaring met twee keer een overlijden van twee dierbare familieleden zijn zeer positief. Vertrouwd... meelevend....steun...professioneel. Alles, in overleg geregeld en vooral de tweede uitvaart in de corona tijd toch een goede afsluiting binnen de mogelijkheden. Nogmaals, zeer betrokken en tot grote steun in deze moeilijke tijd. Het heeft me goed gedaan en nogmaals jullie waren een grote steun in deze moeilijke tijd!!

Een goede respectvolle meedenkende begrafenisondernemer

Dit is mijn tweede ervaring met de familie Butler. Wij hadden zo’n goed gevoel overgehouden aan de eerste keer dat wij niet hoefde na te denken wie wij moesten bellen. Peter is een man die meedenkt met je. Kaart indien nodig dingen aan zoals een fotograaf, waar bloemen voor een overledene het best gekocht kunnen worden en zelfs waar je een grafsteen tegen een redelijke prijs en van goede kwaliteit kunt kopen. Verder een man die zich houd aan zijn woord. De overledene word door zijn vrouw respectvol verzorgt dit tot op de laatste dag. Wij zijn heel tevreden en hebben bewondering hoe deze mensen een begrafenis verzorgen. Onze complimenten

Gewoon uitstekend

Het is gewoon goed geregeld en met elkaar in contact staan.

Uitstekende ervaring

Heel prettige uitvaart ervaren, alles vlot en rustig verlopen, Peter is een heel fijne man en handelt alles heel deskundig af.

Top!

Door de afstand Nijkerk-Goes was het best ingewikkeld om e.e.a. te regelen maar Peter heeft ons bijzonder goed geholpen hiermee. Ook het afscheid en de uitvaart van mijn oom is door Peter en zijn vrouw fantastisch gedaan.

Hadden geen betere kunnen wensen.

De werkwijze en manier van begeleiding pasten perfect bij ons en onze geliefde. Woorden die wat ons betreft Peter en Corrie omschrijven zijn: inlevend en aanpassend aan de persoon, begrijpend, meedenkend, praktisch, erop kunnen rekenen, persoonlijk en aandacht voor details.

Alles was niet 100 % naar tevredenheid, maar kunnen hierin berusten.

Alles in een uitvaart was bespreekbaar en werd zoveel mogelijk nageleefd. Er werd zoveel mogelijk gekeken welke beleving er voor de familie nodig was. Dit was heel fijn om tot een goede uitvaart te komen. Door de corona crisis heeft de uitvaart een hele andere wending gekregen.

Echt heel goed

Helemaal goed zoals voor mijn vader als voor mijn moeder Dank je wel voor alles

Bij Peter voel je direct dat alles goed komt

Wij kregen via een vriendin de tip om Peter te vragen de uitvaart van onze (schoon)moeder te verzorgen. Ons contact voelde direct goed en we werden ook direct ontzorgt. Professioneel, empatisch en met de juiste toon weet Peter je vanaf het begin tot het einde uitstekend te begeleiden. Een man die zijn vak uitstekend verstaat!

Alles keurig en respectvol geregeld!

Door eerdere goede ervaring, wederom uitvaartverzorging Peter Butler gevraagd. Alles behoort tot de mogelijkheden en alles was perfect geregeld! Bedankt!

Dankzij Peter en Corrie is de uitvaart een mooie, warme herinnering.

Wij hebben het erg gewaardeerd dat Peter en zijn vrouw Corrie op een persoonlijke wijze ondanks de coronacrisis de uitvaart van mijn (schoon)moeder verzorgden. Oog voor detail en meedenken met onze wensen zorgden er voor dat deze verdrietige gebeurtenis een mooie, warme herinnering is geworden. Dank jullie.

Alles is goed verlopen

De zorg voor Toon is met eerbied volbracht. De wensen die wij hadden zijn vervuld.

Geweldig, betrokken, punctueel, open, vrijblijvend, warm Voelt als familie!!!

De begeleiding is persoonlijk en invoelend en daardoor werd het precies zoals we het voor ogen hadde

Ik vond de samenwerking heel prettig. Peter en zijn vrouw zijn erg toegankelijk en denken mee. Ze zijn niet er niet op uit om je van alles te 'verkopen', maar sloten echt aan bij onze wensen. Ook was Peter heel helder en duidelijk. Hij kon ons goed deskundig advies geven. Door zijn manier van doen, luisteren, adviseren, meegaan en ook nog realiteitszin en gedoseerde humor, werd het voor ons ook niet zo zwaar en beladen.

Meedenkend, warm persoon.

Heeft ons goed bijgestaan. Voor, tijdens, en na de crematie van onze moeder. Veel bewondering voor jullie werk. Dank hiervoor. Nelly en Bert Lavooy,

Wij zijn zeer tevreden over de manier hoe jullie de uitvaart regelen/coördineren. Er is ruimte voor eigen inbreng en er wordt goed meegedacht. Contacten verliepen ook prima, niet zo stijf, lekker informeel.

Fijne zeer verzorgde uitvaart verzorgers!

Vlotte en en verzorgde vakmensen.. weten wat ze moeten doen en hoe kunnen helpen waar nodig is.. geen moeite is teveel en ze regelen werkelijk alles voor en met je! Voor ons als familie een zeer vertrouwd echtpaar met hart voor het werk! Chapeau!! Ze verzorgen een mooie en waardig afscheid in welke vorm dan ook!

Een goede en aandachtige, meedenkende ondernemer.

Wij hebben dankzij de tips en alternatieven die wij kregen tijdens het voorbereiden en de daadwerkelijke crematie van onze moeder een goed gevoel aan alles overgehouden.

meelevend, meedenkend, precies goed. Ervaring met 2 uitvaarten.

zie boven. Bijna een tien!

Uitstekende totaalzorg

Peter is zeer kundig, empathisch en denkt goed mee. Je voelt direct dat het allemaal goed komt en geregeld wordt. Dat is zeer prettig in een situatie waarin je niet helemaal helder bent.

Goede, nette, persoonlijke verzorging

Ik ben super tevreden over hoe Uitvaartzorg Peter Butler om gaat met de overledene en de nabestaanden, een hele goede, nette en persoonlijke verzorging. Altijd bereikbaar op elk willekeurig moment van de dag en neemt alle tijd voor je.

onvergetelijk

Vanaf het eerste tot het laatste contact met Peter en Corrie Butler hebben wij als zeer warm, prettig en vriendelijk ervaren. Doordat alles naar wens is georganiseerd kunnen wij op een waardig afscheid van onze broer terugkijken.

Benonistraat 3

4421DN Kapelle