Uitstekend, betrouwbaar en grondig.

Wij kunnen niet anders zeggen dan dat wij zeer tevreden zijn met de assistentie die wij hebben gehad. De grondigheid is van een zeer hoog niveau en de communicatie zeer prettig. Hopelijk hebben wij in de toekomst geen assistentie meer nodig, maar mocht dit wel het geval zijn dan weten we waar we geholpen worden.

De beste keuze

Dit betrof een bestemmingsplan-dispuut met de gemeente waarbij Meester Advocaten de meeste ervaring had. Zonder deze kennis & kunde had het naar mijn idee niet tot een positief einde kunnen komen. Gedurende het proces werd ik eerlijk geadviseerd over procederen vs. overleggen met de gemeente en interne keuzes vs. kansen; altijd met mijn belang voorop. Door het positieve resultaat mag ons bedrijf blijven bestaan. Mijn dank is groot!

Ervaren, deskundige en vasthoudend bijstand

Met het advies en de hulp van Mr. Petra Schilder-Spel van Meester advocaten hebben wij op een goede gedegen en vasthoudende wijze een ingewikkelde rechtszaak tot een goed einde weten te brengen. Petra is een vriendelijk, rustig en integer persoon, die het complexe dossier met haar analytische vermogen goed op een rijtje had. Ook hield zij ons tijdens het gehele proces perfect op de hoogte van wat er speelde en wat de mogelijkheden en gevolgen waren. Hartelijk dank Petra!

We zijn tevreden

Het traject wat we tot nu toe hebben doorlopen met de advocaat was prima. Hier en daar hadden we wel eens miscommunicatie alles is uit eindelijke goed opgelost. We zijn tevreden en zouden deze advocaat en dit advocatenkantoor zeker aanraden!

Het was een prettig contact met deskundig advies.

Het contact is uitsluitend via mail en telefoon gegaan. Dit verliep goed en efficiënt, er werd adequaat gereageerd op vragen en beschikbaarheid. De adviezen waren gericht op de situatie en werden goed toegelicht. Wellicht is het voor een ander moment ook goed om persoonlijk kennis te maken en de plek waar het in dit dossier over ging een bezoek te brengen.

Onzettend blij om advies te mogen ontvangen van mevr. Schilder Spel

Onze ervaring met Meester Advocaten, vooral Met mevr. Schilder-Spel was enorm positief. Heeft alles waargemaakt wat mogelijk was. Altijd bereikbaar.

Geweldige ondersteuning in een belangrijke kwestie

Gedurende Coronatijd hebben wij een rechtszaak moeten voeren die zeer succesvol is verlopen met een prima vonnis die recht doet aan de situatie. Goed overleg met Myrte Winters vooraf en gedurende het indienen van de diverse documenten. Prima voorbereiding met Myrte en Raoul voor de zitting om met duidelijke argumenten het gelijk naar onze kant te krijgen met een positief vonnis als uitkomst.

Krachtig

Ze zijn vriendelijk en deskundig. Leggen alles stap voor stap duidelijk uit. Krachtige Advocatenkantoor !!!

No nonsense juridisch advies

Met Buurtkeukens hadden we regelmatig last van gemeenteambtenaren en boa’s die de wet (APV) verkeerd interpreteerden. Gertjan Teeuwen van Meester Advocaten heeft ons uitstekend geholpen: pragmatisch, creërde realistische verwachtingen en het resultaat was uiteindelijk ook nog eens positief!

Zeer positief en resultaatgericht

Meester Advocaten heeft kennis van de markt waarin ons bedrijf zich begeeft. Zij begrijpen en herkennen de diverse juridische kwesties in deze branche. Het contact met Meester Advocaten is plezierig en levert tot op heden uitstekende resultaten. De contactpersonen binnen Meester Advocaten zijn zeer toegankelijk en goed te bereiken.

Vanaf het eerste gesprek een goed gevoel dat we in goede handen waren.

Wij zijn zeer tevreden over de behandeling van onze zaak. Vasthoudendheid met zeer goede adviezen en erg goed ingelezen. Grote knowhow op het gebied waarover het ging waardoor wij op alle fronten hebben gewonnen .

Kundig, snel en accuraat

Goed geholpen door Dhr. Teeuwen met het verdedigen van mijn terrasvergunning bij gemeente Haarlem. Snel, daadkrachtig en natuurlijke rust zijn de kernwoorden.

Meesterlijke evaring

Letterlijk een meesterlijk kantoor met team mensen die voor u klaar staan. Waarin wij vroegen, voerden zij uit. Wanneer ik geen mogelijkheden meer zag, kwam meester advocaten met een oplossing. De medewerkers zijn stuk voor stuk deskundig en geven een betrouwbaar gevoel, wat ze zeggen doen ze en ze doen wat ze zeggen. Daarnaast zijn ze niet alleen van het klokje, of koude advocatuur maar tonen ze in u als klant ook een gepaste interesse. Wij zijn al een aantal jaar klant en hebben op meerdere rechtsgebieden gebruikt van ze gemaakt. Met dank aan Raoul Meester

Great

I worked with Joshua Perquin and he was great. Understood my needs and went straight to action. Very helpful and knowledgable, I would definitely recommend him!

