Wij zijn ontzettend tevreden over de aandacht, begeleiding van en communicatie met de heer en mevrouw Butler. In hun aula hebben wij afscheid kunnen nemen van onze moeder en een drankje kunnen nemen op haar 95-jarige leven.
Prima service en heel persoonlijke begeleiding. Kan niet beter!
Door de goede begeleiding gaf dit rust en een goed gevoel.
de ervaring die wij hadden was in een woord top,ik ben de heer butler dan ook heel dankbaar voor het verzorgen van de uitvaart en het opbaren van mijn vrouw klasse nogmaals dank
In één woord prima. Geheel volgens wens van overledene en nabestaanden was alles geregeld, tot in de kleinste puntjes. Peter had alle tijd voor vragen en wensen. Met name de achterkleinkinderen werden actief bij de uitvaart betrokken.
We zijn naar volle tevredenheid geholpen.Als wij met andere ideeen aankwamen dan was daar steeds een mouw aan te passen. Zo waren beide partijen tevreden.Nog bedankt voor de fijne begeleiding en het meeleven.
Geheel volgens wens van overledene was alles geregeld. Tot in de kleine puntjes. Jammer dat ik tot de 10 mag gaan zou er zonder problemen meer van maken. De beste uitvaart verzorger die ik ben tegen gekomen.
Alles verliep prima en met onze werd direct rekening gehouden
Ondanks de omstandigheden hele fijne begeleiding en alles was zeer goed geregeld.
Bijzonder tevreden over de Uitvaartverzorging van Peter Butler.
Peter bleef ten alle tijde de regie houden, met een zeer prettige omgang. Zeer goede combinatie van inleving, gevoel en zakelijkheid, met aandacht voor details.Er was zeer goed overleg,afspraken en werden nagekomen. Ondanks, dat zijn vrouw geopereerd moest worden en de nodige nazorg had, liep de uitvaart dankzij Peter op rolletjes.
Zeer tevreden. Ook over de ideeën van de uitvaart. Er was niets wat we anders hadden willen doen. Complimenten
Een bijzondere ervaring in een moeilijke tijd zoveel aandacht en liefde te krijgen die je nodig heb bij het verlies van een geliefde.
Ondanks het verdrietigste en zwaarste moment in het leven van ons gezin, heeft Uitvaartverzorging Peter Butler ons gezin op een hele prettige en persoonlijke manier begeleidt bij het afscheid van mijn man en onze vader. Bij moeilijke keuzes kregen we op een prettige manier goede adviezen die we mee konden nemen in onze beslissing.
Wij hebben als gezin, een heel fijn gevoel overgehouden aan het hele traject
Vind jullie heel kundig proffesioneel en heel empathisch.Wat had ik een rust en goed gevoel dat pa bij jullie was..Nogmaals heel hartelijk bedankt voor de goede zorgen.En ik hoop natuurlijk voorlopig nog niet maar mocht het nodig zijn kom ik zeker vanuit Brabant bij jullie terecht.
Het was een warm bad, niks was teveel, er was altijd een luisterend oor, er werd gelet op de kleine details die voor ons zo belangrijk waren. Er werd meegedacht over de dienst, we konden altijd terecht om mijn vader nog even te zien. mede dankzij jullie kunnen we terug kijken op een warme herinneringsdienst, precies zoals mijn vader was. heel professioneel maar vooral jullie empatisch vermogen was voor ons heel belangrijk.
Alles erg goed geregeld en verzorgd! Zeer proffesioneel en vakkundig! Bedankt voor alles voor de hele goede zorgen voor ons vader en voor ons.
Er is koste nog moeite gespaard om de uitvaart die we voor ogen hadden te realiseren, terwijl het geen standaard uitvaart was. Dhr. Butler en zijn vrouw en zijn chauffeur; allemaal fijne mensen met het goede evenwicht tussen compassie en de goede afstand en alles uitstekend georganiseerd.
De begeleiding, verzorging, samenwerking door Peter en Corrie was bijzonder fijn en goed. De ideeën en aspecten die wij wilden werden opgepakt en werden we verder in geholpen. Waar nodig brachten ze de nodige correcties aan met alle respect voor ons en onze geliefde. Hoe blij kun je zijn met zulke fijne en goede begeleiding in zo een moeilijke periode.
Precies wat je nodig hebt in een dergelijk moeilijke tijd
Snelle reactie en alle nodige steun.