• Would you recommend us? Yes

Zeer prettig kantoor om je te laten vertegenwoordigen

Zoals ik al zei: een zeer prettige vertegenwoordiging. Ze gaan op een hele goede en vakbekwame manier te werk, communiceren duidelijk en schetsen altijd een eerlijk en helder beeld en strategie. Zeer klantgericht en vriendelijk en zal de firma altijd aanraden.

Kundig, snel, flexibel, uitstekend.

Twee zaken onlangs afgerond met Meester, Cafe George & George Marina. Beide in ons voordeel uitgevallen, wat ons natuurlijk zeer tevreden stelt. Graag wil ik de werkethiek en het DNA van Meester roemen. Zeker de zaak Cafe George was een jarenlange procedure waarbij wij vertegenwoordigd zijn door diverse advocaten van Meester. Wat ik knap vind, is dat het niet uitmaakt door wie je vertegenwoordigd wordt van Meester. Dossiers worden goed overgedragen, en iedereen blinkt uit in snelheid, flexibiliteit, creativiteit en vaardigheid. Ook de samenwerking en communicatie tussen Meester en andere partijen (zoals Framework Architects) wordt als zeer positief ervaren. Kortom, Meesterlijke Advocaten!

het optreden van Raoul zowel vooraf als tijdens de rechtszaak was prima

na het eerste contact op woensdag 16 januari heeft Raoul de zaken voortvarend aangepakt om te voorkomen dat het sportcomplex op 18 januari zou worden gesloten. Het contact heb ik als zeer plezierig ervaren. De samenwerking tussen Raoul en Ramon Ridder die OFC vertegenwoordigde verliep soepel. Tijdens de twee rechtszaken vulden beide advocaten elkaar prima aan. Raoul heeft onze belangen uitstekend behartigd en mede daardoor, hoewel de gemeente Oostzaan op zich geen sterke zaak had, hebben wij beide kort gedingen glansrijk gewonnen.

Soepel en efficient

Mijn ervaring met meester advocaten ging heel soepel. Er werd doeltreffend gewerkt en we hadden snel resultaat. Op financieel gebied ging er wat mis omdat de facturen naar een fout email adres waren gestuurd, dit is snel gecorrigeerd. Ik heb fijn samen gewerkt.

Snelle hulp en uitstekende begeleiding van Martijn Smaling. Binnen enkele dagen was het probleem opgelost! Zullen wij weer de hulp van advocaten nodig hebben zou ik zeker weer contact willen opnemen

Efficiënt en vriendelijk

We hebben de samenwerking als zeer prettig en efficiënt ervaren.

Super kantoor!

In verband met een ontslag op staande voet gewerkt met Raoul Meester en Kim Aupers. Super duo dat mij goed heeft geholpen. Zeer blij met de uitkomst!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Joshua Perquin, heeft ons bijgestaan in een zaak mbt de drank en horeca wet. Hij heeft het verschil gemaakt om de zaak voor ons tot een goed einde te brengen. Zijn gedrevenheid, betrokkenheid en deskundigheid zijn van onschatbare waarde geweest om een lastige zaak tegen de gemeente te winnen.

• Bedrijfsnaam: Brug34

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer geachte heer Perquin, Joshua, Wat wij, m'n vrouw en ik, intuïtief, vanaf het eerste moment van 'kennismaking' aanvoelden, werd gisteren voor 100% bevestigd! We zijn opgelucht dat door uw grote deskundigheid en spitsvondigheid alle 'aantijgingen' ongegrond werden verklaard. De subtiele en zeer deskundige wijze waarop u gedurende de hele procedure te werk bent gegaan, heeft er volgens onze zeer stellige overtuiging toe geleid dat de hele procedure succesvol is afgerond. U verstaat de 'kunst' en bezit de kennis om in een voor leken als wij, taal te verwoorden waar het in essentie om gaat. Mochten wij, onverhoopt, ooit nog met een juridisch geschil geconfronteerd worden, dan zullen wij niet aarzelen om u benaderen. Wij zijn u zeer erkentelijk voor alle, vooral ook morele, ondersteuning in de onderhavige procedure. Met grote dank en hartelijke groet van, Eduard en Sabine

• Bedrijfsnaam: Hotel de Nieuwe Doelen
  • Ervaring met: Bestuursrecht

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Meester Advocaten heeft ons in de afgelopen 12 jaar met diverse horeca gerelateerde zaken tot volle tevredenheid bijgestaan, En tot een goed einde gebracht .

• Bedrijfsnaam: Schaapskooi

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ondanks dat het een vervelende kwestie was waarom wij Kim hebben ingeschakeld heeft zij ons naar alle tevredenheid ter zijde gestaan.Wij hebben het contact met haar ervaren als informeel professioneel.Zeer prettig. Ook de snelheid van reageren op mails en telefoontjes hebben wij als erg professioneel ervaren.Veel dank.

• Bedrijfsnaam: De Italiaan

Foeliestraat 18